Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Απονομές για την 2η θέση στη Β' Εθνική Γυναικών

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Προσκαλούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης αυτή την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς να παρευρεθεί στην απονομή για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πρωτάθλημα Β' Εθνικής Γυναικών για την περασμένη σεζόν.

"Γίνε μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας σήμερα"


Προς όλους τους Δημότες Παιονίας
Έναρξη καμπάνιας εγγραφής νέων μελών στο Περιφερειακό Τμήμα Γουμένισσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Θέση εργασίας στην ELVIAL A.E. (24/1/2018)


"Η οργή του Λαού να μετατραπεί σε αγώνα αντιιμπεριαλιστικής ανυπακοής και δράσης..."

Γράφει ο Παναγιώτης Σαββίδης 
Aυτοί που εμφανίζονται ως οργανωτές των συλλαλητηρίων για την Μακεδονία σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και σε τοπικό, είναι όλοι τους θεματοφύλακες του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε, της διαχρονικής πολιτικής των ΗΠΑ.

Video: Μεγαλειώδης η εκδήλωση κοπής πίτας του Γ. Φραγγίδη


Δελτίο τύπου Γ.  Φραγγίδη
Στο ξεκίνημα της χρονιάς με την εκδήλωση κοπής πίτας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20-1-2019 στο Συνεδριακό κέντρο του δήμου Κιλκίς η παρουσία των πολιτών του νομού ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!


Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς για τη Συμφωνία των Πρεσπών


Εισήγηση Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Δ. Κυριακίδη για τη συμφωνία των Πρεσπών
Ακριβώς ένα χρόνο πριν το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς είχε πάρει ξεκάθαρα αρνητική θέση στις διπλωματικές πρωτοβουλίες που είχαν αναληφθεί και βρίσκονταν σε εξέλιξη για το ονοματολογικό ζήτημα της π. Γ.Δ .Μ. τείνοντας στη χρήση του όρου ‘’Μακεδονία’’. 

Κοπή πίτας της Δημοτικής Παράταξης "Δήμος ΑΞΙΩΝ"







Ανοικτή πρόσκληση σε όλους, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης «Δήμος ΑΞΙΩΝ» της οποίας ηγείται, απευθύνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, στις 12μ.μ., στο Κέντρο Διασκέδασης «Θέατρο» (1ο χλμ Κιλκίς-Ευκαρπίας).

Video: Διαμαρτυρία κατοίκων Δήμου Παιονίας για τη συμφωνία των Πρεσπών


Η διαμαρτυρία κατοίκων Δήμου Παιονίας για τη συμφωνία των Πρεσπών, έγινε στο Τελωνείο Ευζώνων την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, στις 2:00 μ.μ.

Κόπηκε τη Βασιλόπιτα του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Σε κλίμα φιλικό και ζεστό και με ερυθροσταυρίτικο πνεύμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των τριών σωμάτων του ΕΕΣ Κιλκίς (Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρειτών)  στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΛΑΦ Κιλκίς.

"Κορόϊδο Μέγα Αλέξανδρε..."


Του Λευτέρη Παυλίδη
Ε ρε κορόϊδο Μέγα Αλέξανδρε... πού να ξερες; Πού να φανταζόσουν τότε Μέγα Αλέξανδρε ότι 2.500 χρόνια αργότερα, θα ’ρθει ένας ελληνόφωνος συνονόματός σου να προδώσει και να ξεπουλήσει ό,τι εσύ δημιούργησες και υπερασπίστηκες. 

Μελωδικό σεργιάνι με τίτλο “Τραγούδια της παρέας” στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς καλεί τα μέλη και τους φίλους της Τέχνης την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 6:30 το απόγευμα στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής για να απολαύσουν υπέροχα ελληνικά τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο και μας ενώνουν.

