Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

«Οι τρεις άδειες καρέκλες»


Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το απόσταγμα της ωριμότερης γραφής του, της ωριμότερης έκφρασης της κωμωδίας αλλά και τη γελοιότητα της ανθρώπινης δυστυχίας μας δίνει ο αιρετικός Γιάννης Σκαρίμπας στο διήγημα του «Τρεις άδειες καρέκλες» που θα παρακολουθήσετε σε μορφή θεατρικού αναλογίου από μέλη της θεατρικής ομάδας της Τέχνης Κιλκίς, στο πλαίσιο του τιμητικού αφιερώματος στον ποιητή και πεζογράφο Γιάννη Σκαρίμπα και της απονομής βραβείων και επαίνων του 26ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού» της Τέχνης Κιλκίς.

Μικρή διακοπή ρεύματος αύριο στην Επτάλοφο Κιλκίς


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 2 Ιουνίου από τις 12:00 έως τις 14:30 έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτροδότησης στην Κοινότητα Επταλόφου, στην πλατεία του οικισμού, λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Ο Γ. Φραγγίδης μιλά με τον Γ. Μαγκριώτη στον Flash 99,4



O Γιώργος Φραγγίδης Βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ. Κιλκίς, καλεσμένος του Γιάννη Μαγκριώτη, σχολιάζει τα εργασιακά, τον τουρισμό, το άνοιγμα της οικονομίας, την πανδημία και τα ελληνοτουρκικά, στην εκπομπή "Μας Αφορά" στον Flash 99,4.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2006.
Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

Κορωνοϊός (1/6/2021): 1007 νέα κρούσματα (12 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 41 θάνατοι και 481 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.886, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 404.163 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 29 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.880 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Τεχνολογικές αναδρομές με τον Νικηφόρο Χριστοφορίδη: Τα πιο διάσημα μέσα αποθήκευσης ήχου, εικόνας και δεδομένων, από το 1931 έως σήμερα

Επιμορφωτική Κιλκίς: Τοπική αειφόρος ανάπτυξη με καινοτόμες μεθόδους


Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Τοπική αειφόρος ανάπτυξη με καινοτόμες μεθόδους: οι εταίροι του έργου MED-QUAD αναφέρουν τα πρώτα αποτελέσματα και προγραμματίζουν τις επόμενες δράσεις (κατά τη διάρκεια της 1ης συνεδρίασης της Συντονιστικής Επιτροπής).

Πειραματικά Σχολεία Κιλκίς: Αιτήσεις από 28 Μαΐου έως 17 Ιουνίου 2021


Υπογράφει ο 
Δρ. Θεόδωρος Χριστοφορίδης
Φυσικός Τεχνικός Δικτύων Η/Υ, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κιλκίς
Από τις 28 Μαΐου έως και 17 Ιουνίου θα πρέπει οι γονείς που τα παιδιά τους τελειώνουν φέτος την έκτη τάξη ( Στ΄) του Δημοτικού, (από όλα τα Δημοτικά του Νομού Κιλκίς, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους) να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση εφόσον επιθυμούν αυτά να φοιτήσουν στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς – Πειραματικό, στο Κιλκίς, οδός Αθ. Τσούντα 2, 61100, τηλ. 2341022682, Διευθυντής Msc Αλέξανδρος Ταμουτσίδης, Φυσικής Αγωγής κιν. 6944916331, στο σύνδεσμο: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-se-protupo-peiramatiko-skholeio μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης.

Πηγή έμπνευσης οι Γυναίκες της Επανάστασης


Πρωτότυπη σε σύλληψη, καλλιτεχνική, με καινοτόμα στριφώματα στον ιστορικό λόγο και στην μετεξέλιξη της ιστορίας της τέχνης, χαρακτηρίστηκε η σύμπραξη του Δήμου Κιλκίς, της Επιτροπής Ισότητας και του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης για τα 200χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, οριοθετημένη στη θηλυκή της οπτική.

Πρόσκληση στην Ποδηλατάδα του Δήμου Κιλκίς


Υπογράφει ο Κώστας Πουντζουκίδης 
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Κιλκίς
Σας προσκαλώ στην 2η Ποδηλατάδα Κιλκίς που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Ιουνίου (Παγκόσμια ημέρα Ποδηλάτου). Η έναρξη και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθούν έξω από το Δημαρχείο Κιλκίς.

Έναρξη λειτουργίας του Kangoo Club Kilkis


Ανακοίνωση 
Kinesis Gym 
Ένα χρόνο μετά την πρώτη παρουσίαση και την διακοπή της λειτουργίας των γυμναστηρίων επιστρέφουμε. Η έναρξη λειτουργίας του Kangoo Club Kilkis είναι γεγονός.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 1/6/2021, 3:03 μ.μ.


Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
Συνελήφθη χθες (31 Μαΐου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.751 πακέτα τσιγάρων και 44 συσκευασίες καπνού, των 50 γραμμαρίων η καθεμία, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, καθώς και το χρηματικό ποσό των 170  ευρώ.

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς είχε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Εξιχνιάστηκαν 51 απάτες και απόπειρες απάτης που έγιναν το τελευταίο δίμηνο στις Σέρρες

- Συνελήφθη μία γυναίκα που μαζί με συνεργούς της εξαπατούσε ηλικιωμένους
Τηλεφωνούσαν και ισχυρίζονταν ότι το παιδί τους προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα ή τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα
Ζητούσαν χρήματα για να αποφύγει το παιδί τους δήθεν τις ποινικές συνέπειες ή για να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργείο
Σε 5 περιπτώσεις κατάφεραν και απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα η αξία των οποίων ξεπερνά τις 50.000 ευρώ και αποπειράθηκαν να αποσπάσουν πάνω από 1.200.000 ευρώ
Σε αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε κρυμμένο κάτω από το πατάκι του οδηγού το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη με θέμα "Πληρωμή συνδεδεμένων ενισχύσεων ζωικού κεφαλαίου και ενισχύσεων λόγω κορωνοΐού"


Ερώτηση Γ. Φραγγίδη και άλλων βουλευτών του ΚΙΝΑΛ προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων κ. Σπύρο Λιβανό με θέμα «Εμπαιγμός αγροτών και κτηνοτρόφων - Άμεση πληρωμή συνδεδεμένων ενισχύσεων ζωικού κεφαλαίου και ειδικών ενισχύσεων λόγω κορωνοιού»

Ο Θωμάς Μαρκόπουλος πολιτικοΛΟΓΕΙ, με τον Ν. Ελευθερόγλου, την Ο. Παπαδοπούλου και τον Ι. Χουντή