Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ενός ακόμη άντρα που διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πρόκειται για τον ΤΣΟΥΡΑΚΗ Στυλιανό του Ευτύχιου και της Φωτεινής, ο οποίος γεννήθηκε το 1959 στον Πειραιά, κάτοικος Αττικής.

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου η νέα πληρωμή αποζημιώσεων ύψους 4,2 εκ ευρώ από τον ΕΛΓΑ στους αγρότες

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.247 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 4,2 εκατ. ευρώ περίπου, που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών για τα έτη 2011 και 2012.
Οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν ζημιές στη φυτική παραγωγή (ελιές, εσπεριδοειδή, χειμερινά κηπευτικά κλπ.) και στο ζωικό κεφάλαιο από διάφορα ζημιογόνα αίτια σε όλη την επικράτεια, αλλά κυρίως στους νομούς Ηρακλείου, Χανίων, Αργολίδας, Λάρισας, Άρτας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Ηλείας, Πέλλας κλπ.

¨Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης και Συμβουλευτικής για τη στήριξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων¨.

Με κύριο στόχο την στήριξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεών του το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με τον ΣΕΒΕ και άλλους Φορείς προτίθενται να υλοποιήσουν στο Νομό μας Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Ενίσχυσης του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα εξωστρέφειας.

Εγκαίνια Κέντρου Προβολής Λόφου Αγίου Γεωργίου

“Η πόλη του Κιλκίς δεν είναι απλά μια μικρή πόλη στην Βόρεια Ελλάδα. Είναι μια τεράστια και συνάμα μοναδική πόλη παγκοσμίως, στον τομέα της παλαιοντολογίας”.

Συγκέντρωση διαιτητών - βοηθών διαιτητών την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση όλων των Διαιτητών – Βοηθών Διαιτητών, παρατηρητών Διαιτησίας κι εκπαιδευτών Διαιτησίας της Ένωσής μας. Η παρουσία όλων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Η μη συμμετοχή στις συγκεντρώσεις, συνεπάγεται αποκλεισμό από τους ορισμούς για μια αγωνιστική ημέρα. Θα μιλήσει το μέλος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ. Κιλκίς κος Κωτούλας Πέτρος.

Προσκλητήριο μάχης Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς

Συναδέλφισσες - συνάδελφοι, - Η Ένωσή μας, πιστή όπως πάντα στα ραντεβού της με την ΙΣΤΟΡΙΑ, έδωσε το παρών στην χθεσινή μεγαλύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τόσο σε παλμό όσο και σε συμμετοχή, αφού ο αριθμός των διαμαρτυρομένων ένστολων άγγιξε τους 10.000!!!! Συγκεντρωθήκαμε ως Ε.ΑΣ.Υ.Ν. Κιλκίς για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στις πρoωθούμενες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια, από την πρώτη κυριολεκτικά γραμμή..

Μήνυμα του Δ/ντή Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς κ. Γ. Κωνσταντινίδη για την έναρξη του νέου σχολικού έτους

Ο Ε. Παπανούτσος, μισό αιώνα νωρίτερα, διαβλέποντας την πορεία του σύγχρονου πολιτισμού επισήμανε ότι προοδέψαμε, αλλά δεν ευτυχήσαμε. Η δυστυχία παρά την πρόοδο, η οποία θεμελιώνεται στον υπερτονισμό της αξίας της ύλης έναντι του πνεύματος, αποκαλύπτει την αιτία του δράματος του σύγχρονου ανθρώπου.
Η φετινή χρονιά βρίσκει την πατρίδα και το λαό μας σε δοκιμασία. Η πολυεπίπεδη κρίση καθιστά το παρόν δυσβάσταχτο και το μέλλον δυσοίωνο. Η έναρξη του σχολικού έτους σ’ αυτήν την περίπτωση επιβάλλει αναστοχασμό, ενδοσκόπηση και επανεξέταση στόχων.

Ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Χρ. Γκουντενούδη και των Περιφερειακών Συμβούλων για τη νέα σχολική χρονιά

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, απευθύνω τις ευχές μου καθώς και των συναδέλφων Περιφερειακών Συμβούλων, σε όλη τη Σχολική Κοινότητα. Στους μαθητές εύχομαι όρεξη για μελέτη και δημιουργία ώστε να εξοπλισθούν κατάλληλα για τον αυριανό αγώνα της ζωής.
Στους δασκάλους και στους γονείς εύχομαι καλή συνεργασία ώστε να βγει σε πέρας με επιτυχία η εκπαιδευτική διαδικασία μέσα σ’ ένα δύσκολο οικονομικό πλαίσιο για όλους.

Εγγραφές στο τμήμα κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς


Το Τμήμα ΤΕΙ Κιλκίς ως μοχλός Τοπικής Ανάπτυξης

Γράφει ο Παύλος Πασσαλίδης
Μας ικανοποιεί ως Κιλκισιώτες η κάλυψη όλων των θέσεων στο Τμήμα Σχεδιασμού και Παραγωγής του ΤΕΙ Κιλκίς.
Εισάγονται φέτος 114 σπουδαστές, έναντι 94 που είχαν εισαχθεί πέρσι και προστίθενται στους 594 ενεργούς σπουδαστές.
Τα σημερινά δεδομένα με τον ικανό αριθμό σπουδαστών, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, την κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων, τη μοναδικότητα του Τμήματος στη χώρα με σύγχρονο περιεχόμενο σπουδών, τις διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και πολλά άλλα, αποτελούν εχέγγυα συνέχισης της λειτουργίας του.

Η «Σύγχρονη Λυσιστράτη» στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς



Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09.00 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, θα επαναληφθεί η ιδιαίτερα πετυχημένη θεατρική παράσταση «Σύγχρονη Λυσιστράτη» από τη θεατρική ομάδα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς.



Συνεχίζονται οι εγγραφές των ακαδημιών βόλεϊ του ΓΑΣ Κιλκίς


Συνεχίζονται για ακόμη μια εβδομάδα , δηλαδή μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, οι εγγραφές για τις προπονήσεις των ακαδημιών βόλεϊ του ΓΑΣ Κιλκίς. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Κιλκίς με πρόγραμμα που θα εκδοθεί μετά από την συγκρότηση των τμημάτων.

Συναντώνται σήμερα Έλληνες και Γερμανοί Αυτοδιοικητικοί

Με σκοπό τη συνεργασία ανάμεσα στους συλλογικούς φορείς της Αυτοδιοίκησης από την Ελλάδα και τη Γερμανία πραγματοποιείται σήμερα στη Θεσσαλονίκη συνάντηση του Αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Γερμανίας και Προέδρου της Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων του Ομοσπονδιακού Κρατιδίου της Βάδης- Βιτεμβέργης κ. Roger Kehle και των μελών των Εκτελεστικών Επιτροπών των ΠΕΔ Δυτικής, Κεντρικής και Αναταλικής Μακεδονίας- Θράκης. Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας. Στις 4.30 μ.μ. οι συμμετέχοντες θα ενημερώσουν τους δημοσιογράφους για τη συνάντηση και τις προσπάθειες ευρύτερης συνεργασίας.

