Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Σύλλογος "Βηματίζω": "Η επιλογή δεν είναι το μεγαλύτερο δώρο της ζωής, αλλά η ίδια ή ΖΩΗ"

Απάντηση Συλλόγου "Βηματίζω" στην ανάρτηση της ΓΝΩΜΗΣ με τίτλο  “Η καρδιά της Κάτιας” από τη θεατρική Σκηνή της ΤΕΧΝΗΣ
"Η επιλογή είναι το μεγαλύτερο δώρο της ζωής. Ο άνθρωπος που δεν έχει συναισθήματα, που δεν μπορεί να αγαπήσει, που δεν λυπάται και μένει αδιάφορος μπροστά στη δυστυχία των άλλων, είναι ανάπηρος." Μια ατυχέστατη διατύπωση, η οποία σαφώς δεν δείχνει ειρωνεία η δόλο, αλλά πλήρη άγνοια στον ευαίσθητο τομέα της αναπηρίας.

Παραίτηση από το ΠΑΣΟΚ Τσιρόπουλου και Σταμπουλίδου της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Παιονίας

Υπογράφουν
- Τσιρόπουλος Δημήτρης,
Γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Παιονίας
- Σταμπουλίδου Τζένη,
μέλος της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Παιονίας
"Σύντροφοι, εγώ, ο Γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Παιονίας, Δημήτρης Τσιρόπουλος και το μέλος της Δημοτικής Οργάνωσης, Τζένη Σταμπουλίδου βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας κοινοποιήσουμε την παραίτησή μας από την Δ.Ο. αλλά και από το Μητρώο του κόμματος.

Το συλλαλητήριο της αξιοπρέπειας των ατόμων με αναπηρία ενάντια στην κρίση!

Μεγαλειώδες ήταν το συλλαλητήριο που οργάνωσε η ΕΣΑμεΑ και το αναπηρικό κίνημα, στο οποίο συμμετείχαν ομοσπονδίες ατόμων με αναπηρία και γονέων ατόμων με βαριές αναπηρίες, σύλλογοι και οργανώσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας.

Διεθνές σεμινάριο διάρκειας 2 εβδομάδων από την Επιμορφωτική Κιλκίς

Η Επιμορφωτική Κιλκίς Μον. ΕΠΕ διοργανώνει στο Κιλκίς ένα διεθνές σεμινάριο διάρκειας 2 εβδομάδων στο οποίο συμμετέχει μια ομάδα 7 εκπαιδευτών ενηλίκων από την Ιταλία. Το σεμινάριο που έχει τίτλο «INCLUSION - Κοινωνική ένταξη στην Ευρώπη» χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του διακρατικού προγράμματος Leonardo da Vinci - VETPRO.

Εκδήλωση για το τοπικά αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Κιλκίς στις 24 Οκτωβρίου, με θέμα «Πρωτοβουλία Δικτύου Aromanet: Δημιουργία δομής για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των τοπικών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών».

Απόφαση Γκουντενούδη για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές (πέραν των 7)

Από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ανακοινώνεται ότι υπογράφηκε η σχετική απόφαση από τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Χρήστο Γκουντενούδη, σχετικά με τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων και άλλες Κυριακές, πέραν των επτά (7) που προβλέπονται από τον Νόμο.

"Ο Ροβινσώνας και ο Κρούσος” στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με το Μικρό Θέατρο Λάρισας παρουσιάζουν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 12.00 και 18.00 (δυο παραστάσεις) στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς την ανατρεπτική παιδική θεατρική παράσταση “ Ο Ροβινσώνας και ο Κρούσος” 

Στην εμπόλεμη ζώνη μιας πλημμυρισμένης περιοχής συναντιούνται δύο αεροπόροι – εχθροί μεταξύ τους – που έχουν καταστραφεί τα αεροπλάνα τους και πλέον είναι ναυαγοί …σε ένα νησί...λίγο διαφορετικό από τα άλλα…

