Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

"Καλοτάξιδο το βιβλίο και καλή υγεία στο Γιάννη"

Υπογράφει ο Τάσος Γιοβανούδης 
"Αγαπητέ Χρήστο Γκόλιαρη
Προχθές έπιασα στα χέρια μου το βιβλίο, "Ή Ζωή μου όλη», με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και περιέργεια ομολογώ, για την τεχνική της γραφής και το περιεχόμενο, στο πρωτόγνωρο αυτό πείραμα που επιχείρησες.

"Αναρχία και διάφορες ουσίες"

Γράφει το Νίκος Τατίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. ν. Κιλκίς
Δεν περιμένω για να νιώσω προοδευτικός, σύγχρονος είτε κάθε τι άλλο που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της εποχής μας, να πρέπει να δηλώσω αντιδραστικός σε όλα και να παίρνω ναρκωτικές ουσίες.

Το ΥΠΠΟΑ υλοποιεί τις δεσμεύσεις του απέναντι στους Έλληνες δημιουργούς και στους δικαιούχους πνευματικών δικαιωμάτων

Δελτίο τύπου Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, προκειμένου να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει προς τους Έλληνες δημιουργούς για την αποτελεσματική προσωρινή - μεταβατική λειτουργία της Ειδικής Υπηρεσίας Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων (ΕΥΕΔ), προχώρησε στις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου η ΕΥΕΔ να συνεχίσει απρόσκοπτα την είσπραξη και διανομή των πνευματικών δικαιωμάτων στους δικαιούχους-μέλη της και παράλληλα να συμβάλει στην ομαλή λειτουργία της αγοράς ως προς τις υποχρεώσεις των χρηστών μουσικών έργων.

Παρουσίαση νέου προγράμματος ομαδικής άθλησης στο Kinesis Gym Kilkis

THERABAND CLX TRAINING by Souzana Kordosi
Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 17:30 στην αίθουσα Fitness Training Hall του γυμναστηρίου μας. Είσοδος ελεύθερη για όλους, μέλη και μη.

Επαφές Σούλη Καζαντζίδη με οικονομικούς παράγοντες κι επιχειρήσεις

Δελτίο τύπου Αναστασίου (Σούλη) Καζαντζίδη
Επαφές με οικονομικούς παράγοντες κι επιχειρήσεις που εδρεύουν στο νομό Κιλκίς ξεκίνησε ήδη ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Κιλκίς: Δείτε Video από την ημερίδα με θέμα «Χρηματοδότηση και Ασφάλιση Εξαγωγικών Πιστώσεων»


Το Επιμελητήριο Κιλκίς και ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ) στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των Επιχειρηματιών και των στελεχών, διοργάνωσαν Ημερίδα Πληροφόρησής τους για την «Χρηματοδότηση και Ασφάλιση Εξαγωγικών Πιστώσεων», εστιασμένη στην ενίσχυση της εξωστρέφειας, την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018, ώρα 18:00 στο Επιμελητήριο Κιλκίς, Αίθουσα «Β. ΣΕΡΓΙΑΝΝΙΔΗ».

Προκήρυξη 180 μόνιμων θέσεων γεωτεχνικών για τις ανάγκες του ΥΠΑΑΤ το 2019

Την προκήρυξη 180 μονίμων θέσεων εργασίας γεωτεχνικών προανήγγειλε από το βήμα του 19ου Φυτοπαθολογικού Συνεδρίου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, τονίζοντας ότι αυτό συμβαίνει «8 χρόνια μετά από την τελευταία πρόσληψη γεωτεχνικού στο υπουργείο».

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 2018, στο Ηράκλειο Κρήτης, με θέμα Ψηφιοποίηση: Το αύριο της Ευρωπαϊκής Γεωργίας.

Εκδήλωση για τα fake news στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή


3ο Γυμνάσιο Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα "Ενίσχυση των ικανοτήτων των εκπαιδευτικών «STEM»"

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς σε συνεργασία με το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, την Επιμορφωτική Κιλκίς και τους παρακάτω φορείς:

Αστυνομικοί έλεγχοι στο Κιλκίς για την αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών

Συνελήφθησαν σήμερα (30 Οκτωβρίου 2018) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή του Κιλκίς, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων από κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 2 αλλοδαποί ηλικίας 20 και 23 ετών, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Εκδήλωση του Τμήματος Γεωλογίας ΑΠΘ με τίτλο: «Η αρμονία των ήχων και των… λίθων»

Υπογράφει ο Βασίλης Μέλφος
Αναπληρωτής Καθηγητής
"Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση με τίτλο: «Η αρμονία των ήχων και των… λίθων» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, ώρα 7 μ.μ., στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. 

