Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Θέση εργασίας στην KLEEMANN Κιλκίς (18/12/2020)


ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ / KLEEMANN - Κιλκίς
Λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων μας στη διεθνή αγορά επιθυμούμε να προσλάβουμε Business Analyst για τη Διεύθυνση Digital Innovation, στο Tμήμα Operational Excellence.

Δείτε ΕΔΩ

Αυτό είναι το τεχνικό πρόγραμμα 2021, της δημοτικής ενότητας Ευρωπού Παιονίας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Εγκρίθηκε για το 2021, το μεγαλύτερο τεχνικό πρόγραμμα με χρηματοδότηση από τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους (ΚΑΠ) που έχει καταρτίσει ο Δήμος Παιονίας τα τελευταία 6 χρόνια.

Lock down στην Coca Cola και τα προϊόντα της

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Λίγο καιρό μετά την έναρξη του τιτάνιου αγώνα των απεργών της Θεσσαλονίκης κατά της αμερικανικής πολυεθνικής Coca Cola και της δικής μου έμπρακτης ηθικής και πολιτικής στήριξής τους είχα γράψει ένα άρθρο – μετά ακολούθησαν πάμπολλα, υπολογίζω τώρα ο αριθμός τους να πλησιάζει αργά αλλά σταθερά και αταλάντευτα σε αγωνιστική κατεύθυνση τα εκατό – με τίτλο “Η απεργία στην Coca Cola ως εθνική ευκαιρία” σε μια ιστοσελίδα του Κιλκίς (kilkis today). Η επιτυχία του άρθρου ήταν τεράστια.

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες
συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020.

Πλούταρχε Ελευθεριάδη, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία και εις ανώτερα


Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»
Πρώην Δήμαρχος Παιονίας
Ο συνδυασμός «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ» κι εγώ προσωπικά ως επικεφαλής του, συγχαίρουμε τον πρώτο κιλκισιώτη διαιτητή καλαθοσφαίρισης στην ιστορία του νομού που ορίσθηκε να διευθύνει αγώνα Basket league, όπως βέβαια και Balkan League.

H Aνάσα Ευαισθησίας Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον Πασχάλη Αποστολίδη


Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου 
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Πασχάλη Αποστολίδη, ιδιοκτήτη της Βιομηχανικής Εταιρείας «Nutripet Hellas » για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία προς τον φορέα μας ήτοι δωροεπιταγές αξίας 500 ευρώ (20 Δωροεπιταγες των 25 ευρώ) για αγορά κρεάτων από το Κρεοπωλείο Κουραλίδη προς τις ωφελούμενες οικογένειες μας.

Αξιουπολίτη Πλούταρχε Ελευθεριάδη, μας κάνεις πολύ υπερήφανους...


Ανακοίνωση 
 τοπικής κοινότητας Αξιούπολης
Ο πρόεδρος και τα μέλη της τοπικής κοινότητας Αξιούπολης εύχονται καλή αρχή και πολλά συγχαρητήρια στον Αξιουπολίτη διαιτητή και δημοτικό σύμβουλο, Πλούταρχο Ελευθεριάδη, για τον ορισμό του ως διαιτητή στην Basket league. Το γεγονός ότι ανάμεσα στους κορυφαίους διαιτητές της Ελλάδος βρίσκεται ένας δικός μας Αξιουπολίτης, μας κάνει πολύ υπερήφανους. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στον Κυριακάτικο αγώνα και γρήγορα να σε δούμε και διεθνή.

Ευχές Εορτών από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Παιονίας


ΕΠΣ Κιλκίς: Τι ισχύει στην covid-19 εποχή για το κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο


Ανακοίνωση 
Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς, εκτιμώντας την τρέχουσα κατάσταση (μεγάλο αριθμό κρουσμάτων covid και ανθρώπινων απωλειών), και παράλληλα αναγνωρίζοντας την αγωνία των παραγόντων των ομάδων του νομού Κιλκίς, σχετικά με την αβεβαιότητα που επικρατεί για τη συνέχεια των διοργανώσεων επισημαίνει τα παρακάτω:

Ευχές Εορτών από τον ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ


Υπογράφει ο Γιώργος Στεφούδης
Πρόεδρος ΠΑΣ "Αετός"
Συμμεριζόμενοι τις πρωτόγνωρες και δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας, ευχόμαστε σε όλη την μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ αλλά και σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία και υπομονή, και ευχόμαστε να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στα γήπεδα αλλά και στην κανονικότητα μας.

Κορωνοϊός (18/12/2020): 916 νέα κρούσματα (9 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 96 θάνατοι


Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό

Σήμερα ανακοινώθηκαν 916 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 129.584, εκ των οποίων το 52.5% άνδρες.

(Video) Κορωνοϊός: Χαμογελαστή και περήφανη βγήκε μετά από 17 ημέρες η 93χρονη Μαρία από το Νοσοκομείο Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Γουμένισσας
Σε κλίμα συγκίνησης αλλά και χαράς την Δευτέρα 23/11 στις 7:40 το απόγευμα πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Κέντρο Υγείας Γουμένισσας η 93χρονη κ. Μαρία κάτοικος Καστανερής.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 18/12/2020, 3:33 μ.μ.


Συλλήψεις για ναρκωτικά 
Συνελήφθη χθες (17 Δεκεμβρίου 2020) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα προμήθευσε 5 άτομα στην Πέλλα με ποσότητα κάνναβης. 

Ευχές Εορτών από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς


Δήμος Κιλκίς: 523 νέοι κάδοι απορριμμάτων για την καθαριότητα


Στην προμήθεια πεντακοσίων είκοσι τριών (523) κάδων απορριμμάτων προχώρησε η Δημοτική Αρχή με σκοπό να εξυπηρετήσει άμεσες ανάγκες σε εξοπλισμό και να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα της καθαριότητας. 

(Video) Γιώργος Φραγγίδης, Δεκέμβριος 2020

Προληπτική απεντόμωση – μυοκτονία στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς


Ανακοίνωση 
3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Σήμερα, 18 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 έγινε η δεύτερη (από τις 3) προγραμματισμένη προληπτική απεντόμωση – μυοκτονία για το σχολικό έτος 2020 – 2021 στη σχολική μονάδα και στη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων – Γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς από την εταιρεία VELVET Hygiene Services με αριθμό αδείας 131687/14-09-2009.

Μέτρα στήριξης της μελισσοκομίας στο 11ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας


Με την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και όλων των αρμόδιων φορέων του μελισσοκομικού κλάδου διεξήχθη διαδικτυακά το11ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020.

Ακατάσχετες και αφορολόγητες οι ενισχύσεις Covid-19 που λαμβάνουν οι Έλληνες αγρότες


Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο της εφαρμογής ενός συγκροτημένου και ολοκληρωμένου σχεδίου για την άμβλυνση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού, φέρνει διάταξη με την οποία καθίστανται ακατάσχετες και αφορολόγητες οι ενισχύσεις Covid-19 που λαμβάνουν οι πληγέντες Έλληνες αγρότες.

Ευχές Εορτών από τη βουλεύτρια νομού Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου



Τηλεδιάσκεψη Ε. Αγαθοπούλου με τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και Παιονίας


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ N. Κιλκίς, Ε. Αγαθοπούλου, πραγματοποιήσε τηλεδιάσκεψη με τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και Παιονίας.

Ευχές Εορτών από την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