Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Κύκλωμα προμήθευε νύφες & εξώγαμα και έδινε άδειες παραμονής

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πολυμελής εγκληματική οργάνωση η οποία δραστηριοποιούνταν στην εξασφάλιση των τυπικών προϋποθέσεων, με σκοπό τη νομιμοποίηση στην χωρά μας αλλοδαπών ανδρών, με άδειες διαμονής που εκδίδονταν κατόπιν ψευδών αναγνωρίσεων πατρότητας εξώγαμων τέκνων ημεδαπών γυναικών και εικονικών γάμων.

Χατζησάββας: "Σώστε καταστηματάρχες και καλλιτέχνες από τα νύχια της ΑΕΠΙ"


Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Ο βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα, τονίζοντας ότι πέρα από την πειρατεία, τόσο η υπερφολόγηση του κράτους όσο και τα υπερκέρδη των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών γονατίζουν την καλλιτεχνική παραγωγή.

Προσοχή στις αγοραπωλησίες αυτοκινήτων μέσω διαδικτύου

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς του Κιλκίς ενημερώνουν και συμβουλεύουν τους πολίτες για την αποφυγή εξαπάτησης τους κατά την αγοραπωλησία οχημάτων
Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της προληπτικής του δράσης, ενημερώνει και συμβουλεύει τους πολίτες για την αποφυγή εξαπάτησης τους από επιτήδειους, κατά την αγοραπωλησία οχημάτων.

Σέρρες: Πατέρας και γιος προσπάθησαν να πουλήσουν κλεμμένο αυτοκίνητο

Η άμεση κινητοποίηση και οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (20-7-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, 27χρονος ημεδαπός, για απάτη σε βάρος 35χρονου.

Όροι επιλεξιμότητας και οι δικαιούχοι χορήγησης της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα του βόειου

Το Υπουργείο Α.Α.& Τ. ανακοινώνει, ότι με Απόφαση του Υπουργού Α.Α.&Τ., Βαγγέλη Αποστόλου, καθορίστηκαν οι όροι επιλεξιμότητας και οι δικαιούχοι χορήγησης της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα του βόειου, στα πλαίσια του Καν. (ΕΕ) 1307/2013 από το έτος 2017 και μετά, με νέα και απλοποιημένη διαδικασία.

Η ταινία "Η δασκάλα" (Ucitelka/The teacher) στον Θερινό Κινηματογράφο Κιλκίς


Συνεχίζονται οι προβολές στον Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” με την ταινία “Η δασκάλα” την Τρίτη 25 και Τετάρτη 26 Ιουλίου ,στις 21.30

Τι λέει η Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς, για τις απολύσεις των συμβασιούχων στο Δήμο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς
Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς και χωρίς να έχει γίνει καμία συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο στέλνονται στην ανεργία οι συμβασιούχοι του Δήμου Κιλκίς στην καθαριότητα.

Σε κυκλοφορία από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Σε κυκλοφορία τίθενται από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας του Κιλκισιακού για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, που θα βρει την ομάδα μας στη Γ΄ Εθνική.
Με την αγορά του έχετε θέση και στους 13 εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος, όπως επίσης και στα παιχνίδια του κυπέλλου.
Ευχαριστούμε την εταιρία AGS και τον χορηγό μας Ανδρέα Γεωργούση για την προσφορά του.





Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς: "Παναγιώτη Αμοιρίδη, σ' ευχαριστούμε από καρδιάς"

"Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον ΑΜΟΙΡΙΔΗ Παναγιώτη της Επιμορφωτικής Κιλκίς για την ευγενική χορηγία γραφικής ύλης και διάφορων ειδών γραφείου προς το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς καθώς επίσης και τον αστυνομικό ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Θεόδωρο του Τμήματος Τροχαίας Κιλκίς ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με την Επιμορφωτική Κιλκίς."

Γεωργαντάς: "Φέρτε κι άλλο τμήμα στο ΤΕΙ Κιλκίς"

Επιστολή Γεωργαντά προς τον Υπουργό Παιδείας 
Με επιστολή του προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου, ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς ζητάει στο Νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση να συμπεριληφθεί διάταξη με την οποία να μεταφέρεται στο Κιλκίς η έδρα του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων.

Οριστική απόφαση μεταστέγασης του ΤΕΙ Κιλκίς στις νέες του εγκαταστάσεις

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Τη μεταστέγαση του ΤΕΙ Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης Κιλκίς στις νέες του εγκαταστάσεις (1ο χιλ. Κιλκίς -Μεταλλικού) αποφάσισε σε συνεδρίασή της την Τρίτη 18 Ιουλίου η Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου του μητρικού ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. Το σχετικό έγγραφο το οποίο κοινοποιήθηκε σήμερα στο Δήμαρχο Κιλκίς αναφέρει:

Λαϊκό γλέντι της ΚΟΒ Παιονίας στο Πευκόδασος

Την Παρασκευή 21 Ιούλη 2017, στις 8:00 μ.μ., η ΚΟΒ Παιονίας της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει λαϊκό – ποντιακό γλέντι στο χωριό Πευκόδασος, στο Καφενείο του «Θόδωρα» (δίπλα από την κοινότητα).

Σέρρες: "Θεία δώσε 2 κατοστάρικα. Ο γιος σου μ' έστειλε να βάψω το σπίτι"

Συνελήφθη χθες (20-7-2017) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 47χρονος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας (19-7-2017) πήγε στο σπίτι 88χρονης στις Σέρρες και προσποιούμενος τον ελαιοχρωματιστή που τον έστειλε ο γιο της, ζήτησε να του καταβάλλει το ποσό των 200 ευρώ, προκειμένου να προβεί σε εργασίες στο σπίτι, χωρίς ωστόσο η 88χρονη να του καταβάλλει το ποσό. 

Κιλκίς: Τσάκωσαν έναν Αλβανό και έναν Έλληνα για παράνομη μεταφορά μιας Αλβανίδας

Συνελήφθησαν χθες (20-7-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας, 40χρονος ημεδαπός και 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν μία 55χρονη υπήκοο Αλβανίας, η οποία εισήλθε παράνομα στην χώρα από μη νομοθετημένο σημείο της μεθορίου μεταξύ Ελλάδας – π.Γ.Δ.Μ.

Χατζησάββας: Να λογοδοτήσουν επιτέλους οι υπεύθυνοι


Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας, αναφορικά με το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής για τα σκάνδαλα στα εξοπλιστικά και τον πρώην υπουργό Παπαντωνίου.

Καθαρισμός της οδού Προφήτη Ηλία Κιλκίς από τον Σύλλογο Περιπατητών

Δελτίο τύπου Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Παρά την βροχερή μέρα, αρκετοί από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Περιπατητών Κιλκίς συμμετείχαν το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιουλίου 2017 στον καθαρισμό του δρόμου που οδηγεί στον Προφήτη Ηλία από την Βρύση Σαλάτς καθώς και του περιβάλλοντα χώρου στο Εξωκλήσι πριν από την εορτή του επαναλαμβάνοντας την προ τριετίας όμοια δράση.