Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ: Συλλυπητήρια για το θάνατο του Νίκου Μέρμηγκα

Ανακοίνωση ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ
Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους τού συντρόφου Νίκου Μέρμηγκα, που έφυγε από τη ζωή.
Ο σύντροφος Νίκος Μέρμηγκας γεννήθηκε το 1923 στη Γουμένισσα του Κιλκίς.

Χριστουγεννιάτικη προσφορά του Kinesis-Gym Kilkis

Ανακοίνωση Kinesis-Gym Kilkis
Στο γυμναστήριο μας Kinesis-Gym υποδεχόμαστε της γιορτές των Χριστουγέννων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο…

Ποινική δίωξη για απάτη σε βάρος του Γιώργου Πασχαλίδη

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ιστοσελίδας 61χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση με συνολικό όφελος ή συνολική ζημία άνω των 30.000 ευρώ, για έκθεση κατά συρροή, από την οποία προέκυψε και βαριά βλάβη στην υγεία παθόντος και για παραβίαση ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά συρροή.

Αν τρώτε μ' αυτήν την κουτάλα, πετάξτε την και πάρτε άλλη

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση του προϊόντος "πλαστική κουτάλα", στην οποία διαπιστώθηκε μετανάστευση πρωτοταγών αρωματικών αμινών σε συγκεντρώσεις που υπερβαίνουν τα ανώτατα νομοθετικά επιτρεπόμενα όρια. 

Όλοι στο παιχνίδι ΓΑΣ Κιλκίς vs Ολυμπιακός Πειραιώς


Ο δικός μας Ηρακλής - O Ηρακλής Σακαλής του ΓΑΣ Κιλκίς

Ο Ηρακλής Σακαλής μπήκε στον χώρο του Χάντμπολ στην ηλικία των 12 ετών και λόγω ονόματος δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο εκτός από πίβοτ! Ο 18χρονος αθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς αναλύει την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αναφέρεται στην δική του απόδοση, αλλά και το πως καταφέρνει να συνδυάζει το παιχνίδι με τις σπουδές στο Μαθηματικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά το Δήμο Κιλκίς

Υπογράφει
ο Γιώργος Κατσάρας
Διευθυντής Εσπερινού Γυμνασίου Κιλκίς
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου Κιλκίς ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Κιλκίς για την ευαισθησία που έδειξε με την άμεση ανταπόκρισή του, μέσω του τμήματος προγραμματισμού και οργάνωσης του Δήμου και την Προϊσταμένη του κ. Σπανού Ελευθερία, στο αίτημα του σχολείου μας να συμπεριλάβει στα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης το πρόγραμμα «Εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπούς, συνολικής διάρκειας 100 ωρών».

Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης των έργων στο λόφο Καστά της Αμφίπολης

Δελτίο τύπου Υπουργείου Πολιτισμού
Με αφορμή δημοσιεύματα του τελευταίου χρονικού διαστήματος για το ταφικό μνημείο στον λόφο Καστά της Αμφίπολης, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού επισημαίνει ότι τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το μνημείο και οι δυσκολίες που έχουν ανακύψει για την αποκατάσταση και την ανάδειξή του οφείλονται πρωτίστως στον τρόπο ανασκαφής του το 2014.

Αναρτήθηκαν καταστάσεις κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων έτους 2018, για το ν. Κιλκίς

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε ΚΙΛΚΙΣ ενημερώνει τους κτηνοτρόφους του νομού ότι έχουν αναρτηθεί οι καταστάσεις κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων έτους 2018.

Δωρεάν φάρμακα σε ογκολογικούς ασθενείς

Νέο διευρυμένο πλαίσιο για τη χορήγηση φαρμάκων σε καρκινοπαθείς με μηδενική συμμετοχή έχει διαμορφώσει το Υπουργείο Υγείας.

Το έθιμο Κόλιντε στη Γρίβα Παιονίας


Ο Γιάννης Γρόσης Live στο Ράντσο Κιλκίς


Βεργίδης: "Κύριε Σισμανίδη, τα έργα δεν έγιναν γιατί οι μελέτες που υποβάλλατε είχαν ελλείψεις"

Υπογράφει ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης 
Απαντώντας σε δηλώσεις του Δημάρχου Κιλκίς που δημοσιεύτηκαν στον τοπικό τύπο, σχετικά με αναγκαιούντα έργα αρμοδιότητας του Δήμου Κιλκίς, που δεν εκτελέστηκαν με υπαιτιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την αποκατάσταση της αλήθειας και την αντικειμενική ενημέρωση των δημοτών του Κιλκίς παραθέτουμε τα ακόλουθα :

Κιλκίς: Συνέλαβαν 31 ετών αλλοδαπό για εκκρεμές σε βάρος του. ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη προχθές (11 Δεκεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 31χρονος αλλοδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αθηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Απανωτές επιτυχίες του Τελωνείου Ευζώνων

Στις 10 Δεκεμβρίου 2018 οι υπάλληλοι της Δίωξης του Τελωνείου Ευζώνων μετά από οργανωμένη επιχείρηση και παρακολούθηση, επεσήμαναν Ελληνικό Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από Έλληνα υπήκοο που επιχείρησε να διέλθει στην χώρα από το Τελωνείο Δοϊράνης.

Εγκαινιάζεται ο δρόμος, "Κόμβος Μαυρονερίου - Είσοδος Κιλκίς"

Υπογράφει ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης 
Σας ενημερώνουμε ότι τα εγκαίνια του οδικού έργου «Α/Κ Μαυρονερίου-Είσοδος Κιλκίς» θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12:30 στον Κόμβο Κρηστώνης στο ύψος του Στρατοπέδου Παπαθεοφίλου.

Ευχές Χριστουγέννων από τον ΝΗΡΕΑ Κιλκίς


Πανέτοιμη η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς προετοιμάστηκε κατάλληλα και είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει τους αγώνες της στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας στο οποίο αγωνίζεται, έχοντας στόχο να είναι μία ανταγωνιστική και υπολογίσιμη δύναμη στο πρωτάθλημα. 

Η παράσταση «Τα ξεχασμένα παιχνίδια των Χριστουγέννων», στο ΚΔΑΠ Kinesis For Kids Kilkis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis For Kids Kilkis
Το θεατρικό παιχνίδι παρέχει τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν το κόσμο, να εκφραστούν συναισθηματικά και να επικοινωνήσουν. Η μουσική δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και όταν συνδυαστεί με την δραματοποίηση μπορεί να την εμπλουτίσει και να τη μεταμορφώσει.