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Από τον ακριτικό Δήμο Παιονίας ο οποίος συνορεύει σε ακτίνα 80 km περίπου με το κρατίδιο της FYROM εκφράζουμε την έντονη αντίθεση μας στην εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών διότι εντείνει τις αλυτρωτικές επιδιώξεις των γειτόνων σε βάρος της Πατρίδας μας και συγκεκριμένα της Μακεδονίας μας.

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτημάτων χωροταξικής ανακατανομής βοσκοτόπων

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενημερώνει τους κτηνοτρόφους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ότι, σύμφωνα με τη νέα τροποποιητική υπουργική απόφαση αρ. 2159/179798 (ΦΕΚ 6051/Β΄/2018), παρατείνεται έως και 31 Ιανουαρίου 2019 η προθεσμία για την υποβολή αιτημάτων χωροταξικής ανακατανομής των βοσκοτόπων. Η προθεσμία αφορά στους κτηνοτρόφους που επιθυμούν να αλλάξουν την κατανομή του 2018.

Πρωτοβουλία Νέων Δήμου Κιλκίς: "Αν δεν σου αρέσει κάτι άλλαξέ το"

Ανακοίνωση Πρωτοβουλίας Νέων Δήμου Κιλκίς
Σας προσκαλούμε την Κυριακή, 27/01 και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο Habitat για να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας και την ποιότητα ζωής στην πόλη του Κιλκίς.

Γουμένισσα: Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Πίττα "Γαστρονομικές Κοινότητες, Γαστρονομικοί Προορισμοί"

Παρουσιάζουν ειδικοί της Γαστρονομίας και της Προώθησης της τοπικής Αγροδιατροφής «Γαστρονομικές κοινότητες-Γαστρονομικοί προορισμοί» εγχειρίδιον δράσης 
Ένα βιβλίο προβληματισμού και δράσης για την ελληνική γαστρονομία από τον Γιώργο Πίττα 
Πώς μπορεί η Γαστρονομία να γίνει μοχλός ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας; 

"Υποψήφιε Δήμαρχε Κιλκίς ο εμπορικός κόσμος αναστενάζει" - Ποια είναι η δική σου πρόταση; Οέο;

Την ερώτηση υποβάλλει ο Πανίκας ασό Πείκοβον
Στο πλαίσιο εκλογής (Μάιος 2019) αυτών που θα μας εκπροσωπήσουν σαν Κιλκισιώτες, η Γνώμη Κιλκίς ξεκίνησε να θέτει ερωτήματα στους υποψηφίους σχετικά με την καθημερινότητα των Κιλκισιωτών.

Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Παιονίας "Ευκράντη"


Ο.Ν.ΝΕ.Δ Κιλκίς: "Σεβαστείτε τους πολίτες της μοναδικής Μακεδονίας"

Δελτίο τύπου Ο.Ν.ΝΕ.Δ Κιλκίς
Σήμερα Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 τα μεσάνυχτα θα πραγματοποιηθεί η πιο «μαύρη» στην ιστορία ψηφοφορία στο Ελληνικό κοινοβούλιο, η ψηφοφορία για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, της Μακεδονικής ιθαγένειας και της Μακεδονικής γλώσσας ως επίσημη του γειτονικού κρατιδίου...

Εκδήλωση στο Κιλκίς με θέμα "Πατριωτισμός στην σύγχρονη εποχή: Πως ορίζεται;"

Ανακοίνωση Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης
Το ΚΕ.ΑΣ.Μ. σας καλεί σε ανοιχτή εκδήλωση στην πόλη του Κιλκίς με κεντρική θεματική τον "Πατριωτισμό Σήμερα". Θα γίνει παρουσίαση, από το πάνελ, της οικονομικής, κοινωνικής και διπλωματικής υπόστασης του Πατριωτισμού ως Ιδέα και Κίνημα. Με σεβασμό στις βαθιές μας ρίζες, μα και με το βλέμμα μας στο αύριο.

Video-Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς: Συζήτηση για έκδοση ψηφίσματος σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών


Η συζήτηση για έκδοση ψηφίσματος σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019.