Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Δικογραφία κατά 33 διαχειριστών ιστοσελίδων για διαφήμιση παράνομου στοιχήματος

Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριάντα τριών (33) διαχειριστών ιστοσελίδων για διαφήμιση παράνομου στοιχήματος 
Είκοσι δύο (22) από τις ιστοσελίδες εντοπίστηκαν σε διακομιστές (servers) στην Ελλάδα και έντεκα (11) στο εξωτερικό

Δήλωση Μιχάλη Καρχιμάκη για τη λίστα του ΣΔΟΕ

"Το όνομα μου δεν ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχει σε καμία λίστα του ΣΔΟΕ.  Είναι λίστα κατασκευασμένη. Τα περιουσιακά μου στοιχεία είναι όλα δηλωμένα και αποκτημένα με πλήρη διαφάνεια. θεωρώ ντροπή να σπιλώνονται με αυτό τον τρόπο πολιτικοί που έδωσαν αγώνες για την διαφάνεια. Και θα αμυνθώ με κάθε έννομο τρόπο. Πρόκειται για ένα βρώμικο παιγνίδι και δεν θα μου κλείσει κανείς το στόμα. Συγκρούομαι και θα συνεχίσω να συγκρούομαι κάθε μέρα με την φαυλότητα και την αδιαφάνεια. Η μοναδική περιουσία μου είναι όσα δηλώνω στο πόθεν έσχες μου, το καθαρό μου όνομα και οι αξίες μου που δεν έπαψα ποτέ να τις υπηρετώ.

Ευχαριστήριο Κιλκισιακού

Η Διοίκηση του Α.Ο. Κιλκισιακός επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τους:
-Πυροσβεστικό Κλιμάκιο ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου
-ΔΕΥΑ Κιλκίς
-Λυριτζή Χρήστο, ορθοπεδικό
-Γεώργιο Περπερίδη, εκδότη «Ημερήσιας»
για την πολύτιμη συμβολή τους στην ιστορική ομάδα του ν. Κιλκίς

Δήλωση "Ανεξάρτητων Ελλήνων" για τα νέα μέτρα

«Εκατό ημέρες μετά το «δήθεν κοσκίνισμα» οι πρόθυμοι εταίροι εμφανίζονται έτοιμοι και σύμφωνοι να ζυμώσουν προτείνοντας την επιβολή επώδυνων, οριζόντιων και άδικων μέτρων εφευρίσκοντας, για να χρυσώσουν το χάπι, μια δήθεν ρήτρα αντικατάστασης η οποία για να ενεργοποιηθεί, εφόσον γίνει αποδεκτή από την τρόικα, θα πρέπει να διαψευσθούν όλες οι προβλεπόμενες από την εφαρμογή του προγράμματος συνέπειες όπως η ύφεση και η ασφυξία της οικονομίας. Συνεχίζουν δηλαδή να λένε μισές αλήθειες για να εφησυχάζουν και συνεπώς να εξαπατούν τους Έλληνες».

Δήλωση ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα μέτρα

«Το σήριαλ επικοινωνιακής διαχείρισης έφθασε στο τέλος του. Η προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού κατέληξε στη διαμόρφωση ενός σκληρού και βάρβαρου πακέτου νέων μέτρων που οδηγεί την κοινωνία στην εξαθλίωση και την οικονομία σε περαιτέρω ύφεση», επισημαίνει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Δήλωση ΚΚΕ για τα νέα μέτρα

"Ο λαός πρέπει να απορρίψει μαζί με τα νέα μέτρα και τα νέα παραμύθια που του σερβίρουν ότι με επιμήκυνση, με ρήτρες αντικατάστασης ή με νέα διαπραγμάτευση μέσα στην ΕΕ θα έρθει κάτι καλό και γι αυτόν.
Καμιά εμπιστοσύνη δεν πρέπει να έχει πια στα κόμματα που του κρύβουν ότι τα άγρια μέτρα και τα μνημόνια όσο άδικα είναι, άλλο τόσο είναι ωφέλιμα και αναγκαία για την ελληνική πλουτοκρατία και την ΕΕ."

