Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Πολύκαστρο: Παρουσίαση του βιβλίου της Κωνσταντίας Κοζανίτου με τίτλο "Οι φωνές της Πολυνίκης"

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ παρουσιάζουν το βιβλίο της Κωνσταντίας Κοζανίτου με τίτλο " Οι φωνές της Πολυνίκης", την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, ώρα 20.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Θάνος Χερχελετζής. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συντονιστής της εκδήλωσης Θάνος Χερχελετής και η παιδίατρος Εύη Γιαλαμά.

Πάμε Γουμένισσα; ... σε πλατείες, σε σοκάκια, σ' εκκλησιές και αμπελάκια... ;

Δελτίο τύπου 
Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, σε συνεργασία με τον Δήμο Παιονίας, σας προσκαλούν στη γιορτή των Πράσινων Πολιτιστικών Διαδρομών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η οποία φέτος συνομιλεί στην όμορφη Γουμένισσα με τους «Δρόμους του κρασιού» και την ανοιξιάτικη ανθοφορία των αμπελιών.

(Video) Σεβαστό Κιλκίς, Μάιος 2023

Σεβαστό Κιλκίς, Μάιος 2023

Η νεολαία λέει ΝΑΙ στον Γιώργο Φραγγίδη

Δελτίο τύπου Γιώργου Φραγγίδη
Χθες βράδυ οι νέοι του Κιλκίς έδωσαν το βροντερό "ΝΑΙ" στον Γιώργο Φραγγίδη. Κατακλύστηκε από νέους του Κιλκίς ο χώρος στον οποίο πραγματοποίησε τη συνάντηση νεολαίας ο υποψήφιος βουλευτής Γεώργιος Φραγγίδης, αποστέλλοντας ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις πως οι νέοι του Κιλκίς με την κρίση τους, την ανεξαρτησία τους και τη δύναμη της βούλησης, δείχνουν ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του, με την ελπίδα ότι ο τόπος μας θα έχει για ακόμη μια τετραετία έναν άξιο εκπρόσωπό τους.

Σκοτώθηκε 89χρονος σε τροχαίο στο Μαυροβούνι Πέλλας

Χθες (19 Μαΐου 2023) και ώρα 18.45 περίπου, σε δημοτική οδό στο Μαυροβούνι Πέλλας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 89χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε πλαγιά λόφου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 89χρονου οδηγού του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.

Διαγωνισμός ΠΙΡΟΣΚΙ 2023 στην Ευκαρπία Κιλκίς


Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου 1914-1923

Ανακοίνωση
 Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Το Δ.Σ του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς έχοντας υπόψιν:
- Τα γεγονότα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου (1914-1923), όπου μαρτύρησαν 353.000 άνθρωποι.