Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Τοποθέτηση Ε. Αγαθοπούλου στη Βουλή για τις επικείμενες αλλαγές στον ποινικό κώδικα

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
“Κυρία Υπουργέ σας καθιστούμε πολιτικά υπεύθυνη αν θα αφαιρεθεί ο όρος «χωρίς τη συναίνεση του θύματος» από τον ποινικό κώδικα για τις περιπτώσεις εξαναγκασμού στη σεξουαλική πράξη”

Ομιλία Γ. Γεωργαντά στη Βουλή: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, είναι ζήτημα δημοκρατίας»


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, απηύθυνε, σήμερα, ομιλία, στην Ολομέλεια της Βουλής για την κύρωση της από 30.5.2021 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Θέσπιση, περιεχόμενο και διαδικασία έκδοσης Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID-19» (Α’ 87) και ειδικότερες εγγυήσεις για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ενημέρωση για τα δύο νεοσύστατα Πειραματικά Σχολεία 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Κιλκίς


Υπογράφει ο Δρ. Θεόδωρος Χριστοφορίδης
Φυσικός - Τεχνικός Δικτύων Η/Υ
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κιλκίς
Προς τους αξιότιμους γονείς και κηδεμόνες
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Κιλκίς σε συνεργασία με τα δύο νεοσύστατα Πειραματικά Σχολεία 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Κιλκίς θα ενημερώσουν διαδικτυακά τους γονείς και κηδεμόνες της Γ΄ τάξης όλων των Γυμνασίων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Κορωνοϊός (8/6/2021): 1.339 νέα κρούσματα (5 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 30 θάνατοι και 381 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.339, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 411.534 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 40 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.665 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Αναμενόμενα πετυχημένη η τελετή απονομής βραβείων του 26ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού» της ΤΕΧΝΗΣ

Τελετή απονομής βραβείων του 26ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού» της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς. Το video είναι μια ευγενική παραχώρηση από το Gregory Channel Kilkis.
Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Σε μια συγκινητική και ζεστή ατμόσφαιρα στο Θέατρο Λόφου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 η τελετή απονομής των βραβείων και επαίνων στους νικητές του 26ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού» στο πλαίσιο του εορτασμού των Ελευθερίων 2021 του Δήμου Κιλκίς. Η γιορτή ποίησης της πόλης μας που ένωσε, μετά από ένα δύσκολο υγειονομικό χειμώνα, τις ανάγκες μας για συνεύρεση, για εξωστρέφεια, για ποιητικό λόγο, για θεατρική επαφή.

3ος Πανελληνιονίκης ο Κιλκισιώτης Δημήτρης Παυλίδης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου


Δελτίο τύπου 
«Αίαντα» Κιλκίς 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου Ανδρών/Γυναικών και Κ23 που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα στις 5 & 6 Ιουνίου 2021 έδωσε την ευκαιρία στον Πανελληνιονίκη αθλητή του «Αίαντα» Κιλκίς Δημήτρη Παυλίδη να επιβεβαιώσει για μια ακόμα φορά πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου Κ20 στο Ταλίν (Εσθονία) τον Ιούλιο και του Παγκόσμιου Κ20 στο Ναϊρόμπι (Κένυα) τον Αύγουστο, καθώς κατετάγη 3ος στο αγώνισμα της δισκοβολίας με επίδοση στα 49.22m και 9ος στη συνολική κατάταξη των ανδρών.

Τα κλειδιά


Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Δάσκαλος – συγγραφέας
Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς
Τα άστρα χαμήλωναν στα μάτια σου, όταν το φεγγάρι διψασμένο έγερνε στην άκρη της ψυχής σου να ξεδιψάσει, καθώς εσύ βυθιζόσουν μέσα στις μύριες σκέψεις σου. Κλεινόσουν σαν το στρείδι στο όστρακό σου, στου βυθού σου την ωκεάνια ερημιά. Λογιζόσουν πως οι πιο δύσκολοι δρόμοι είναι οι κυκλικοί. Αυτοί που μας πάνε και μας φέρνουν πίσω στο ίδιο μέρος. Συλλογιζόσουν πως καθετί το σημαντικό είναι δύσκολο. Και το καθετί γίνεται σημαντικό, όταν χαρίζει ψυχή στη ζωή και στην πολιτική δίνει ελπίδα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 8/6/2021, 4:16 μ.μ.