Ποια νέα ταμεία εντάσσονται στον ΕΟΠΥΥ

Έκτακτη διυπουργική για τον υπό κατάρρευση ΕΟΠΥΥ! Στα 3 δις η μαύρη τρύπα
Λύση στο γρίφο που ονομάζεται ΕΟΠΥΥ αναζητούν οι συναρμόδιοι υπουργοί Οικονομικών, Υγείας και Εργασίας. Ποια είναι η λύση; Προφανώς μόνο το ...ζεστό χρήμα και από που μπορεί αυτό να εξευρεθεί. Διαβάστε αναλυτικά τις μαύρες τρύπες του Οργανισμού αλλά και ποια ταμεία εντάσσονται.

Αίρεται η ασυλία της Ντόρας Μπακογιάννη

«Ναι» στην άρση της ασυλίας της Ντόρας Μπακογιάννη ψήφισαν 236 βουλευτές κατά τη διάρκεια της σημερινής ψηφορίας στη βουλή, ενώ απέρριψαν αντίστοιχο αίτημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Συμβουλές, για την παραλαβή πετρελαίου θέρμανσης:

Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών δίνει τις βασικές και πάγιες συμβουλές, για τη διαδικασία παραλαβής πετρελαίου θέρμανσης:
- Δεν επιτρέπουμε να παραλαμβάνουν πετρέλαιο άτομα, τα οποία δε γνωρίζουν τη διαδικασία, με την οποία πρέπει να γίνεται η παραλαβή. Καλό θα είναι, κατά τη διάρκεια της παραλαβής, να παραβρίσκονται περισσότερα του ενός άτομα.
-  Δεν εμπιστευόμαστε το μετρητή του βυτιοφόρου ή τον εξωτερικό σωλήνα ένδειξης της στάθμης της δεξαμενής μας, αλλά χρησιμοποιούμε το δικό μας μέτρο.

Κλειδώνει το «ψαλίδι» κατά 30 ευρώ στις συντάξεις ΟΓΑ

Στα 420 ευρώ ετησίως κάθεται τελικά η μπίλια των απωλειών για τους συνταξιούχους που λαμβάνουν τη βασική σύνταξη του ΟΓΑ. Μετά από ένα γαϊτανάκι διαρροών και σεναρίων στο οποίο –για επικοινωνιακούς κυρίως λόγους- επιδόθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες το υπουργείο Οικονομικών και τα επιτελεία των κομμάτων, στο τελικό «πακέτο» μέτρων που θα υποβληθεί προς έγκριση στην τρόικα φαίνεται ότι περιλαμβάνεται η μείωση κατά 30 ευρώ (330 από 360 ευρώ) της κατώτατης αγροτικής σύνταξης .

Ζητάνε λεφτά πίσω από στρατιωτικούς! Το Ελεγκτικό Συνέδριο, ζητά επιστροφές οδοιπορικών!

Νέο σοκ για προσωπικό των ΕΔ, ειδικά σε μονάδες της περιφέρειας. Το Ελεγκτικό Συνέδριο με τηλεφωνική μάλιστα παρέμβαση, λόγω … του επείγοντως ενημέρωσε το ΓΕΣ ότι δεν πρόκειται να εγκριθούν κονδύλια για έξοδα οδοιπορικών-εκτός έδρας στρατιωτικών εντός του 2012. Και όχι μόνο αυτό!

Ο γερμανικός τύπος για την Ελλάδα: «Χωρίς δικαιοσύνη, φουντώνει η οργή»

Κυριαρχούν τα δημοσιεύματα για τη χθεσινή γενική απεργία στην Ελλάδα. Η οργή των πολιτών για τα μέτρα λιτότητας στις χώρες της κρίσης μεγαλώνει και αναζητούνται εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματα.

Συμφώνησαν και τώρα κρέμονται από τα χείλη της τρόικας - Μετά την Σύνοδο Κορυφής η ψήφιση των μέτρων

- Στουρνάρας: Τώρα μπορώ να διαπραγματευτώ!
- Βενιζέλος: βασική είναι η επιμήκυνση, πρέπει να υπάρξει και μείωση του χρέους
- "Επιμένω στην ρήτρα αντικατάστασης των μέτρων", είπε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
- "Καλή τύχη και κουράγιο", είπε ο πρωθυπουργός ξεπροβοδίζοντας τον υπουργό Οικονομικών
- Κλείδωσαν:
- Όριο ηλικίας από τα 65 στα 67
- Κόβονται 30 ευρώ από τις συντάξεις του ΟΓΑ - Διατηρούνται όμως τα δώρα
- Βγήκε από την λίστα των μέτρων το χαρατσι των 150 ευρω για όσους νοικιάζουν ακίνητα

'Ηταν η πιο καθοριστική συνάντηση των πολιτικών αρχηγών και δικαίως αφού επιτεύχθηκε συμφωνία. Όπως είπαν όλες οι πλευρές τα βασικά έχουν συμφωνηθεί και μένουν οι λεπτομέρειες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τελειώνουν και όλα.
Γιατί το τελικό ok θα το πει η τρόικα.

Και στο Κιλκίς οι Νέοι Αγρότες

Την Δευτέρα, 1 Οκτ 2012, στις 20.30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς ομάδα νέων αγροτών προκαλεί συνάντηση-συζήτηση για την ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον του αγροτικού κόσμου, για όσους θέλουν και μπορούν να έχουν μέλλον στον αγροτικό τομέα, με προσκεκλημένο εισηγητή τον κ. Δημήτριο Μιχαηλίδη (δημοσιογράφο). 

Στον ρυθμό του 14ου Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας από αύριο το Κιλκίς

14 χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς, το οποίο ξεκινάει αύριο Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012. Για δύο εβδομάδες περίπου θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, χαμόγελα, αλλά και γέλιο σε μικρούς και μεγάλους, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει μια ευχάριστη και διασκεδαστική απόδραση από την δύσκολη πραγματικότητα, έτσι όπως αυτή διαμορφώνεται λόγω της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς 28 Σεπτεμβρίου – 9 Οκτωβρίου 2012



Με ένα πλούσιο, πολυθεματικό και εντυπωσιακό πρόγραμμα, συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και πλέγμα δράσεων τόσο καλλιτεχνικών όσο και κοινωνικών, αρχίζει την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας του Κιλκίς, με τις 30 παραστάσεις του πρώτου τριημέρου να έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Δηλώσεις Στουρνάρα, Βενιζέλου και Κουβέλη μετά τη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών

Γιάννης ΣτουρνάραςΟ υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, δήλωσε:
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έκλεισαν τα μέτρα;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Συμφωνήσαμε στους βασικούς άξονες.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα γίνει άλλη συνάντηση αρχηγών, κύριε Υπουργέ;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Μπορεί να γίνουν, αλλά όχι για τα μέτρα, όμως.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Στη Βουλή πότε σκοπεύετε να τα φέρετε;

Σε πλήρη δραστηριότητα το τριήμερο το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Γενική Συνέλευση ΣΕΓΑΣ στην Ερέτρια
Μετέχουν Γ. Κωνσταντινίδης , Αν. Βογιατζής

Οι έφοροι του Τμήματος Στίβου κκ Γιώργος Κωνσταντινίδης , Τάσος Βογιατζής καθώς και ο σωματειακός προπονητής Κώστας Μηναρετζής, θα εκπροσωπήσουν τον ΓΑΣ Κιλκίς στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ, στη διάρκεια της οποίας θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ερέτρια την Παρασκευή και το Σάββατο.
Στις εκλογικές διαδικασίες θα λάβουν μέρος περίπου 240 σωματεία του ΣΕΓΑΣ τα οποία και έχουν δικαίωμα ψήφου.

"Χρυσή Αυγή": "Τα μέτρα που συμφωνήθηκαν είναι τα τελευταία"



"Το θέατρο σκιών της μνημονιακής συγκυβέρνησης έλαβε τέλος! Τα αιματηρά κι αντεθνικά μέτρα συμφωνήθηκαν, αλλά θα είναι τα τελευταία, καθώς αποτελούν το κύκνειο άσμα του διεφθαρμένου πολιτικού καθεστώτος."

