Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Συλλυπητήρια Στέφανου Παραστατίδη για την απώλεια του Φαίδωνα Γραμματικόπουλου

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Βουλευτής
Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Φαίδωνα Γραμματικόπουλου, ιδρυτή της βιομηχανίας αρτοποιημάτων «Φαίδων Α.Ε.», ενεργού επιχειρηματία και τ. μέλους του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Καρναβάλι 2024, στον Άσπρο Παιονίας



Η Α. Σπυριδάκη, ο Χ. Παπαδάκης, η Μ. Ντάμπου, ο Σ. Ζαχαράκης και ο Α. Μαρκογιαννάκης, πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio

 


Η δική μας ακαδημία ρομποτικής Microstudies Robotics, πρώτη στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής

Δελτίο τύπου 
ακαδημίας ρομποτικής Microstudies Robotics 

Η ομάδα Dotbots X Botmakers της ακαδημίας ρομποτικής Microstudies
Robotics μετά την πρόκριση της στους περιφερειακούς αγώνες ανάμεσα σε
245 ομάδες από όλη την Ελλάδα, προκρίθηκε στον τελικό όπου διαγωνίσθηκε
με τις 62 καλύτερες ομάδες και κατάφερε να διακριθεί στην πρώτη θέση
κατακτώντας το βραβείο Breakthrough Αward, βραβείο καλύτερης
καινοτομίας, παρουσίασης και Robot design.

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, ευχαριστεί από καρδιάς...

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την αγάπη και τον ενθουσιασμό που αγκαλιάσατε την παράσταση της θεατρικής σκηνής της Τέχνης «Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024. Η παρουσία σας στο κατάμεστο θεατράκι της τέχνης μας δίνει δύναμη και σας υποσχόμαστε ότι, όσο αντέχουμε, θα υπηρετούμε την υπέροχη τέχνη του θεάτρου.

Ανδρέας Βεργίδης: "Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα"

«Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα ενός βασικού πυλώνα της τοπικής μας οικονομίας είναι μία από τις κυρίαρχες προτεραιότητές μας» υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, στη διάρκεια του χαιρετισμού που απηύθυνε στην ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την προδημοσίευση της 1ης Πρόσκλησης στην παρέμβαση Π3-75.1 “Εγκατάσταση Γεωργών Νεαρής Ηλικίας” του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ) της Ελλάδας 2023-2027, σήμερα, Δευτέρα 11 Μαρτίου, στο Επιμελητήριο Κιλκίς.

(VIDEO) Της Άρτας το γεφύρι

Μια όμορφη παραγωγή των μαθητών του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Μια ξεχωριστή δράση του σχολείου μας, του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, «Μέλος-Λόγος -Όρχησις, της Άρτας το γιοφύρι», έλαβε χώρα την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 στη γραφική Γουμένισσα , σε τρεις τοποθεσίες της, στην κεντρική πλατεία μπροστά στο ιστορικό σιντριβάνι, στον αυλόγυρο της Ιεράς Μονής της Παναγίας Γουμενίσσης και στην τοποθεσία «Δυο ποτάμια».

Χάλκινο μετάλλιο για την Άννα Τσομπάνη της ΤΟΛΜΗΣ κιλκίς, στο Athens Challenge European Cup 2024

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Στο Athens Challenge European Cup 2024 συμμετείχε η αθλήτρια της Τόλμης Τσομπάνη Άννα τον μήνα Ιανουάριο στη κατηγορία γυναικών -70 κιλά στο στυλ Full Contact κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

VIDEO) Μαρία Συρεγγέλα από Κιλκίς: Ο Μητσοτάκης είναι ο καλύτερος ηγέτης στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Κείμενο: Θωμάς Μαρκόπουλος
Στο Κιλκίς περιόδευσε Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών με την ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα στο πλαίσιο περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλη τη χώρα. Αρχικά, η κα. Συρεγγελα επισκέφτηκε την εταιρεία ELVIAL, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο του αλουμινίου για σχεδόν 30 χρόνια.

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (12/3/2024)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Το Party Maske της μεγάλης μας οικογένειας
Η αποκριάτικη γιορτή του Αλέξανδρου Κιλκίς στο Κτήμα Των Ευχών ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχής! Οι Tsak Mpam Kids διοργάνωσαν ένα αξέχαστο πάρτυ για τα παιδιά με ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χορό και Survivor, με τους μικρούς μας φίλους να διασκεδάζουν αφάνταστα όλο το απόγευμα της Κυριακής.

Λαική βραδιά με του "Παίονες" Γουμένισσας

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου 
"Οι Παίονες" Γουμένισσας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας "Οι Παίονες", την Παρασκευή 15 Μαρτίου διοργανώνει λαϊκή βραδιά στο cafe-bar 'Επέστρεφε' στην Γουμένισσα. Σας προσκαλούμε όλους να ξεφαντώσουμε αποκριάτικα με ζωντανή μουσική.

Σε φιλική συνάντηση Πολεμικών Τεχνών το Kinesis

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club,
Στην Δράμα βρέθηκε το Kinesis Fight Club, στην εκδήλωση Honor of Fighters, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Kouros στις 10 Μαρτίου.

1984: Η δυστοπία του Τζωρτζ Όργουελ

Του Κώστα Μπούζα
Αγαπημένο θέμα των συγγραφέων οι ουτοπίες και οι δυστοπίες. Οι πρώτες, σαν κοινωνίες, ευκτέες μεν, πλην όμως ιδεατές και συνεπώς μη δυνάμενες να πραγματοποιηθούν (ου + τόπος). Οι δεύτερες, με τη σειρά τους, χαλεπές και αδυσώπητες, να διατυπώνονται, αντίθετα με τις προηγούμενες, μάλλον σαν δυσοίωνη πρόβλεψη και προειδοποίηση.

Τιμούν το Κιλκίς: Πρωταθλητές Ελλάδος οι Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και Πουντζουκίδου Αναστασία στο Πανελλήνιο Πρωταθλημα Muay Thai

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Πρωταθλητές Ελλάδος οι Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και Πουντζουκίδου Αναστασία στο Πανελλήνιο Πρωταθλημα Muay Thai 2024 στο ΔΑΚ Γλυφάδας "Μ. Λιούγκας" στην Αθήνα.

Κούλουμα στη Φύσκα Κιλκίς με παραδοσιακά εδέσματα



(VIDEO) Αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή με τίτλο "Άσε με πάλι να σου πω", στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ Περαίας

Αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή με τίτλο "Άσε με πάλι να σου πω", στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ Περαίας, την Κυριακή 10 Μαρτίου με τη συμμετοχή της Χορωδίας του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεδινού και της Χορωδίας Φίλων Θερμαϊκού "Απόλλων"