Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (27/11/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Εμπειρίες για τα Κορίτσια και την Κ17 "Τσέλσι"
Την ευκαιρία να αγωνιστεί κόντρα στις κορασίδες του ΠΑΟΚ είχε το τμήμα Κοριτσιών του Αλέξανδρου Κιλκίς το μεσημέρι του Σαββάτου στο Love Football στην Θεσσαλονίκη. Μπορεί να ήρθε η ήττα με 5-1 από τον Δικέφαλο, όμως μέσα από τους συνεχείς αγώνες και τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, έρχεται η βελτίωση των παικτριών.

Η Metron, Βιομηχανία Ανελκυστήρων, σχεδιάζει για έναν κόσμο με ίσες ευκαιρίες πρόσβασης για όλους

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, η Metron εκφράζει τη στήριξή και συμπαράστασή της στους ανθρώπους με αναπηρίες και ειδικές ανάγκες υπογραμμίζοντας τη σημασία της προσβασιμότητας και προστασίας των δικαιωμάτων τους.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΟΡΑ

Η παράσταση "Ο εγωιστής Γίγαντας" του Oscar Wilde στο Κιλκίς



Ημερίδα με θέμα «1913-1923. Η σημαντική δεκαετία του Κιλκίς. Η Συνθήκη της Λωζάνης. Ιστορική διαδρομή, αμφισβήτηση προοπτική»

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς
Το 2023 παραπέμπει τη μνήμη μας σε δύο ουσιώδεις ιστορικούς σταθμούς για την Περιφερειακή μας Ενότητα. Συμπληρώνονται 110 χρόνια από την εποποιία της ένδοξης μάχης του Κιλκίς – Λαχανά και 100 χρόνια από τη Συνθήκη της Λωζάνης. Με τη μάχη του Κιλκίς ξεκινάει ο Β΄ Βαλκανικός Πόλεμος, ο οποίος μετά τον θρίαμβο των Ελληνικών δυνάμεων, θα κατακυρώσει αδιαφιλονίκητα στους Έλληνες τον διπλασιασμό των εδαφών της Ελλάδας.

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο Κύπελλο Tae Kwon Do W.T Παίδων – Κορασίδων, Εφήβων- Νεανίδων, Ανδρών - Γυναικών

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 17-18-19/11/2023 ήμερες Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το Πανελλήνιο Κυπελλο Tae Kwon Do W.T Παίδων – Κορασίδων, Εφήβων- Νεανίδων, Ανδρών - Γυναικών.

Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας: επιτεύχθηκαν στον τόπο μας καινοτόμα αποτελέσματα για τη διαχείριση του νερού και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου MED-QUAD

Δελτίο τύπου Επιμορωτικής Κιλκίς
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας, σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς που συντονίζει το έργο εγκατέστησαν καινοτόμο εξοπλισμό στο Κιλκίς και προώθησαν τον ρόλο του «Κοινωνικά Ευαισθητοποιημένου Πανεπιστημίου».

Ντροπή για τον Αθλητισμό, το Παλιό Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς

Υπογράφει η Έφη Τζούρα Τζεβελέκη
Κυριακή πρωί βρέθηκα στο παλιό κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς να παρακολουθήσω αγώνα Χάντμπολ μικρών αθλητών του ΓΑΣΚ Κιλκίς. Η κατάσταση ήταν τραγική. Είχα την εντύπωση ότι θα πέσει στα κεφάλια μας, ο αέρας έμπαζε από παντού, παραμελημένο σε όλα τα επίπεδα, παγωμένο. Μόνο ο χώρος που υπήρχε ο φύλακας είχε ζέστη. Πατώματα μπαλωμένα, κερκίδες ξεφτισμένες, πλήρως απαξιωμένο σε ολα τα επίπεδα. 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας).

Στη Δικαιοσύνη για το τέλος ταφής απορριμμάτων. Φόβοι για αύξηση των δημοτικών τελών από την επιβολή του

Δελτίο τύπου
 Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ)

Την έντονη αντίθεσή της εκφράζει η Περιφερειακή Ένωση των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) για την αιφνιδιαστική εισαγωγή, και άμεση ψήφιση από τη Βουλή, της τροπολογίας που κατατέθηκε ερήμην της αυτοδιοίκησης και προβλέπει τη συσσωρευμένη παρακράτηση από τους ΚΑΠ (τακτικά έσοδα των δήμων) για την καταβολή από τους δήμους του Τέλους ταφής απορριμμάτων για τα έτη 2022, 2023 και 2024.

Ενδιαφέρουσα συνάντηση του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς με τον ΑΙΟΛΟ Κατερίνης

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Πολύ ενδιαφέρον είχε η συνάντηση, στις 25.11.2023, στον Νέο ΔΑΚ Κιλκίς, μεταξύ του ΑΠΟ ΑΤΛΑ και του Α.Π.Σ. Αίολου Κατερίνης, για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ, που αφορά στο αγωνιστικό τμήμα των γυναικών για την Β’ Εθνική. 

Επιτυχίες της ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς στην Αlbufeira Πορτογαλίας

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Στο παγκόσµιο πρωτάθληµα Kick Boxing που διεξήχθη στην Αlbufeira Πορτογαλίας συµµετείχαν µε την εθνική οµάδα της ΠΟΚ οι αθλητές του Α.Σ "Η Τόλµ" Κιλκίς Τσαρσηταλίδης Δηµήτριος έως 75 κιλά στο στυλ Full Contact λαµβάνοντας την 9η θέση και η Τσοµπάνη Άννα έως 70 κιλά στο στυλ Low Kick λαµβάνοντας την 5η θέση, σύµφωνα µε την κατάταξη της WAKO.

Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης

Ανακοίνωση 
Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης

Η αναβληθείσα λόγω μη απαρτίας Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 στην αίθουσα του Συλλόγου με τα παρακάτω θέματα:

Αποχή των δικηγόρων του Κιλκίς από τα καθήκοντά τους, έως τη Δευτέρα 4-12-2023

Ανακοίνωση 
Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς συνεδρίασε εκτάκτως στις 25/11/2023 και ώρα 22:30 με τηλεδιάσκεψη και, συντασσόμενο με τις αποφάσεις της Ολομέλειας, αποφάσισε την καθολική αποχή των μελών του από τα καθήκοντά τους από τη Δευτέρα 27-11-2023 έως και τη Δευτέρα 4-12-2023.

(VIDEO) Συναυλία βυζαντινής μουσικής στον Ιερό Ναό Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς, με τους Βυζαντινούς Μελωδούς ΓΕΧΑ Κατερίνης

Συναυλία βυζαντινής μουσικής στον Ιερό Ναό Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς, με τους Βυζαντινούς Μελωδούς ΓΕΧΑ Κατερίνης. Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023.