Δεν εκκρεμούν πλέον τα εντάλματα για δύο χασισοκαλλιεργητές

Χθες (26.09.2012) το πρωί στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Λιτοχώρου Πιερίας, δύο ημεδαποί σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και ειδικότερα ένας 44χρονος κατόπιν εκτέλεσης εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Κατερίνης για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και ένας 39χρονος κατόπιν εκτέλεσης εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Κατερίνης για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Του πήραν τα δενδρύλλια και τον συνέλαβαν

Συνελήφθη χθες (26.09.2012) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, ένας ημεδαπός 55 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.  Ειδικότερα, σε αγροτική περιοχή στα Κάτω Πορόια Σερρών, από αξιοποίηση πληροφοριών και κατόπιν οργανωμένης επιχείρησης, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος να καλλιεργεί σε αγροτεμάχιό του (19) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από (0,4) έως (2,1) μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 

Τους συνέλαβαν για 22 χασισόδεντρα

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας πέτυχαν χθες (26.09.2012) το απόγευμα τη σύλληψη δύο ημεδαπών 51 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, σε αγροτική περιοχή των Κομνηνών Κοζάνης, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι να καλλιεργούν από κοινού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (22) δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ευχαριστήριο Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Η Α.Μ.Κ.Ε. «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ» ευχαριστεί την εταιρεία TORRE - COOPERLAT ABEE για την προσφορά γλυκισμάτων στους ωφελούμενους του φορέα μας κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Επίσης ευχαριστεί τον κ. Πίτσαρα Σωτήρη για την κοινωνική του ευαισθησία και την επαναλαμβανόμενη προσφορά πρωινών γευμάτων στους ωφελούμενους του Κέντρου μας.

Αλλαγή τηλεφώνων στο δήμο Κιλκίς από 1η Οκτωβρίου

Η δημοτική αρχή Κιλκίς ανακοινώνει ότι λόγω της αναδιάρθρωσης που προηγήθηκε στις δημοτικές υπηρεσίες, από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 αλλάζουν τα εσωτερικά τηλέφωνα του Δήμου Κιλκίς. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα κάτωθι τηλέφωνα που θα ισχύσουν από την 1η Οκτωβρίου:

"Ανεξάρτητοι Έλληνες": "Ποιες υποχρεώσεις άφησε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ μετά το κλείσιμό του;"

Η επένδυση της ΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΙΛΙΠΠΟΣ) πραγματοποιήθηκε στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς, στα τέλη της δεκαετίας του '90, στα πλαίσια ενός μεγαλεπήβολου επενδυτικού σχεδίου για την επέκταση των ελληνικών εκδοτικών επιχειρήσεων στις υπόλοιπες Βαλκανικές χώρες. Κάποιοι μπορεί να θυμούνται ακόμη την έκδοση εντύπου κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των εγκαταστάσεων του "ΦΙΛΙΠΠΟΥ" με φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί κατά τη διάρκεια των ίδιων των εγκαινίων, ως επίδειξη των εντυπωσιακών δυνατοτήτων της μονάδος!

Απεργήσαμε; Γιατί;

Της Μέμας Τεμεκενίδου
Δεν ξέρω ποιου του περισσεύουν 30-50 ή 60 ευρώ σήμερα, εγώ προσωπικά απήργησα... μόνο για τον εαυτό μου και τους αγαπημένους μου! Για να είμαι παράδειγμα προς μίμηση κι όχι προς αποφυγή.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Για 64.000 δημοσίους υπαλλήλους – Γραπτές εξετάσεις μέχρι την Άνοιξη του 2013- Όσοι γράψουν καλά παραμένουν στη θέση τους. ΟΙ άλλοι σε μετάταξη και σε συνταξιοδοτική διαθεσιμότητα!·Αυθόρμητο ξέσπασμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες – «Δεν πάω μόνο νομικά και σαλονάτα, μπαίνω στην αρένα»!- Χαρακτήρισε μαφιόζικες, εκβιαστικές και αλήτικες τις καταγγελίες εναντίον του!·Άνω – κάτω πάλι με τους κουκουλοφόρους! – 60.000 διαδηλωτές στις χθεσινές συγκεντρώσεις
ΑΥΓΗ ·Αρχή ανατροπής – Εκατοντάδες χιλιάδες λαού χθες στα απεργιακά συλλαλητήρια στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τις άλλες μεγάλες πόλεις·Αυξάνονται και οι φόροι – Σήμερα η συνάντηση των τριών (πολιτικών αρχηγών)·»Απαλλακτικό» από το ΣΔΟΕ αναμένει ο Ευ. Μεϊμαράκης