Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Η σκληρή προπόνηση, οι καταρράκτες και η Γαλάζια Λίμνη του Σκρα

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν στο όμορφο Σκρα οι αγώνες Greek Mountain Training Sammer Camp Shinkyokushin karate με την καθοδήγηση των δύο σιχάν 5 Νταν, Κοσμίδη Γεώργιο και Μελικιάδη Οτάριο.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (27/7/2016)

Ζητείται απόφοιτος γεωπονικής σχολής για την συντήρηση αγροκτήματος (ημιαπασχόληση).
Πληροφορίες: 6985771663 καθημερινά 11:00 με 13:00

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Πόκεμον… φύγον απ΄ αδακά!


Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Και ναι… είναι γεγονός! Είμαστε και επισήμως πανύβλακες! Και με τη βούλα βρε αδερφέ… πώς το λένε… καμιά ελπίδα να σωθεί η ανθρωπότητα! Ο νέος εθισμός που έχει τρελάνει κόσμο… να κυνηγάς με το κινητό σου πόκεμον, τον κιτρινιάρη, χλεμπονιάρη πίκατσου και την οικογένεια του, έλεος! 

"Και Kinesis-Gym... και μισή τιμή"

Μηνιαία συνδρομή γυμναστηρίου στην μισή τιμή ! ! !
Kαλοκαιρινή προσφορά!!!

Καλοκαίρι, η εποχή των διακοπών και των εκπτώσεων, γιατί όχι και της γυμναστικής και του γυμναστηρίου;

Μοναδική προσφορά ΜΟΝΟ για τον μήνα Αύγουστο η μηνιαία συνδρομή στην ΜΙΣΗ τιμή!!!

"Πότε ο γεωργός μπορεί να προβεί σε καύση της καλαμιάς του"

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε Κιλκίς (Δ.Α.Ο.Κ. Κιλκίς) υπενθυμίζει ότι όσοι παραγωγοί λαμβάνουν άμεσες οικονομικές ενισχύσεις από την Ε.Ε. (ΑΕΕ ), ενισχύσεις του αμπελοοινικού τομέα, ετήσιες ενισχύσεις για την συμμετοχή τους στα γεωργοπεριβαλλοντικά μέτρα του Π.Α.Α. 2007- 2013 (όπως Δράσεις 1.1 "Βιολογική Γεωργία", 1.2 "Βιολογική Κτηνοτροφία", 2.1 "Προστασία των ευαίσθητων στα Νιτρικά Περιοχών", κ.λ.π) καθώς και εξισωτική αποζημίωση υποχρεούνται να τηρούν την πολλαπλή συμμόρφωση (ΥΑ 1791/74062/15 - ΦΕΚ 1468 Β΄) σύμφωνα με την οποία και ανάλογα με τις τοπικές συνθήκες, επιλέγεται μια ή περισσότερες από τις παρακάτω πρακτικές σχετικά με τα υπολείμματα (καλαμιά) των καλλιεργειών:

Επίσκεψη του Βουλευτή Ν.Δ. Γεώργιου Κασαπίδη στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Δευτέρα 25 Ιουλίου ο Δήμαρχος Παιονίας, κ. Χρήστος Γκουντενούδης υποδέχτηκε στο γραφείο του τον υπεύθυνο του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Ν.Δ. και Βουλευτή Κοζάνης, κ. Γεώργιο Κασαπίδη o οποίος σε συνεργασία με τον Βουλευτή Κιλκίς της Ν.Δ. κ. Γιώργο Γεωργαντά περιόδευσε στο N. Κιλκίς.

Πήρα δάνεια - Μπορεί να έχουν πρόβλημα και άλλα άτομα εκτός από εμένα;

Σημαντικότατο θέμα στην ανάληψη δανειακών υποχρεώσεων δημιουργείται όταν εμπλέκονται και άλλα άτομα, τα οποία είτε υπέγραψαν ως συνοφειλέτες είτε ως εγγυητές είτε στην περίπτωση που πρόκειται για τους κληρονόμους του οφειλέτη όταν επήλθε θάνατός του.

"Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας στην Συναυλία Αγάπης στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς..."

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
"Αισθανόμεθα την ανάγκη δια μιαν ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εκείνους που κυρίως από το υστέρημα τους προσφέρουν είδη τροφίμων δια την λειτουργία των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας αλλά και δια την διατήρηση και λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου της Μητροπόλεώς μας.

Πληρωμές ενισχύσεων ύψους 77, 6 εκατ. ευρώ στους αγρότες

Από χθες 26/7/2016 ξεκίνησαν οι πληρωμές σε 121.000 δικαιούχους ενισχύσεων καθεστώτων της ενιαίας ενίσχυσης συνολικού ύψους 77.645.416 ευρώ, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 29/7/2016.
Οι πληρωμές που είναι σε εξέλιξη αφορούν:

Θέσεις εργασίας στην Γευγελή (26/7/2016)

Υπεύθυνος-η ραφείου από εξαγωγική
ΖΗΤΕΙΤΑΙ έμπειρος υπεύθυνος-νη ραφείου από εξαγωγική βιοτεχνία με έδρα την Θεσσαλονίκη. Τόπος εργασίας στην Γευγελή. Καθημερινή μεταφορά με όχημα της εταιρίας.
Πατρονίστ σχετικά έμπειρη ζητείται
ΠΑΤΡΟΝΙΣΤ σχετικά έμπειρη ζητείται από βιοτεχνία μακό με έδρα την Θεσσαλονίκη. Τόπος εργασίας στην Γευγελή. Μεταφορά καθημερινά με όχημα της εταιρίας.

Υπογραφή του καταστατικού της «Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»

Το καταστατικό και ουσιαστικά την έναρξη λειτουργίας της αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» υπέγραψαν χθες 26 Ιουλίου 2016 ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και οι εκπρόσωποι των 17 άλλων φορέων που συμμετέχουν στο σημαντικό αυτό εγχείρημα για την ενίσχυση του αγροτοδιατροφικού τομέα της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η "Τόλμη" Κιλκίς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF Deaf στην Τουρκία

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF Deaf Ανδρών-Γυναικών διεξήχθη στις 19-20 Ιουλίου 2016 στη Σαμψούντα (Τουρκία). 

Η ταινία "Ο αστακός" στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

Με τη πολλαπλά βραβευμένη ταινία του Γιώργο Λάνθιμου “Ο ΑΣΤΑΚΟΣ” συνεχίζονται οι προβολές στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” στις 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 και ώρα 9.30 το βράδυ.