Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Ευχές Πάσχα, Συλλόγου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κιλκίς


Ο Α.Σ. Τόλμη Κιλκίς, στη Σόφια στο ανοικτό πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF B Class

Ανοικτό πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF B Class παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-πανκορασίδων διεξήχθη στη Σόφια Βουλγαρίας στις 27 Απριλίου 2013.  Η συμμετοχή ανερχόταν στους 600 αθλητές-ριες περίπου από όλες τις κατηγορίες ηλικιακά και από 7 κράτη συνολικά, μαζί με την Ελλάδα.

Προσφορά Τροφίμων στον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

"Αγαπητοί μας συμπολίτες, στα πλαίσια των προσπαθειών μας να απαλύνουμε τον ανθρώπινο πόνο και την δυστυχία, θα θέλαμε να απευθυνθούμε στα ανθρωπιστικά σας αισθήματα ώστε να συνδράμετε στο έργο μας με την προσφορά κάποιων βασικών ειδών διατροφής. Αυτά θα διατεθούν σε επιλεγμένες οικογένειες που τα έχουν απόλυτη ανάγκη. Σημείο συλλογής είναι το Γραφείο του Τμήματος-Ελ. Βενιζέλου 2 και επικουρικά στο φαρμακείο της κ. Φραγγίδου- Ελ. Βενιζέλου 11.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ."

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς


Πρόληψη ατυχημάτων από βεγγαλικά κατά τη διάρκεια του Πάσχα

Το Πάσχα πλησιάζει και για μία ακόμα χρονιά  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει τα παιδιά,  τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς για τις εξαιρετικά  επικίνδυνες επιπτώσεις που έχει η χρήση κροτίδων και βεγγαλικών από τα παιδιά. Τα στοιχεία, που κάθε χρόνο δημοσιοποιούνται αντιπροσωπεύουν παιδιά, οικογένειες, ανθρώπους που ζουν γύρω μας και αναπάντεχα βρέθηκαν αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα. 

Οι Κιλκισιώτες προσκυνούν τον Επτάφιο (Video)

Ευχές Πάσχα της διαιτολόγου της Γνώμης, Ασημένιας Καναρίδου

Η διαιτολόγος της Γνώμης
Ασημένια Καναρίδου,
σας εύχεται Καλή Ανάσταση
και Καλό Πάσχα με Υγεία,
Δημιουργικότητα και
Πολλές Όμορφες Στιγμές.

ΑΜΣ Πόντιοι Κιλκίς: Οι κορασίδες των Ημιτελικών

Σας παραθέτουμε την ομάδα των Κορασίδων που θα αγωνιστεί στην Ημιτελική Φάση Κορασίδων την Τετάρτη 8 και Πέμπτη 9 Μαΐου στους αγώνες που θα λάβουν χώρα στο Παλαιό ΔΑΚ Κιλκίς. Σε κάθε αγώνα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής 16 από αυτές. 

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς, 4 Απριλίου 2013

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ζευγάρι Αλβανών με νόμιμη διαμονή στη χώρα ή Βουλγάρων ή Πομάκων για εργασία σε κτηνοτροφική μονάδα στο Κιλκίς.
Παρέχεται διαμονή  ασφάλιση  απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία σε κτηνοτροφική μονάδα (αγελάδες). Τιμή 1.100€, συζητήσιμη. 
Δείτε ΕΔΩ

Ευχές Πάσχα του τμήματος χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Το τμήμα χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ. Κιλκίς εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση, ειρήνη στον κόσμο και θέληση, ώστε να ξεπεραστούν οι σκόπελοι που μας ταλανίζουν καθημερινά.