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Ασλανίδη "Η ζωή μου όλη"


Τύποι σχολείων που δεν λειτουργούν στο νομό Κιλκίς

Γράφει ο Γεώργιος Ξενέλης*
Με αφορμή την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας για ιδρύσεις σχολείων θα θέλαμε να αναφέρουμε τους τύπους Σχολείων που λειτουργούν στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του Νομού Κιλκίς. Στο Νομό Κιλκίς έχουμε 16 Γυμνάσια, 11 Γενικά Λύκεια, 3 ΕΠΑΛ, ένα (Ε.Κ) Εργαστηριακό Κέντρο και ένα ΕΕΕΕΚ.

Ημερίδα με ομιλητή τον Γ. Συμπιλίδη και θέμα "Πρόληψη, ο καλύτερος σύμμαχός σας"


Καρέκλα ή προσωπικότητα;

Του Δημήτρη Νίκογλου
Όταν ο τίτλος ή η θέση που σου αποδίδεται επισκιάζει την προσωπικότητά σου και τις περισσότερες φορές μάλιστα αρνητικά, μην υπερηφανεύεσαι και μην πολύ καμαρώνεις. 

Έκκληση για οικονομική βοήθεια δύο συμπολιτών μας, από το Φανό και την Ειδομένη

Ανακοίνωση δήμου Παιονίας
Σας γνωρίζουμε ότι πρόσφατα καταστράφηκαν ολοσχερώς από πυρκαγιά δύο κατοικίες συμπολιτών μας, μία στον οικισμό Ειδομένης και μία στον οικισμό Φανού. Πρόκειται για οικογένειες με ελάχιστα εισοδήματα που σήμερα φιλοξενούνται σε συγγενικά και φιλικά πρόσωπα.

Κιλτίδης: "Όαση στην έρημο της υγείας το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου"

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Κιλτίδης
Ιατρός-πρώην Βουλευτής και Υφυπουργός
"Δημοσιοποιώ φωτογραφίες από επισκέψεις μου, όταν απουσιάζουν τα μέσα ενημέρωσης και η δεοντολογία το «αντέχει». Θέλω να συγχαρώ όλα τα στελέχη του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου, για ότι έχουν πετύχει. 

Γεωργαντάς: "Ενισχύστε κατεπειγόντως την Αστυνομία Κιλκίς με υλικοτεχνικό εξοπλισμό"

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς κατέθεσε σήμερα, 30 Οκτωβρίου 2018, αναφορά στην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη προωθώντας μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου το αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς για την αναγκαιότητα ενίσχυσης τους σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και κυρίως σε οχήματα.

Στις νέες του εγκαταστάσεις, ο Στίβος του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Αλέξανδρου" Κιλκίς 
Στις νέες εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ 6 του Αλέξανδρου στην οδό 21ης Ιουνίου 18, σε έναν εξαιρετικά άνετο και λειτουργικό χώρο, προπονούνται από τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου οι Ακαδημίες Στίβου του συλλόγου. 

Ευρωπαϊκή διάκριση για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αξιούπολης

Ανακοίνωση 1ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης
Το έργο «It’s Christmas time», το οποίο εκπονήθηκε κατά το σχολικό έτος 2017-18 από τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης Κιλκίς στο μάθημα των Αγγλικών, βραβεύτηκε από την Κεντρική και την Εθνική Υπηρεσία του e-Twinning, όχι μόνο με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας αλλά και με την Ευρωπαϊκή. 

Ψωρίαση - Μια διαφορετική οπτική


Του Γιάννη Σιταρίδη
29 Οκτωβρίου - Σερφάροντας στο διαδίκτυο, διαβάζω: “Η 29η Οκτωβρίου καθιερώθηκε ως «Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης» το 2004, με πρωτοβουλία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψωρίασης, που συσπειρώνει στους κόλπους της γιατρούς και ασθενείς”.