Επιστολή Τονικίδη προς κάθε αρμόδιο: "Πάρτε άμεσα πρωτοβουλίες για τα προβλήματα των επιχειρήσεων"

Σε συνέχεια της υπ’ αριθ. 1458/13.07.2012 επιστολής – υπομνήματός μας, με θέμα: «Καλπάζουσα εκτροπή από την νομιμότητα, του συστήματος παροχής και διαχείρισης της εγγύησης του Ελληνικού Δ ημοσίου, προς τα πιστωτικά ιδρύματα, για δάνεια επιχειρήσεων», προς τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνιο Σαμαρά  και της αντιστοίχου επιστολής - υπομνήματος των Επιμελητηρίων Καβάλας και Eράμας, υπ’ αριθ. 5891/29.08.2012, με θέμα: 

Δεν πρόλαβε να το καπνίσει (2)

Συνελήφθη σήμερα (07.09.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός 28 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου του προαναφερόμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό εμπορίου και δύο συσκευασίες που περιείχαν (11,2) γραμμάρια κάνναβης.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Δεν πρόλαβε να το καπνίσει

Συνελήφθη σήμερα (07.09.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Καλόκαστρο Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Σερρών, ένας ημεδαπός 36 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης και μια συσκευασία που περιείχε (29) γραμμάρια κάνναβης.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.

Έκλεψε 26 μέτρα καλώδιο

Συνελήφθη χθες (06.09.2012) το μεσημέρι, στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 56 ετών, διότι αφαίρεσε από φρεάτιο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης καλώδιο ελέγχου άρδευσης συνολικού μήκους 26 μέτρων, πλην όμως έγινε αντιληπτός από υπάλληλο της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς. Το καλώδιο κατασχέθηκε και αποδόθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Τσάκωσαν Σενεγαλέζο με προϊόντα μαϊμού στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (06.09.2012) το βράδυ, στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας υπήκοος Σενεγάλης 32 ετών, διότι εντοπίστηκε να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση απομιμητικά προϊόντα και ειδικότερα (86) ρολόγια χειρός, τα οποία έφεραν σήματα που αποτελούν απομιμήσεις και παραποιήσεις των αυθεντικών σημάτων των εταιριών. Τα απομιμητικά προϊόντα κατασχέθηκαν.  Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Αναστολή λειτουργίας των δήμων στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2012

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου, · Πανελλαδική Συγκέντρωση στη Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11.00 π.μ.
· Πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών
· Συνάντηση Αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ με τον Υπουργό Οικονομικών
Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου · Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ με το Προεδρείο της Βουλής
· Ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση των δήμων της χώρας
· Καθορισμός κοινής συνεδρίασης των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Δημόσιας Διοίκησης και Οικονομικών με τη συμμετοχή της ΚΕΔΕ

Έρευνα ντάμπινγκ στις εισαγωγές φωτοβολταϊκών προερχόμενων από την Κίνα ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

«Χαιρετίζουμε την έρευνα της Επιτροπής, η οποία ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει σε βιώσιμη παγκόσμια βιομηχανία φωτοβολταϊκών, χωρίς μονοπώλια και αθέμιτες πρακτικές» δηλώνει ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Καθηγητής Ιωάννης Α. Τσουκαλάς
Έρευνα ντάμπινγκ σε εισαγωγές ηλιακών συλλεκτών προερχόμενων από την Κίνα και των βασικών τους εξαρτημάτων ξεκίνησε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνέχεια καταγγελίας από ένωση βιομηχανιών του τομέα σχετικά με τις στρεβλώσεις αγοράς.

Ερώτηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Γιαννακάκη και Σπύρου Λυκούδη σχετικά με τα ανταλλακτήρια χρυσού

Στα τέλη του 2010, ενεχυροδανειστήρια και ανταλλακτήρια χρυσού με διαφημιστικές καταχωρήσεις «αγοράζω χρυσό» άρχισαν να ξεφυτρώνουν παντού, αρχικά στην πρωτεύουσα και μετά στην περιφέρεια.

Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις: "Πρώτο μάθημα η συμμετοχή στη διαδήλωση της ΔΕΘ"

Τα μέτρα και τα μνημόνια δεν έρχονται για να μειώσουν το έλλειμμα και το δημόσιο χρέος, αλλά για να αυξήσουν την ανεργία, να ρίξουν κι άλλο τους μισθούς, να χαρίσουν δημόσια αγαθά κι υπηρεσίες, από την Υγεία ως το νερό και το ρεύμα, στους “υγιείς” Έλληνες επιχειρηματίες.  Η φετινή σχολική χρονιά δεν θα μοιάζει με καμιά από τις προηγούμενες.

