Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Νατσιός: Ουδείς μεθ’ ημών και πάντες με… θυμόν

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός
«Αυτείνοι, οι Ευρωπαίγοι, είναι άνθρωποι χωρίς ηθική και πίστη και κρίμα στα φώτα τους, ότι ο άνθρωπος κάνει τα φώτα και όχι τα φώτα τον άνθρωπο».
Μακρυγιάννης
Εδώ και 20 χρόνια που γράφω-δημοσίευσα το πρώτο μου άρθρο σε τοπική εφημερίδα του Κιλκίς με τίτλο «οι φαυλότητα της πολιτικής και οι πολιτικοί της φαυλότητας»- δεν έκρυψα ποτέ την απέχθεια και την περιφρόνηση που νιώθω για τα καθάρματα τους Ευρωπαίγους, όλο αυτό το μνημονιακό σκυλολόι, τους δημίους του λαού μας.

Ο ΠΑΣΚΕΔΙ βάζει ΤΕΛΟΣ στα χαράτσια ΑΕΠΙ & G.E.A


Επί τέλους! Ο ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ., συνεργαζόμενος με το El Radio, εξασφάλισε απαλλαγή πληρωμής ‘μουσικών δικαιωμάτων’ για όσα από τα μέλη του χρειάζονται μουσική στο κατάστημά τους ( και , παρ’ όλα αυτά , πλήρωναν έως τώρα σεβαστά ποσά κάθε χρόνο στην «ΑΕΠΙ» κλπ. Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης τέτοιων δικαιωμάτων ).

Έλαμψαν από Χρυσό και Ασήμι οι Κιλκισιώτες Λιλιπούτειοι Τζουντόκα του Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Με δύο αθλητές και δύο μετάλλια εκπροσώπησαν το Κιλκισιώτικο Τζούντο στο 9ο Πανελλήνιο Παιδικό Τουρνουά Αθ. Ζαχαρούλης στον Πλατύκαμπο Λάρισας το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 οι λιλιπούτειοι τζουντόκα του Α.Σ. Αίας Κιλκίς.

Στις Σέρρες πάει το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς και δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην ημερήσια εκδρομή που διοργανώνει την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 στις Σέρρες. Το Λύκειο Ελληνίδων Σερρών θα βραβεύσει εκείνη την ημέρα την αρχαιολόγο κ. Κατερίνα Περιστέρη. Στην ίδια εκδήλωση θα μιλήσει και ο κ. Σαράντος Καργάκος. Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς με χαρά θα παραβρεθεί στην συγκεκριμένη βράβευση, διοργανώνοντας συγχρόνως εκδρομή για όλους τους φίλους του Λ.Ε.Κ. Για όλο τον κόσμο.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΠΑΣΟΚ: "Εμείς Παυλόπουλο για Πρόεδρο Δημοκρατίας, δεν ψηφίζουμε"

Δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ
Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ μετά από σχετική εισήγηση του Προέδρου της αποφάσισε ομόφωνα να μη ψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για την Προεδρία της Δημοκρατίας για λόγους βαθύτατα πολιτικούς. Κάθε επιλογή προσώπου παραπέμπει άλλωστε σε πολιτικά και ιστορικά συμφραζόμενα.

Χατζησάββας: "Δεν πήγαμε, γιατί δεν μας κάλεσαν"

Υπογράφει ο Χρήστος Κ. Χατζησάββας 
Γραμματέας Ν.Ο Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Κιλκίς, Βουλευτής
Το νοσοκομείο του Κιλκίς, λίγες ημέρες πριν, έκοψε την βασιλόπιτα του για το 2015. Εκεί είδαμε καλεσμένους πολιτικούς από όλα τα κόμματα να είναι ευδιάθετοι και να συμμετέχουν σε ακόμα μια εκδήλωση από τις δεκάδες που όλοι εμείς οι εκπρόσωποι του λαού, καλούμαστε να διακοσμήσουμε. Βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν κλήθηκε και αυτός είναι και ο λόγος που δεν παραβρέθηκε.

Παραστατίδης καλεί τους αγρότες το ν. Κιλκίς

Από το γραφείο του Θ. Παραστατίδη Βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Την Κυριακή στις 01 Mαρτίου και ώρα 11:00 πμ καλούνται οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Δήμου Κιλκίς καθώς και οι φορείς που τους εκπροσωπούν σε συνάντηση, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς

«Πτέρυγα Παράσχου Κουκούδη» θα ονομασθεί η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου Κιλκίς

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδος Τεχνητού Νεφρού, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην εκδήλωση για την ονοματοδοσία της Μονάδος ως «Πτέρυγα Παράσχου Κουκούδη», στη μνήμη του αείμνηστου Διευθυντή της μονάδος, ιατρού Νεφρολόγου.

Ψωμιάδης: "Με τραπεζώματα δεν λύνονται τα προβλήματα της Κεντροδεξιάς:

Σχολιάζοντας τα επαναλαμβανόμενα δείπνα που έχουν ως «μενού» τις εσωκομματικές εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Προβλήματα λόγω κακοκαιρίας στην Κεντρική Μακεδονία, εκτός ν. Θεσσαλονίκης

Α΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ – ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ - ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ
Δ.Α. ΚΙΛΚΙΣ-Επ. Ο. Λειψυδρίου – Φαναρίου (διάβαση Ξηρόμερου), λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.
[Το σημείο θα παραμείνει κλειστό επί μακρόν χρονικό διάστημα]

Αρχίζει δράση εκτός συνόρων ο Κ. Χαμουρούδης - Συμμετέχει στους Βαλκανικούς κλειστού στίβου βετεράνων

Με τη συμμετοχή του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου βετεράνων αθλητών, που θα πραγματοποιηθεί από 21-22 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη, ξεκινάει την φετινή αγωνιστική του δράση εκτός των Ελληνικών συνόρων ο βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Τορπίλη Σόιμπλε-Επιχείρηση νεκρανάστασης του Μνημονίου μέσω EUROGROUP·Σήμερα η ανακοίνωση- Πρόεδρος ευρύτερης συνεννόησης·Πρωτοβουλία Σκουρλέτη- Κατρούγκαλου-Καταργείται η πολιτική επιστράτευση
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ανοίγουν οι φάκελοι για την πτώση Καραμανλή-Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση υποκλοπών και το σχέδιο δολοφονίας·Ψυχρολουσία από τον Κουρουμπλή-Τα Ταμεία δεν θα καλύπτουν επεμβάσεις σε ιδιωτικά νοσοκομεία·Σήμερα ανακοινώνει Πρόεδρο ο Τσίπρας- Κανένα βέτο δεν έβαλε ο Γιούνκερ για τον Αβραμόπουλο