Συνελήφθη 67χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση
Αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από μεθοδική έρευνα, εντόπισαν και συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (07-06-2021), 67χρονη ημεδαπή, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε συγχωνευτική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Βορείου Αιγαίου, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (7) ετών για:

Τα Γενικά Αρχεία του Κράτους σε πλήρη εργασιακή ασφυξία


Με αφορμή τον Εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Αρχείων (9η Ιουνίου) & των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων στα Γ.Α.Κ.
Η Διεθνής Ημέρα Αρχείων (9η Ιουνίου) συνιστά μία ημέρα λαμπρού εορτασμού για τους Αρχειακούς Φορείς διεθνώς. Στις 9 Ιουνίου του 1948 ιδρύεται το Διεθνές Συμβούλιο Αρχείων και τον Νοέμβριο του 2007 σηματοδοτείται η 9η Ιουνίου ως ημέρα εορτασμού των Αρχείων σε παγκόσμια κλίμακα. 

Η Παγκόσμια Hμέρα Περιβάλλοντος στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
2ου Γυμνάσιο Κιλκίς
Η ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και ανακύκλωσης ήταν το θέμα δράσεων που υλοποίησε το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς με αφορμή την Παγκόσμια Hμέρα Περιβάλλοντος. Το σχολείο που έχει βραβευθεί 7 φορές με τη σημαία των οικολογικών σχολείων, έχει μακρά παράδοση υλοποίησης περιβαλλοντικών προγραμμάτων.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου 2021, στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
2ου Γυμνάσιο Κιλκίς
Η ένταξη της ποδηλασίας στην καθημερινότητα των ανθρώπων ήταν στον επίκεντρο δράσεων που υλοποίησε το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου.

Το Γραφείο τουρισμού της Π.Ε Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

"Το Γραφείο τουρισμού της Π.Ε Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά στους εργαζόμενους της εταιρείας Alumil, τον Kυνηγητικό Σύλλογο Κιλκίς, τον Περιβαλλοντικό σύλλογο περιπατητών Κιλκίς, τον Φορέα διαχείρισης Κερκίνης (και Δοϊράνης), τους υπαλλήλους της Π.Ε Κιλκίς, τους εργαζόμενους του δημοτικού διαμερίσματος Δοϊράνης και όλους όσους συμμετείχαν στην εθελοντική δράση Καθαρισμού της λίμνης.

Συγχαρητήρια Ε. Αγαθοπούλου, για τις επιτυχίες των νεαρών Κιλκισιωτών στον χώρο του αθλητισμού και της λογοτεχνίας


Συγχαρητήρια δήλωση της Ειρήνης Αγαθοπούλου, βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς, για τις επιτυχίες των νεαρών Κιλκισιωτών στον χώρο του αθλητισμού και της λογοτεχνίας
Μετά από μια μεγάλη παύση των ομαδικών και των ατομικών αθλημάτων, λόγω των μέτρων περιορισμού της πανδημίας, η προηγούμενη εβδομάδα μας προσέφερε πολλά χαμόγελα με τις επιτυχίες των νεαρών Κιλκισιωτών στον χώρο του αθλητισμού και της λογοτεχνίας.

Νοσοκομείο Κιλκίς: Προκήρυξη εγκατάστασης ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προϋπολογισμού 768.999,94 ευρώ


Υπογράφει ο Ιωάννης Ανδρίτσος
Διοικητής Νοσοκομείου Κιλκίς
Η Διοίκηση του Γ.Ν. Κιλκίς, μέσω του Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας - ΕΤΠΑ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία », προκήρυξε ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια και εγκατάσταση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμου συνολικού προϋπολογισμού 768.999,94 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% , που αφορά: