Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Κορωνοϊός (14/8/2020): 254 νέα κρούσματα και 2 θάνατοι

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 254 νέα κρούσματα και 2 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 6.632 και των θυμάτων σε 223. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 22 συμπολίτες μας, ενώ 136 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 704.921 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics

29χρονος Κιλκισιώτης το νέο κρούσμα κορωνοϊού στο ν. Κιλκίς


Μετά τη 18χρονη που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό την περασμένη Τετάρτη, ακόμα ένας νέος, 29 ετών αυτήν την φορά, διαπιστώθηκε θετικός στον ιό σήμερα Παρασκευή 14 Αυγούστου στο νομό Κιλκίς.

Κιλκίς: Αλλοδαπός μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς αλλά ... δεν του 'κατσε

Από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (12 Αυγούστου 2020) το απόγευμα, μετέφερε με όχημα που οδηγούσε σε περιοχή του Κιλκίς, 7 αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς.

Τα νέα της Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς (14/8/2020)

Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς
Επιτυχής η πρώτη έξοδος της Αναγέννησης με ευρεία νίκη σε φιλικό αγώνα στην Χαλκιδική 
Νικηφόρο για την Αναγέννηση ήταν το πρώτο, αν και φιλικό, εκτός έδρας παιχνίδι στην Χαλκιδική με αντίπαλο την ομάδα Γ' Εθνικής κατηγορίας της AETOΣ Βαρβάρας. Tελικό σκορ 7 – 1 υπέρ του Πλαγιώτικου ποδοσφαιρικού συγκροτήματος και σκόρερ τους: Παρπουτσή Χρήστο 17',25',64', Γρηγοριάδη Μίλτο 53',84', Αμαλίδη Στέλιο 79', Ορφανίδη Νίκο 73'. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος για τους γηπεδούχους: Δ.Κεχαγιάς..

H oμάδα της Αναγέννησης, παρουσιάσθηκε στον αγωνιστικό χώρο έτοιμη, παρά το ολιγοήμερο χρονικό διάστημα προετοιμασίας της (20 ημέρες), γεγονός που αποδεικνύει ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο, αν και είναι νωρίς για την επίσημη έναρξη των αγώνων του πρωταθλήματος.

Δείγμα θετικό, όπως σημείωσε σε δηλώσεις του και ομιλία προς τους παίκτες, αμέσως μετά το πέρας της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας Γ.Χατζηιωαννίδης. Ζήτησε όμως παράλληλα, να πέσουν οι τόνοι και να σταματήσουν οι πανηγυρισμοί εντός των αποδυτηρίων, γιατί απλώς ήταν μια φιλική νίκη σε έναν αγώνα προετοιμασίας και τίποτα άλλο. Κάλεσε δε τους ποδοσφαιριστές, να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά τους, την ατομική τους πειθαρχία και να δείξουν έμφαση την εξωγηπεδική του ζωή, τούτες τις ημέρες και να μην πάρουν τα μυαλά τους ''αέρα'', κοιτώντας μόνο το αύριο.

Η προετοιμασία, θα συνεχισθεί και πάλι το απόγευμα της Κυριακής 16 Αυγούστου 2020, στο γήπεδο της Πλαγιάς, μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες της ομάδας, το προπονητικό επιτελείο, με την ευκαιρία και της αργίας του Δεκαπενταύγουστου για την Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ευχαριστήριο

Το Δ.Σ. της Αναγέννησης επιθυμεί να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ομάδας του ΑΕΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑΣ για την ιδανική φιλοξενία τους την οποία υπόσχεται ότι θα ανταποδώσει καθώς στις 26 τρέχοντος μηνός θα τους υποδεχθεί στο δεύτερο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων στο Κιλκίς και παράλληλα να ευχηθεί καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα του Δημοτικού Σινεμά Κιλκίς

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από τo Σάββατο 15 μέχρι και την Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 17/14-08-2020) που ισχύει από τo Σάββατο 15 Αυγούστου 2020 μέχρι και την Κυριακή 16 Αυγούστου 2020.

Ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη του καταρροϊκού πυρετού στη χώρα μας

Ανακοίνωση σχετικά με την εξέλιξη του καταρροϊκού πυρετού στη χώρα μας εξέδωσε το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Κιλκίς: Αναβάλλεται η συναυλία του Παντελή Θαλασσινού

Από τον Δήμο Κιλκίς, ανακοινώνεται ότι αναβάλλεται η προγραμματισθείσα για την Κυριακή 16 Αυγούστου 2020 συναυλία του Παντελή Θαλασσινού στο θέατρο λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς.