Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Τα νέα του Αλέξανδρου Κιλκίς (3/4/2018)

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία κατέγραψε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, αυτή τη φορά με την κατάκτηση της 1ης και 2ης θέσης στις κατηγορίες Κ9 και Κ11 αντίστοιχα στο 10ο Τουρνουά "Παναγιώτης Κατσούρης" που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή της. 

Πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ ακόμη ένας ποδοσφαιριστής του Αλέξανδρου

Ανακοίνωση Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Η συστηματική δουλειά φαίνεται πως αποδίδει καρπούς για τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς ο οποίος εξελίσσεται σε μια μεγάλη ''δεξαμενή'' διοχέτευσης ταλέντων για τα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

Στην προεπιλογή της Εθνικής τρία κορίτσια του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στην δεύτερη φάση για την προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων συνεχίζουν τρεις παίκτριες του Κιλκισιακού. Ο λόγος για τις Φωτεινή Χατζηγεωργιάδου, Παρασκευή Παυλίδου και Μαρία Φούρναρη, που κλήθηκαν ξανά να συμμετάσχουν με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε προπονήσεις αλλά και διάφορα events που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη.

Κιλκίς: Ξεκίνησαν οι εναέριοι εμβολιασμοί των αλεπούδων

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ.Α.Ο.Κ. της Π.Ε. Κιλκίς σας ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι εναέριοι εμβολιασμοί των αλεπούδων με δολώματα κατά της λύσσας. στην περιοχή της ΠΕ Κιλκίς

Αποτελέσματα Μετεγγραφών για 923 αδέλφια προπτυχιακούς φοιτητές

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων τα αποτελέσματα Μετεγγραφών αδελφών προπτυχιακών φοιτητών στα Α.Ε.Ι. και στις Α.Ε.Α, σε εφαρμογή της απόφασης του Υπουργού Κώστα Γαβρόγλου προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των αδελφών που σπουδάζουν σε διαφορετικές πόλεις.

Νέα επιστολή προς Δημάρχους για το θέμα των οικιστικών ορίων στους δασικούς χάρτες

Νέα επιστολή απέστειλε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, προς τους Δημάρχους οι οποίοι σύμφωνα με το ν. 4519/2018 υποχρεούνται μέχρι τις 15 Μαΐου 2018 να οριοθετήσουν τα οικιστικά περιγράμματα των δήμων τους στους δασικούς χάρτες (είτε αναρτημένους, είτε προς κατάρτιση).

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (3/4/2018)

H STEP SPORT FASHION - Κιλκίς, ζητά για πρόσληψη Γραφίστας / Γραφίστρια με άριστη γνώση Photoshop.
Δείτε ΕΔΩ

Ευχές Πάσχα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου


Video από την εκδήλωση «Τι γυρεύει η αλεπού στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς;»


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχοντας στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας παιδικού βιβλίου 2018 και σε συνεργασία με την κ. Κική Βέλκου, Σχολική Σύμβουλο 15ης και 38ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής, διοργάνωσε  εκπαιδευτική - ψυχαγωγική εκδήλωση με θέμα: «Τι γυρεύει η αλεπού στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς;» την Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου 2018 στις 11.00 π.μ. στο Αρχαιολογικό Μουσείο.


Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Παιονίας στο δημοτικό συμβούλιο

Υπογράφουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Παιονίας
Οι Aστυνομικοί της Γειτονιάς του Α.Τ. Παιονίας και του Α.Τ. Γουμένισσας την 29 Μαρτίου 2018 ενημέρωσαν το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παιονίας σχετικά με τον ρόλο τους και τις δράσεις τους, στις Δημοτικές Ενότητες Πολυκάστρου-Αξιούπολης-Γουμένισσας. 

Τα ΚΕΠ του Δήμου Κιλκίς στο Facebook

Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Δήμου Κιλκίς (Κ.Ε.Π.) εισχωρούν δυναμικά στο χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να προσφέρουν βελτιωμένες υπηρεσίες στον πολίτη με συγκριτικά πλεονεκτήματα την αμεσότητα, εγκυρότητα και αποτελεσματικότητα.

Γουμένισσα: Ευχαριστίες στη φιλοτιμία του εκκλησιαστικού πληρώματος

Ανακοίνωση Υπηρεσίας “Λογία Φιλαδελφίας & Αλληλεγγύης”
Με την ευκαιρία εορτασμού του σωτηρίου Πάσχα, της εορτής της Αναστάσεως του Κυρίου, κοινοποιούμε τις ευχαριστίες των ευεργετημένων αδελφών μας, μελών του ενός εκκλησιαστικού σώματος, και παντός λοιπού ευεργετημένου συνανθρώπου μας, χάρη στη φιλοτιμία προσφοράς όλων και στις οργανωτικές προσπάθειες της “Λογίας Φιλαδελφίας & Αλληλεγγύης” της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης.

Συμμετοχή του Άτλαντα Κιλκίς στο 10ο Τουρνουά Βόλεϊ 2018

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς 
Την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, ο Άτλας Κιλκίς τηρώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα των δραστηριοτήτων του όσον αφορά τα τμήματα των υποδομών του, συμμετείχε στο 10ο Τουρνουά ακαδημιών βόλεϊ (3Χ3) και (6Χ6) 2018 "ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ", που διοργάνωσε ο Μυγδονιακός στο ΔΑΚ Μυγδονίας στο Δρυμό Θεσσαλονίκης. 