Ομιλία Γεωργαντά στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης στις 22 Οκτωβρίου 2013

Party παρέας - Για γυναίκες και μόνο

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 στις 8:00 μμ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενημαχιτών "Άγιος Τρύφων" Κιλκίς σας προσκαλεί στο σύλλογο "Παπαθεοφίλου 28" για μία ξεχωριστή βραδιά.
Τιμή πρόσκλησης, 10 Ευρώ (περιλαμβάνει φαγητό, γλυκό, απεριόριστο ποτό & ένα λαχνό).
Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα ταξίδι για δύο άτομα στην όμορφη Κωνσταντινούπολη.

Εκδήλωση ενημέρωσης δημοτών Παιονίας από την άτυπη ομάδα "Νέοι εν Δράσει"


Εγκαίνια των γραφείων της HOMOphonia - Thessaloniki Pride

Η HOMOphonia - Thessaloniki Pride σας καλεί να παραβρεθείτε στα εγκαίνια των γραφείων της, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στις 2 Νοέμβρη 2013 και ώρα 20:30 στον πολυχώρο κοινωνικων οργανώσεων της οδού ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ 29Α (η είσοδος είναι μέσα στη στοά), στον 5ο όροφο. Η οδός Πτολεμαίων είναι η πρώτη παράλληλος πάνω από την Εγνατία, στην περιοχή της οδ.Συγγρού. 
Θα ανταμώσουμε, με μουσικές ποτά και φαγώσιμα, για να ανταλλάξουμε γνώσεις, εμπειρίες και προτάσεις που σχετίζονται με τις δράσεις της συλλογικότητας μας.

"Athens Motor Show 2013" - Επίσημη πρεμιέρα της έκθεσης αυτοκινήτου με 30 νέα μοντέλα



Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η έκθεση Αυτοκινήτου Athens Motor Show 2013 που συμμετέχουν οι περισσότερες εταιρείες των εισαγωγέων αντιπροσώπων, που θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα πάνω από τριάντα νέα μοντέλα και τα οποία θα αποτελέσουν πόλο έλξης για δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες φίλους του αυτοκινήτου.

N.Y. Times: Οι Έλληνες αμφισβητούν τα παραδοσιακά media και στρέφονται στο διαδίκτυο

Τα «παραδοσιακά» ΜΜΕ χάνουν έδαφος και νέα media αναδεικνύονται σε πυλώνες επικοινωνίας, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα των New York Times. Το δημοσίευμα της Rachel Donadio, όπως αναφέρει το news247.gr, ισχυρίζεται πως όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας αμφισβητούν τις εφημερίδες, τα τηλεοπτικά κανάλια και όλα τα ΜΜΕ που μέχρι σήμερα ήταν τα κυρίαρχα και στρέφονται σε εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης. Ποια είναι αυτά;

Κατεβάζουν ρολά τα πολυκαταστήματα Fokas

Αίτηση πτώχευσης κατέθεσαν τα πολυκαταστήματα Fokas έπειτα από 77 χρόνια λειτουργίας. Η εταιρεία δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις, καθώς έχει χάσει το 70% του τζίρου της τα τελευταία τέσσερα χρόνια και αυτή τη στιγμή τα χρέη της αγγίζουν τα 80 εκατ. ευρώ. Οι εργαζόμενοι στα πολυκαταστήματα του ομίλου σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Βόλο έχουν να πληρωθούν από το καλοκαίρι.

Πληρωμή της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης, ύψους περίπου 1 δις €, «ανάσα» για 660.000 αγρότες

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν όλοι οι προβλεπόμενοι αναγκαίοι, από τον Κοινοτικό Κανονισμό διασταυρωτικοί έλεγχοι και όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες από πλευράς Υπουργείου και του εποπτευόμενου φορέα, του ΟΠΕΚΕΠΕ, ώστε η πληρωμή της προκαταβολής του περίπου 1 δις € να πληροί τις απαιτήσεις της κοινοτικής νομοθεσίας.