Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των μαθητών στην Επαγγελματική Σχολή ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ Κιλκίς


Η υποβολή των αιτήσεων μπορεί να γίνει:
1. Ηλεκτρονικά μέσω του άμεσου συνδέσμου https://tinyurl.com/6dn5uhzh.
2. Σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής της αίτησης λόγω έλλειψης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή ή Διαδικτύου μπορείτε να εισέρχεστε στο σχολείο (στον χώρο επισκέψεων), κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα τηλ: 23410 20596 & 23410 20896 και να υποβάλλεται την αίτηση σας ηλεκτρονικά.

Εργασίες στο δίκτυο του ηλεκτροφωτισμού στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι εργασίες ξεκίνησαν από την Τρίτη 3 Αυγούστου και θα συνεχιστούν έως και την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 4/8/2021, 7:59 μ.μ.


Συλλήψεις ατόμων για (2) περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών
Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη τριών (3) συνολικά ατόμων, που ενέχονται σε δύο (2) περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς παράτυπων μεταναστών.

Εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου εντός του οικισμού της Γοργόπης


Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου εντός του οικισμού της Γοργόπης, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Συντήρηση της Επ.Ο.19 στο τμήμα Αξιούπολη-Γοργόπη-Γουμένισσα», το οποίο θα βελτιώσει την ασφάλεια των οδικών αξόνων που περιλαμβάνει το προαναφερόμενο έργο.

SOS για το νομό Κιλκίς: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021


Ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για αύριο Πέμπτη 05-08-2021, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) (Π.Ε. Κιλκίς).

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς


Συνελήφθη χθες (3 Αυγούστου 2021) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, συνολικά 22 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Κορωνοϊός (4/8/2021): 2.856 νέα κρούσματα (23 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 16 θάνατοι και 192 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.856, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 503.885 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.  Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 159 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.646 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Μεγάλη πυρκαγιά στα όρια του αγροκτήματος Νέας Σάντας και Περιστερίου

Μεγάλη πυρκαγιά στα όρια του αγροκτήματος Νέας Σάντας και Περιστερίου, την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021.

"Δεν παίζουμε με τη φωτιά, γιατί η φωτιά δεν παίζει μαζί μας"

Ανακοίνωση Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καλεί όλους τους εργαζομένους στον πρωτογενή τομέα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ και κατά τις επόμενες ημέρες.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (4/8/2021)


- Μικροβιολογικό εργαστήριο 
στο Κιλκίς αναζητά Βιολόγο - Βιοχημικό. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.
Δείτε ΕΔΩ
Η βιομηχανία παραγωγής χρωμάτων BRIGHT COLORS με έδρα στην Βιομηχανική περιοχή του Κιλκίς ζητά να προσλάβει εργάτες για την παραγωγική διαδικασία. Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.
Δείτε ΕΔΩ