Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

(Video) Τοποθέτηση εξωτερικού ανελκυστήρα στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Τοποθέτηση εξωτερικού ανελκυστήρα στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020.

Τρωκτικά, κατσαρίδες, κερκοπίθηκοι και “ακραίο κέντρο” (περιδιαβάζοντας στον ερειπιώνα της ελληνικής γλώσσας ΙΙ)

- «Αυτή η κυρία, η κοπέλα, η εξωγήινη…» 
Χρύσα Ρώπα, ηθοποιός στην τηλεοπτική εκπομπή “φλΕΡΤ” 
«Οι Εβραίοι είναι οι ψείρες της ανθρωπότητας…» 
Γιόζεφ Γκέμπελς, υπουργός προπαγάνδας του Γ΄ Ράιχ 
Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης 
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του ακραίου κέντρου. Σε ένα άρθρο-σχόλιό του με τον μονολεκτικό όσο και χαρακτηριστικό τίτλο “Βασιβουζούκοι”, στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ (Σαββατοκύριακο 21-22 Νοεμβρίου 2020) στη σελίδα με τον τίτλο “Γνώμες” και στη μόνιμη στήλη του “Στερεότυπα” ο Ηλίας Κανέλλης, προσφεύγει στα παιδικά του αναγνώσματα και στον… Τεν-Τεν [sic] για να δικαιολογήσει τους χαρακτηρισμούς της Αλεξίας Έβερτ. 

Κάντο όπως η Κούβα - Εκεί που πολεμιέται πραγματικά ο κορωνοϊός

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Στην σοσιαλιστική Κούβα μια χώρα 11.000.000 κατοίκων φαίνεται πως οι θάνατοι από «κορωνοιό» είναι από τους μικρότερους στον πλανήτη. Οι Κουβανοί από το πρώτο κύμα της Πανδημίας μετράνε μόλις 133 θανάτους πηγή που προέρχεται από την «Παγκόσμια Τράπεζα».
Σε εξέλιξη βρίσκεται και το δεύτερο κύμα της πανδημίας που στις τελευταίες 14 μέρες οι εισαγωγές για νοσηλεία φτάνουν στα 188 άτομα και οι θάνατοι μόλις 2.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 2/12/2020, 8:28 μ.μ.


Συνεχείς έλεγχοι με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών

Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών.

Κυρώσεις εις βάρος της Τουρκίας ante portas… Αρχή από πού;


Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
π. Αν. Υπουργού Οικονομικών και Υφ/γού Εξωτερικών
Την προηγούμενη εβδομάδα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εξέφρασε τη γνώμη του υπερψηφίζοντας την πρόταση περί επιβολής κυρώσεων εις βάρος της Τουρκίας. Η γνώμη του δεν είναι δεσμευτική καθώς δεν συναποφασίζει με το Συμβούλιο στο συγκεκριμένο θέμα. Στη Σύνοδο Κορυφής της 10-11 Δεκεμβρίου θα αποφασίσει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την τύχη των σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας μετά τη μετάθεση της απόφασής του τον Οκτώβριο του 2020.

Ξεκίνησαν οι πληρωμές στα Σχέδια Βελτίωσης - Σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΠΣΚΕ


Ξεκίνησαν οι πληρωμές στα Σχέδια Βελτίωσης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, μετά τις εντατικές προσπάθειες που καταβλήθηκαν από τις Διαχειριστικές Αρχές του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειών, σε συνεργασία με τη ΜΟΔ Α.Ε. που έχει την ευθύνη υλοποίησης του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ).

Γ. Γεωργαντάς: Αυτή είναι η αλήθεια για τη ΜΕΘ στο Κιλκίς

Συνέντευξη του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά στο Epiloges 101 και στο δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγεωργόπουλο.

Κορωνοϊός (2/12/2020): 2.186 νέα κρούσματα (21 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 89 θάνατοι


Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 2.186 νέα κρούσματα και 89 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 109.655 και των θυμάτων σε 2.606. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 613 συμπολίτες μας, ενώ 611 ασθενείς έχουν εξέλθει - από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 2.413.710 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics/

Γιατροί του Νοσοκομείου Κιλκίς δικαιώνουν πανηγυρικά τον Διοικητή του Ιδρύματος, Ι. Ανδρίτσο


Υπογράφουν: Ο 
Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας και οι θεράποντες ιατροί της κλινικής COVID του Νοσοκομείου Κιλκίς*
Εν μέσω πανδημίας, όλο το βάρος της αντιμετώπισης των ασθενών από COVID-19 έχει πέσει εξ’ αρχής στους ώμους των ιατρών της Παθολογικής Κλινικής. Αν και υπάρχουν ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού, με την προσθήκη 2 Πνευμονολόγων, 3 Γενικών Ιατρών και με τη βοήθεια ειδικευομένων του Νοσοκομείου μας κατόπιν ενεργειών της Διοίκησης, καλύπτουμε απόλυτα τις ανάγκες, τις γενικές εφημερίες, εργαζόμενοι με αυταπάρνηση και υπερένταση των προσπαθειών μας, για να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρωτόγνωρη για όλους μας κατάσταση.

Γεωργαντάς στη Βουλή: Κάνουμε τα ΕΛΤΑ βιώσιμα και ανταγωνιστικά

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς απηύθυνε, σήμερα, ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της τροπολογίας των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Οικονομικών «Ρυθμίσεις για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και άλλες διατάξεις».

11ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας


Ενημερώνουμε τους μελισσοκόμους της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για την διοργάνωση του 11ου Διαδικτυακού Συνεδρίου Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2020. 
Το Συνέδριο Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας είναι ο θεσμός που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κόσμου της παραγωγής και της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα, την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου εδώ και έντεκα χρόνια.