Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Συναυλία του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013, στο Συνεδριακό του Δήμου


Άρης Ακροποτάμου - Κιλκισιακός 2 - 1: "Ήταν στραβό το κλίμα. το έφαγε και ο Φωτιάς"

Την ήττα με 2-1 στον Ακροπόταμο από τον τοπικό Άρη γνώρισε ο Κιλκισιακός, με αποτέλεσμα να παραμείνει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Δίκαιη η νίκη για την ομάδα της Καβάλας, με τον διαιτητή Φωτιά και την βοηθό του Κουπαράνη πάντως να κλείνουν τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι που υπέπεσε ο Παπαδόπουλος υπέρ του Κιλκισιακού στο φινάλε. 

Χριστουγεννιάτικος χορός των «ΑΚΡΙΤΩΝ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ», 24 Δεκεμβρίου 2013

"Παραμονή Χριστουγέννων, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο χορό στο «ΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ».

Ιδρυτική Συνέλευση Πρωτοβουλίας Πολιτών Παιονίας για δημιουργία Δημοτικής Κίνησης

"Η Πρωτοβουλία Πολιτών Παιονίας για τη δημιουργία Δημοτικής Κίνησης σας προσκαλεί στην Ιδρυτική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στο Πολύκαστρο, στο Πολιτιστικό Κέντρο (Κεντρική Πλατεία), την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, στις 11:00 το πρωί.
Για έναν άλλο Δήμο, της συμμετοχής, της συλλογικότητας, της ισοτιμίας, της κοινωνικής αλληλεγγύης, της διεκδίκησης, της ανάπτυξης, της άμεσης δημοκρατίας, της διαφάνειας και της κοινής προσπάθειας απέναντι στο μνημονιακό θεσμικό πλαίσιο που έχει οδηγήσει το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ασφυξία και στην καταστροφή."

Τι είπε ο Παραστατίδης στη Βουλή, στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό 2014

"Κύριε Πρόεδρε,
Προτού ξεκινήσω την ομιλία μου, ακούγοντας τους συναδέλφους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι στηρίζουν την σημερινή πολιτική της Κυβέρνησης, από τις τοποθετήσεις τους, διαπίστωσα πως αρκετοί εξ αυτών από το βήμα αυτό εξέφρασαν επιφυλάξεις για τον προϋπολογισμός και ορισμένοι μάλιστα τον επέκριναν.

Ημερίδα με θέμα «Το έργο INNOVAge, ανεξάρτητη διαβίωση ηλικιωμένων ανθρώπων και νέες τεχνολογίες για την υποστήριξη της ανεξάρτητης διαβίωσης»

Ημερίδα με θέμα «Το έργο INNOVAge, ανεξάρτητη διαβίωση ηλικιωμένων ανθρώπων και νέες τεχνολογίες για την υποστήριξη της ανεξάρτητης διαβίωσης» διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Θεσσαλονίκη.

Διήμερο πρακτικό σεμινάριο για την παιδική δυσαρθρία και την αναπτυξιακή λεκτική δυσπραξία

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου με προσκεκλημένη την λογοθεραπεύτρια Dore Blom, διοργανώνει στην Θεσσαλονίκη στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, το διήμερο πρακτικό σεμινάριο για την παιδική δυσαρθρία και την αναπτυξιακή λεκτική δυσπραξία. Ο χώρος διεξαγωγής του σεμιναρίου είναι το ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Ολοκληρώθηκαν οι «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων ν. Κιλκίς

Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, ολοκληρώθηκαν οι «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Ν. Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α ) και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Ν. Κιλκίς για τους μαθητές –τριες Δημοτικών Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κιλκίς.

Έπιασαν στην Ειδομένη Κιλκίς δύο διακινητές λαθρομεταναστών

Συνελήφθησαν χθες (08.12.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αξιούπολης Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 64 και 71 ετών, που διευκόλυναν την έξοδο σε τρεις μη νόμιμους μετανάστες από την ελληνική επικράτεια σε έδαφος τρίτης χώρας.

Το νέο Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς

Σας γνωρίζουμε ότι κατά τις αρχαιρεσίες της 17ης Νοεμβρίου 2013 του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς εξελέγει νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από τους φαρμακοποιούς:

Αυλαία για τον εορτασμό των 100χρονων της πόλης με την εικαστική έκθεση “Κιλκίς: χθες, σήμερα, αύριο...”

Με την πολύπλευρη εικαστική έκθεση “Κιλκίς: Χθες, σήμερα, αύριο...” θα πέσει η αυλαία του προγράμματος εορτασμού του Δήμου Κιλκίς, για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μάχη και την απελευθέρωση της πόλης του Κιλκίς. Στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση που γίνεται σε συνεργασία με την ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, λαμβάνουν μέρος 38 καλλιτέχνες με καταγωγή από το Κιλκίς ή καλλιτέχνες που έχουν αναπτύξει στενούς δεσμούς με τον τόπο μας.

O Γιώργος Φραγγίδης καλεσμένος σήμερα στην Δημόσια Τηλεόραση για τον τηλεμαραθώνιο Unicef

Σήμερα, από τις 19:00 έως τη μία μετά τα μεσάνυχτα, η Ελληνική Επιτροπή της Unicef, σε συνεργασία με τη Δημόσια Τηλεόραση πραγματοποιεί τηλεμαραθώνιο αγάπης.Ξεχωριστό κομμάτι του τηλεμαραθώνιου θα είναι φέτος η υιοθέτηση τριών ορφανοτροφείων της Ελλάδας, το «Μέλισσα» στη Θεσσαλονίκη, το Θηλέων της Λαμίας και το «Χατζηκώνστα» στην Αθήνα.
Στο πάνελ θα βρίσκεται και ο Κιλκισιώτης Γιώργος Φραγγίδης, ως πρόεδρος της κλινικής Genesis Θεσσαλονίκης.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ» ευχαριστεί…

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ» ευχαριστεί την Διεύθυνση Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και το γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων με υπεύθυνο τον κο. Λιναρδάκη Ιωάννη, για την άριστη συνεργασία με τον φορέα μας στην υλοποίηση από κοινού της ημερίδας με θέμα «Η δομημένη εκπαίδευση –ΑΥΤΙΣΜΟΣ – Κατασκευή Εκπαιδευτικού Υλικού για μαθητές με Αυτισμό» που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 3ης Δεκέμβρη - Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. 
Ευχαριστεί επίσης

Ημερίδα με θέμα “Η Δομημένη Εκπαίδευση-ΑΥΤΙΣΜΟΣ"

Ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία την Ημερίδα με θέμα “Η Δομημένη Εκπαίδευση-ΑΥΤΙΣΜΟΣ- Κατασκευή Εκπαιδευτικού Υλικού για Μαθητές με Αυτισμό” στις 2 Δεκεμβρίου 2013 στα πλαίσια της Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

"Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών"

Καμπάνια ενημέρωσης αποκλειστικά για τους Δυνητικά Δικαιούχους στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» ξεκινά από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 ο Φορέας Διαχείρισης προγραμμάτων ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ ΙΙ) –ΕΦΕΠΑΕ, με γεωγραφική ευθύνη τις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Τσάκωσαν 29χρονο Ειδικό Φρουρό με ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, 29χρονος Ειδικός Φρουρός, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης οπλοκατοχής.