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για την Εξισωτική Αποζημίωση έτους 2018, συνολικού προϋπολογισμού 230 εκατ. €

Εκδόθηκε η πρόσκληση του προγράμματος Εξισωτικής Αποζημίωσης (Μέτρο 13 : «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020), που περιλαμβάνει α) το υπομέτρο 13.1: Χορήγηση αντισταθμιστικής ενίσχυσης σε ορεινές περιοχές και β) το υπομέτρο 13.2: χορήγηση αντισταθμιστικής ενίσχυσης σε περιοχές με φυσικούς περιορισμούς (μειονεκτικές) εκτός των ορεινών.

Ευχές Πάσχα από τον Αστυνομικό Διευθυντή νομού Κιλκίς, Ιωάννη Ταλαμπίρη

"Η Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς με τους Αστυνομικούς της γειτονιάς, τους τοπικούς Αστυνόμους, τους Αστυνομικούς των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων και τους Αστυνομικούς του FRONTEX σας εύχονται για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, "Χρόνια Πολλά & Καλή Ανάσταση"
Ιωάννης ΤΑΛΑΜΠΙΡΗΣ
Αστυνομικός Διευθυντής

Ευχές Πάσχα, από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα


Αστυνομικό σποτ για την Οδική Ασφάλεια την Περίοδο του Πάσχα 2018

Ευχές Πάσχα, από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ


Ευχές Πάσχα, από την Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Κιλκίς


Θέση εργασίας στην KLEEMANN (3/4/2018)

Ο όμιλος εταιριών KLEEMANN λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του  στην διεθνή αγορά επιθυμεί να προσλάβει, στη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς 1 Customer Experience Coordinator.
Δείτε ΕΔΩ

Το Kinesis-Gym στον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym 
Για ακόμη μια χρονιά το γυμναστήριο μας Kinesis- Gym συμμετείχε στον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Μία ανεπανάληπτη δρομική εμπειρία, ανώτερη από όλες τις προηγούμενες με σύμμαχο τον καιρό και την καλή διάθεση. Η Κυριακή 1 Απριλίου απέδειξε πως αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε την γυμναστική στην ζωή μας.

Ευχές Πάσχα από την Επιμορφωτική Κιλκίς


Θεσσαλονίκη: Το σπαρακτικό μοιρολόϊ της Παναγίας “Ω γλυκύ μου έαρ” ερμηνεύει η Γλυκερία

“Ω γλυκύ μου έαρ”... Αυτό το σπαρακτικό μοιρολόϊ της Παναγίας για τον επίγειο θάνατο του μοναδικού υιού της που αποτελεί το πιο συγκλονιστικό θέμα όλων των Ύμνων της Εβδομάδας των Παθών, θα ακούσουμε να ερμηνεύει η Γλυκερία στο "Αριστοτέλειον", την Μεγάλη Τετάρτη.

Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα τον νέο κανονισμό για την προστασία των προσωπικών δεδομένων

Το Επιμελητήριο Κιλκίς σας προσκαλεί στην ημερίδα: «Ο νέος Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR Compliance 2016/679 Ε.Ε.)», την Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων "Βασίλη Σεργιαννίδη", με ομιλητή τον Κων/νο Τζίκα, Δικηγόρο και Διαμεσολαβητή Υ.Δ.Δ.Α.Δ.

Κιλκίς: 19χρονος μπούκαρε σε γραφείο συλλόγου και άρπαξε 50 ευρώ

Συνελήφθη χθες (2-4-2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 19χρονος ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε, τα ξημερώματα παραβίασε γραφεία συλλόγου και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Ευχές Πάσχα από την Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"

Χορεύουν οι "Αργοναύτες" Κιλκίς

Ανακοίνωση Αργοναυτών Κιλκίς
Τον ετήσιο χορό του συλλόγου μας διοργανώνουμε οι Αργοναύτες το Σάββατο 14 Απριλίου 2018, στο κοσμικό κέντρο διασκέδασης "Θέατρο". Ώρα έναρξης: 21.00

Τ.Ε.Ι. Κιλκίς: "Εγκαίνια παρωδία"


Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Για πρώτη φορά γίνεται ανακοίνωση εγκαινίων ενός χώρου την ημέρα της τέλεσης των εγκαινίων. Τα εγκαίνια έχουν την έννοια χαρμόσυνης είδησης, έναρξης κάποιας δραστηριότητας, δεν γίνεται στα κρυφά και μουλωχτά. 

Για Πρωτάθλημα πάει ο ΑΙΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Φωτιά στο Πρωτάθλημα έβαλε η ομάδα του Αίαντα μετά τη νίκη επί της Καστοριάς με 3-1 σετ. Πλέον και οι 3 ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα βρίσκονται σε απόλυτη ισοπαλία και όλα θα κριθούν στους 2 τελευταίους αγώνες.

Ευχές Πάσχα από τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Κιλκίς


Πρόγραμμα Μεγάλης Εβδομάδος Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς

Δείτε Video από τις πρόβες του "πόλις" για την συναυλία - αφιέρωμα στον Χατζηνάσιο


Πρόβες του "πόλις" για την συναυλία - αφιέρωμα στον Χατζηνάσιο, στις εγκαταστάσεις του Studio Accordo Κιλκίς, την Δευτέρα 2 Απριλίου 2018.