Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί το Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης και το Something wood

Ευχαριστήριο Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά το Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης για την δωρεά ποσού, με το οποίο πραγματοποιήθηκαν αγορές προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των ωφελούμενων για πρωινό γεύμα που παρέχεται καθημερινά.

Η επιστροφή των δώρων και επιδομάτων αδείας κρίνεται στις 17 Απριλίου 2024 από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο

Ανακοίνωση 
 Πολιτικών Συνταξιούχων Κιλκίς

Η επιστροφή των δώρων και επιδομάτων αδείας κρίνεται στις 17 Απριλίου 2024 από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, μετά τις αντιφατικές αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας και του Άρειου Πάγου.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 11/4/2024, 10:20 μ.μ.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθησαν 2 άτομα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (10 Απριλίου 2024) σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Κιλκίς: Προκριματικές εκλογές ανάδειξης των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τις Ευρωεκλογές

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Την Κυριακή 14 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικές εκλογές ανάδειξης των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Μαθητική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στις 11 καλύτερες μαθητικές «start-up» της χρονιάς

To Junior Achievement Greece ανακοινώνει τις 11 καινοτόμες μαθητικές «startup» που ξεχώρισαν και θα διαγωνισθούν στον 19ο Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2024». Τα πρωτότυπα προϊόντα/υπηρεσίες που δημιούργησαν τα παιδιά «επιχειρηματίες», εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή του οργανισμού, η οποία, αφού εξέτασε αναλυτικά τα περισσότερα από 90 business plan των μαθητικών ομάδων από όλη την Ελλάδα, επέλεξε τις 11 καλύτερες που θα διεκδικήσουν το πρώτο βραβείο στον εθνικό τελικό του παγκόσμιου προγράμματος/διαγωνισμού «Εικονική Επιχείρηση – JA CompanyProgram».

Θεσσαλονίκη: Έρχονται τα «Εαρινά αντέτια» από τον Μικρασιατικό Σύλλογο Μενεμένης «Αγία Παρασκευή»

Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα με τίτλο «Εαρινά αντέτια» ετοιμάζει ο Μικρασιατικός Σύλλογος Μενεμένης Αμπελοκήπων «Αγία Παρασκευή».

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
 (ΠΟΛΥΠΕΤΡΟ, ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ), μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 18-04-2024 Πέμπτη από ώρα 08:30 έως 14:30.

(VIDEO) Μια πρωτότυπη κοινωνική εκδήλωση με τίτλο ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ, στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς

Μια πρωτότυπη κοινωνική εκδήλωση με τίτλο ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ, στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς. Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024.

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς τίμησε τη χορωδία Πλανινάρσκα Πέσεν Σόφιας, για τα 65 χρόνια λειτουργίας της

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Αντιπροσωπία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς αποτελούμενη, από την Πρόεδρο Σταυρούλα Γιοβανούδη και το μέλος Μαρία Κιορπελίδου, μετά των συζύγων τους, εκπροσώπησαν τη χορωδία στις εορταστικές εκδηλώσεις της χορωδίας Πλανινάρσκα Πέσεν της Σόφιας.

Αναφορά Στέφανου Παραστατίδη για τις αυθαίρετες και πολύωρες καθημερινές διακοπές σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς στο Χωρύγι Κιλκίς

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Σε κατάθεση αναφοράς προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας προχώρησε ο Βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης μετά από τη σχετική επιστολή του Επιμελητηρίου Κιλκίς για το θέμα που έχει ανακύψει με τις αυθαίρετες και πολύωρες καθημερινές διακοπές σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς στο Χωρύγι Κιλκίς με ευθύνη της ΔΕΔΔΗΕ.

Αντιπυρική περίοδος 2024: Μέτρα για την πρόληψη και αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιών σε δασικές, αγροτικές εκτάσεις και οικοπεδικούς χώρους

Ανακοίνωση 
Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) Κιλκίς

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών, η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) Κιλκίς, έχοντας ως στόχο την εξάλειψη των κινδύνων πυρκαγιάς σε ξένες περιουσίες και κυρίως για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, τη μείωση του αριθμού εκδήλωσης πυρκαγιών υπαίθρου και τον περιορισμό των καμένων εκτάσεων, Ανακοινώνει ότι:

Εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων γραφείων του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου διοργανώθηκαν το Σάββατο 30 Μαρτίου, τα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων γραφείων του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς. Η ανταπόκριση από την τοπική κοινότητα και τους επαγγελματίες του κλάδου ήταν πέραν των προσδοκιών μας.

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (11/4/2024)

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας

Ένταξη του Δήμου Παιονίας στο 
«Πρόγραμμα των Τετράδων»
Την Τρίτη 9 Απριλίου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ηλεκτροφωτισμού Στέλιος Γκαϊτατζής επισκέφθηκε στην Αθήνα τον υπεύθυνο του τμήματος Marketing & Επικοινωνίας με ΟΤΑ της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Δημήτρη Παπασωτηρίου, για να ζητήσει να ενταχθεί ο δήμος Παιονίας στο «Πρόγραμμα των Τετράδων» και να ενημερωθεί για την δυνατότητα ενίσχυσης του δήμου με μπλε κάδους καθώς επίσης και για την δυνατότητα αλλαγής του 9 τόνων απορριμματοφόρου της ανακύκλωσης με ένα μεγαλύτερο 15 τόνων.