Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Πανελληνιονίκης ο αθλητής Άγγελος Πιλιτσόπουλος του "Άθλου" Κιλκίς


Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Μια μεγάλη επιτυχία επεφύλαξε για τον "Άθλο" Κιλκίς η διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος MUAY THAI που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 24 & 25 Οκτωβρίου στην Αθήνα (Αργυρούπολη, γυμναστήριο ΟΛΥΜΠΙΑΣ).

Μητρόπολη Κιλκίς: Τηρούμε αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα προστασίας κατά του κορωνοιού


Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς προς τους ευλαβείς ορθοδόξους χριστιανούς της καθ΄ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως

Αγαπητοί μας Χριστιανοί,
Σήμερα που εορτάζουμε την διπλή εορτή της Αγίας Σκέπης και την εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 και μετά από την έξαρση της επιδημίας του κορονωιού, απευθύνουμε έκκληση προς πάντας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στον κοινό αόρατο εχθρό. 

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Ποντίων Πολυκάστρου & Περιχώρων "ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ"


Συλλυπητήρια Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς για το θάνατο του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου


Αμέσως μετά την είδηση της απώλειας του τέως Βουλευτή του νομού μας 
Χαράλαμπου Παπαδόπουλου από την ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς ΝΔ εκδόθηκε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:

Δήμος Κιλκίς: Πνεύμα ενότητας στις εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής μας επετείου (Video, φωτο)

Ο ισχυρός συμβολισμός της εθνικής ενότητας διατρανώθηκε σήμερα στις εορταστικές εκδηλώσεις της 80ης επετείου της 28ης Οκτωβρίου που πραγματοποιήθηκαν στο Κιλκίς, στις έδρες και στις Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κιλκίς με όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας έναντι του Covid-19.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 28/10/2020, 9:41 μ.μ.


Συνελήφθη 52χρονη ημεδαπή, μέλος οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης

Περισσότερα από (21) κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αποτρέποντας την εμπορία και διοχέτευσή τους σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Θεόφιλος Τιρεκίδης: Παραιτούμαι γιατί δεν με ενημερώνουν για τα δρώμενα του νομού Κιλκίς


Δήλωση παραίτησης Θεόφιλου Τιρεκίδη
Προς
- Πρόεδρο Δ.Ε.Ε.Π. νομού Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλο 
- Αν. Γραμματέα Οργανωτικού. Υπεύθυνο Οργανώσεων Βορείου Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Φωτίου.
κ. Πρόεδρε,
Θεωρώ τον εαυτό μου ενεργό μέλος της Δ.Ε.Ε.Π. νομού Κιλκίς και της Ν.Δ. Όμως εδώ και αρκετό καιρό νιώθω να μην μπορώ να προσφέρω ότι επιθυμώ καθώς δεν έχω τις σωστές ενημερώσεις για τα δρώμενα του Νομού και είμαι απομακρυσμένος από την Δ.Ε.Ε.Π. 

(Video) Δήμος Κιλκίς: Απολυμαίνονται σχολικές μονάδες με κρούσματα κορωνοϊού

Δήμος Κιλκίς: Απολυμαίνονται σχολικές μονάδες με κρούσματα κορωνοϊού, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

(Video) Κιλκίς 2020: Εκδηλώσεις εορτασμού εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

Κιλκίς 2020: Εκδηλώσεις εορτασμού εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

Μήνυμα Γιώργου Αναστασιάδη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου


Μήνυμα του πολιτευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Αναστασιάδη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Το αδούλωτο πνεύμα του Ελληνισμού και το πάθος για εθνική ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα κορυφώθηκε πριν ακριβώς 80 χρόνια φτάνοντας στο έπος του '40!

Κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο της Σοφίας Τσολάκη με τίτλο "Δάφνη, μη με λησμόνει"


Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις «Μάτι» το πρώτο βιβλίο της Σοφίας Τσολάκη με τίτλο "Δάφνη, μη με λησμόνει". Είναι ένα μυθιστόρημα στο οποίο πρωταγωνιστεί η Δάφνη, μια γυναίκα που η ζωή της δεν είναι ούτε προδιαγεγραμμένη, ούτε και προβλέψιμη.

Μήνυμα Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου


Μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου


Μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Έθνος και λαός με κοινή συνείδηση της ιστορίας τους αντιτάχθηκαν αποφασιστικά στις εχθρικές επιβουλές και με ασυγκράτητη ορμή μπήκαν στον ελληνοϊταλικό πόλεμο. Ήταν η φλόγα της φιλοπατρίας και η ανυπότακτη φύση της ελληνικής ψυχής που έγραψαν με αίμα και με απαράμιλλες σελίδες ηρωισμού το μεγάλο Όχι στα σχέδια εκβίασης και διαπραγμάτευσης της εθνικής κυριαρχίας.

Δήλωση Ειρήνης Αγαθοπούλου για την 28η Οκτωβρίου


Δήλωση Ειρήνης Αγαθοπούλου για την 28η Οκτωβρίου
Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί ημέρα μνήμης της αντίστασης του ελληνικού λαού αλλά και ημέρα υπενθύμισης των δεινών του φασισμού και του ναζισμού.

Δήλωση Γ. Φραγγίδη για την 28η Οκτωβρίου 1940


Δήλωση Γ. Φραγγίδη
Ο αείμνηστος λογοτέχνης Άγγελος Τερζάκης, στο τέλος του περίφημου βιβλίου του: «Ελληνική Εποποιΐα 1940-1941», σημειώνει:

Δήλωση Γ. Γεωργαντά για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής νομού Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε, εξ αφορμής της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστούμε αρχηγέ!»


Του Γιάννη Σιταρίδη
(koupa basketball team manager)
Ήταν το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων της πόλης επίσημο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι διαφήμιση για το μπάσκετ του Κιλκίς με ένταση, πάθος, αρκετά παραγωγικό για τα επίπεδά της κατηγορίας, με εναλλαγές στο σκορ, ένα ντέρμπυ με τα όλα του, που δυστυχώς λόγω συνθηκών το παρακολούθησαν ελάχιστοι φίλοι των δύο ομάδων.

Δυο θάνατοι πιάνω στη μνήμη των ηρώων του 40'


Του Κώστα Κιλτίδη
Με περίσκεψη για το έπος του 40 και προβληματισμούς πολλούς για την απόδοση της οφειλόμενης τιμής, που δεν ειναι αντάξια της θυσίας τους, παρά την πανδημία και μέσα στην δίνη των τουρκικών προκλήσεων, θρηνούμε την απώλεια δυο ιδιαίτερων Κιλκισιωτών.

Δήλωση Γ. Γεωργαντά για το θάνατο του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου



Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε, εξ αφορμής του θανάτου του Λάκη Παπαδόπουλου, την ακόλουθη δήλωση: «Έφυγε χθες από τη ζωή ένας ευπατρίδης της πολιτικής. Ο πρ. Βουλευτής του Νομού Χαράλαμπος (Λάκης) Παπαδόπουλος, τίμησε την ψήφο των συμπατριωτών του και την ανταπέδωσε με ήθος και αγάπη για τον τόπο του. Η συνέπεια του στις αρχές και τις αξίες της Παράταξης και η ευγένεια στην προσωπική του ζωή, τον χαρακτήρισαν σε όλη του την πορεία. Η γη του Κιλκίς και οι αγαπημένες του Μουριές, θα τον τιμούν για πάντα».