Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Συνάντηση του ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου με τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη

Υπογράφει Ανδρέας Βαεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
Υποδέχθηκα, στο Διοικητήριο τον ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο. 
Συζητήσαμε για ζητήματα επικαιρότητος, κοινού ενδιαφέροντος και προβληματισμού, όπως και του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι.

Επαναπροκήρυξη της Απεργίας – Αποχής από τη ΔΟΕ αποφάσισε ομόφωνα η Γενική Συνέλευση του ΣΕΠΕ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Κιλκίς - Παιονίας

Να μην το σκεφτεί καν η πλειοψηφία ΔΑΚΕ – ΔΙΚΤΥΟ να «αδειάσει» τους συναδέλφους και να ακυρώσει την απόφαση της ΓΣ στην Ολομέλεια των Προέρδων τη Δευτέρα 1/4.
Σε μία πρωτόγνωρη σε συμμετοχή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, αποφασίστηκε ομόφωνα η επαναπροκήρυξη Απεργίας – Αποχής από την «αξιολόγηση» – κατηγοριοποίηση των σχολείων.

Σκοτώθηκε70χρονος, σε δυστύχημα με τρακτέρ στην Πιερία

Χθες (29 Μαρτίου 2024) και ώρα 14.00 περίπου, στον οικισμό Παλαιό Κεραμίδι στην Πιερία, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 70χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 70χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Kοπή βασιλόπιτας 2024 του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 το Επιμελητήριο Κιλκίς πραγματοποίησε την κοπή βασιλόπιτας για το έτος 2024, παρουσία του Προέδρου του φορέα κ. Χρήστου Χατζημλάδη, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Διοικητικού προσωπικού και Συνεργατών του.

Ανοικτά διαδικτυακά μαθήματα από την Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας

Ανακοίνωση 
Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας

Η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας (www.epe.org.gr), ως φορέας που εκπροσωπεί το σύνολο των Πληροφορικών αποφοίτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη χώρα μας από το 2000, ξεκινάει έναν ακόμα κύκλο ανοικτών διαδικτυακών μαθημάτων, με ελεύθερη συμμετοχή για όλους, χωρίς κόστος συμμετοχής.

Δράση για την αγωγή υγείας στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου Γυμνασίου Κιλκίς
Στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας στον μαθητικό πληθυσμό πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η ενημέρωση των μαθητών.

Ολοκλήρωση του σεμιναρίου για γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 στο Κιλκίς το βιωματικό σεμινάριο για γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας με τίτλο «Ανακαλύπτοντας μαζί τα όρια», διάρκειας 20 ωρών. Στο σεμινάριο συμμετείχαν 17 γονείς.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για την διακοπή λειτουργίας των 2 εργοστασίων της SONOCO ΕΛΛΑΣ

Ανακοίνωση της Τ.Ο. Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας 
του Κ.Κ.Ε.

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ
Η πρόσφατη εξέλιξη με την ανακοίνωση της εργοδοσίας SONOCO ΕΛΛΑΣ για την διακοπή της λειτουργίας των 2 εργοστασίων σε Κιλκίς και Νεοχωρούδα, είναι ένα νέο επεισόδιο στην επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους της χώρας μας. Πρέπει να βρει απέναντί της όλους τους εργαζόμενους του κλάδου και της περιοχής, για να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα των εργαζόμενων.