Κλειστή η ΔΟΥ Κιλκίς την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοινώνεται ότι  η Δ.Ο.Υ. Κιλκίς θα διακόψει τις εργασίες της (συναλλαγή με το κοινό) την 9.30 π.μ.  της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου 2012 λόγω της συμμετοχής του προσωπικού της στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Χαλκιδικής που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Σημειώνεται  επίσης πως για την ίδια μέρα  η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. (Π.Ο.Ε-Δ.Ο.Υ) έχει εξαγγείλει 4ηωρη στάση εργασίας."

Ανεξάρτητοι Έλληνες: "Ο παραιτηθείς διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς εξακολουθεί και υπογράφει"

"Με έκπληξη πληροφορούμαστε από το δημοσιογραφικό blog http://www.koutipandoras.gr ότι παρότι έχει γίνει αποδεκτή η παραίτηση του Διοικητή των Νοσοκομείων Κιλκίς & Γουμένισσας συνεχίζουν να αναρτώνται στο "Διαύγεια" αποφάσεις κι έγγραφα που τα υπογράφει ο ίδιος μεταγενέστερα!
Απευθύνουμε το εύλογο ερώτημα με πολλαπλούς αποδέκτες:
- Προβλέπεται να υπογράφουν οι παραιτηθέντες;
-  Ισχύει ή όχι η παραίτηση;
-  Γνωρίζει ο Υπουργός ότι εφαρμόζονται τέτοιες πρακτικές;
-  Ο διοικητικός μηχανισμός των Νοσοκομείων Κιλκίς & Γουμένισσας γνωρίζουν τι προβλέπει η γραφειοκρατική διαδικασία σ'αυτή την περίπτωση; συμφώνησαν; αντέδρασαν;"

ΚΕΔΕ: Σε στάση πληρωμών οι μισοί Δήμοι τον Οκτώβριο

Τον πήχυ των 40 δήμων που, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕΚ. Ασκούνη, θα κηρύξουν στάση πληρωμών το Σεπτέμβριο... τετραπλασιάζει για τον Οκτώβριο ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Δ. Τσιαντής που επεξεργάστηκε και τα σχετικά στοιχεία. Με δήλωσή-βόμβα στηνaftodioikisi.gr ο κ. Τσιαντής κρούει ακόμη πιο δυνατά τον κώδωνα του κινδύνου που είχε «χτυπήσει» κατά τη συνάντησή της ΚΕΔΕ με τον πρωθυπουργό ο Κ. Ασκούνης, λέγοντας ότι αν συνεχιστεί η σημερινή υποχρηματοδότηση περισσότεροι από ένας στου οκτώ δήμοι (ποσοστό 12%) δεν θα έχουν να πληρώσουν μισθούς και προμηθευτές:

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ για εστιατόριο - ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Νομο Κιλκις. Δεν ζητείται κεφαλαιο και ο μισθός θα προέρχεται απο τα κέρδη. Απαραίτητη η δυνατότητα μόνιμης διαμονής στο χώρο. ΤΗΛ. 6944 313413
ΖΗΤΕΙΤΑΙ   ΖΕΥΓΑΡΙ για συνεργασία σε εστιατόριο/πανσιόν ΤΗΛ. 6944 313413
ΖΗΤΕΙΤΑΙ  ΚΤΗΝΟΤΡΌΦΟΣ για κτήμα στο Φανό Κιλκίς, με εμπειρία στις αγροτοκτηνοτροφικές εργασίες, παρέχεται διαμονή, μισθός πολύ ικανοποιητικός. Δεκτές και οικογένειες με παιδιά. ΤΗΛ: 2310 500958