Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Τι λέει το ΚΚΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Ανακοίνωση ΚΚΕΤο ΚΚΕ απευθύνει σε όλους τους ανθρώπους με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις, καθώς και στις οικογένειές τους, αγωνιστικό κάλεσμα συστράτευσης για να μπει φρένο στην αντιλαϊκή - αντιαναπηρική πολιτική της Κυβέρνησης - ΕΕ.

Τατίδης: "Κι όμως, υπάρχει λύση για το Δικαστικό Μέγαρο"

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Επί χρόνια μιλάμε για το Δικαστικό κτίριο και κτίριο πουθενά. Τις εποχές που "υπήρχαν" χρήματα δεν υπήρχε οικόπεδο με αποτέλεσμα να μη υπάρχει ούτε σκέψη για Δικαστικό κτίριο. Πολλές φορές αναφέρθηκε η VI Μεραρχία, το οικόπεδο στο οποίο θα μπορούσε να γίνει το Δικαστικό κτίριο.

Χατζησάββας: "Πότε θα εκδοθεί η Υ.Α. για τη λειτουργία της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος;"

Ερώτηση βουλευτή Κιλκίς Χρήστου Χατζησάββα
Σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 83 του νόμου 4249/2014, για την εύρυθμη λειτουργία της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος (ΥΓ.Υ.Π.Σ.) απαιτείται η έκδοση Απόφασης του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και στην οποία καθορίζονται θέματα εσωτερικής οργάνωσης, διάρθρωσης, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για τη λειτουργία της.

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: Καθήλωσε η ταινία «Πολυξένη: Μια Ιστορία από την Πόλη»

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μεγάλη η ανταπόκριση σας στο κάλεσμα της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς και του Κέντρου Ερευνών για θέματα Ισότητας στο πλαίσιο δράσης για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών, και σας ευχαριστούμε πολύ.

Ποντιακό γλέντι της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, στο Παλιό Αγιονέρι Κιλκίς

Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 8 Δεκέμβρη, στις 8:00 μ.μ., στο café “Mirrors”, στο Παλιό Αγιονέρι, ποντιακό γλέντι με τους αδερφούς Ιακωβίδη.

Κιλκίς: Καταστάσεις πληρωμής αμειψισποράς με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές

Ανακοινώνεται ότι σήμερα 04/12/2018 αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις πληρωμής και απορριπτόμενων του έτους 2017 που αφορούν την πρόσκληση 2340/30-01-2013 της δράσης 1.4. «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές», προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον να μπορούν να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης δηλαδή από την 05/12/2018 έως και 11/12/2018.

Εντυπωσίασαν οι μικρές αθλήτριες των ΚΔΑΠ Kinesis σε γυμναστικές επιδείξεις


Δελτίο τύπου δομών ΚΔΑΠ
Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, ο Δήμος Κιλκίς, η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, η Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος και η Σχολή Γυμναστικών Αθλημάτων Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν αθλητική εκδήλωση στο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Κιλκίς, η οποία περιελάμβανε ομιλίες, γυμναστικά δρώμενα και βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών με πανελλήνιες και παγκόσμιες διακρίσεις, που κατάγονται από το Κιλκίς. 

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ο Κ. Πουντζουκίδης, για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία

Μήνυμα του Υπ. Δημοτικού Συμβούλου Κιλκίς Κωνσταντίνου Πουντζουκίδη για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία
"Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας για τα Άτομα με Αναπηρία οφείλουμε με υπευθυνότητα να σκύψουμε πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι.

Η παράσταση "Εχθροί εξ αίματος", στον Ερωδιό Κιλκίς


"Ερωδιός" Κιλκίς: Αφιέρωμα στο Μάνο Λοϊζο


Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...


Ευχαριστήριο Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στη θεατρική παράσταση «Μάνα εσύ μοναδική», που με την παρουσίασή τους συμπαραστάθηκαν στη δοκιμασία της οικογένειας της μικρής μας Ράνιας.

Ο Δημήτρης Ψάρρας συστήνεται στον κόσμο του ΓΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Αν και 17 χρονών ο Δημήτρης Ψάρρας είναι ιδιαίτερα κατασταλαγμένος. Αυτό φάνηκε από τα δέκα του χρόνια όταν και επέλεξε την θέση του τερματοφύλακα. Ο νεαρός παίκτης του ΓΑΣ Κιλκίς, αλλά και της Εθνικής U18 του Beach Handball ...συστήνεται στο κοινό της ομάδας μας και μας αποκαλύπτει τους στόχους του.

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, για το χρονικό διάστημα από σήμερα (3 Δεκεμβρίου 2018) έως και 15 Δεκεμβρίου 2018, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Ποντοηράκλεια Κιλκίς: Ομιλία με θέμα "Γυναίκα και Πρόληψη"


Ράντσο: Γράφει τη συνταγή της δικής σας πετυχημένης εκδήλωσης


Παράταση υποβολής αιτήσεων για το Ειδικό Πρόγραμμα για 5.500 άνεργους πτυχιούχους

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ανακοινώνει την παράταση για την υποβολή των αιτήσεων για το "ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ 5.500 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 22-29", που υλοποιείται από τον ΟΑΕΔ, μέχρι την Παρασκευή 7/12 και ώρα 12.00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση διαδικτυακά στο http://www.oaed.gr/.

Εορταστικό ωράριο λειτουργίας στο Kinesis-Gym Kilkis

Ανακοίνωση Kinesis-Gym Kilkis
Από Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 έως Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 το ωράριο λειτουργίας του γυμναστηρίου θα είναι από τις 10:00 π.μ έως τις 22:00 μ.μ. Το γυμναστήριο θα παραμείνει κλειστό Δευτέρα 24/12, Τρίτη 25/12, Τετάρτη 26/12 Δευτέρα 31/12, Τρίτη 1/1 και Τετάρτη 2/1.

Οι Πρόσκοποι του Κιλκίς στρώνουν τραπέζι αλληλεγγύης

Δελτίο τύπου Προσκόπων Κιλκίς
Οι Πρόσκοποι του Κιλκίς υπηρετούν έμπρακτα την υπόσχεσή τους να βοηθούν κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση υλοποιώντας δράση προσφοράς και αλληλεγγύης.


Ένα υπέροχο μάθημα ιστορίας, από την καθηγήτρια Μαρία Ευθυμίου


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ένα υπέροχο μάθημα ιστορίας είχαν την τύχη να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 1.12.2018 στο Συνεδριακό Κέντρο. Η ευτυχής συνεργασία τριών συλλογικών φορέων της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ, της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών και του 3ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς είχε ως αποτέλεσμα η πόλη να φιλοξενήσει την καθηγήτρια Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μαρία Ευθυμίου.