Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Ώρες ευθύνης; Η μήπως ώρες αισχύνης;


Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Τελικά η ευθύνη πρέπει να είναι ανάλογη, η αντιστρόφως ανάλογη με την ηλικία; Γιατί απ' όσο ξέρω, ευθύνη κι υπευθυνότητα είναι άκρως συγγενικές έννοιες κι ουδεμία σχέση έχουν μ' αυτό που γράφει του καθενός μας η ταυτότητα.

Υπογράφηκε η σύμβαση για έργα ασφαλτόστρωσης του οδικού δικτύου Βυρώνειας-Πλατανακίων

Στην υπογραφή της σύμβασης για την ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου Βυρώνειας-Πλατανακίων προχώρησε η Αντιπεριφέρεια Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την ανάδοχο εταιρία.

Τμήματα Ρυθμικής στο ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος

Τμήματα Ρυθμικής στο ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος, με προπονήτρια την πρωταθλήτρια Εθνικής ομάδας Ρυθμικής Γυμναστικής, κ. Μαίρη Σπανουδάκη.
Ένα νέο άθλημα, μια νέα δράση ξεκινά με μεγάλες προσδοκίες και ενθουσιασμό.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα ποδοσφαίρου της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς για τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς.

"Καλώς τους κι ας άργησαν"

Απάντηση ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς, στην ανακοίνωση της Επιτροπής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για το Νοσοκομείο (Δείτε ΕΔΩ)
Εν μέσω της ανείπωτης εθνικής τραγωδίας και της βαθιάς οδύνης και θλίψης που διαπερνά όλο τον ελληνισμό αλλά και την παγκόσμια κοινότητα από τον αδικοχαμένο τερματισμό της ζωής απλών ανυποψίαστων συμπατριωτών μας οι οποίοι απολάμβαναν τις ομορφιές της Πατρίδας μας λίγα μόλις λεπτά έξω από το κέντρο της πρωτεύουσας (σε Κινέττα και Μάτι Ραφήνας) οι εκπρόσωποι στο Κιλκίς της αποκλειστικά υπεύθυνης για την τραγωδία κυβέρνησης βρήκαν την ευκαιρία να γράψουν μια ''έκθεση'' για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους. 

Συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον του ΤΕΙ Κιλκίς

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Καλά φαίνεται να είναι τα νέα για το μοναδικό ΤΕΙ του ν. Κιλκίς, καθώς στο πρόσφατο πόρισμα της επιτροπής Γαβρόγλου, στο πλαίσιο της συγχώνευσης πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, προτείνεται όχι μόνο η συνέχιση της λειτουργίας του, αλλά και η δημιουργία τεσσάρων διετών προγραμμάτων σπουδών: Αμπελουργίας και οινοποιίας, Τεχνολογίας τροφίμων, Τεχνικός ραφείου – κοπτηρίου και Τεχνικός ελέγχου ποιότητας προϊόντων Κλωστοϋφαντουργίας/Ένδυσης.

Ο αθλητής Παύλος Κυριμλίδης, στον ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Η διοίκηση του Άτλαντα Κιλκίς στο τελευταίο του Διοικητικό συμβούλιο (πριν τις διακοπές), ασχολήθηκε με το θέμα των μεταγραφών της περιόδου 2018-2019. Θέλει να ενισχύσει την Ανδρική του ομάδα με έμπειρους παίκτες για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλλίτερο από την έκτη θέση που κατέλαβε στο φετινό πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας στο Βόλεϊ.