Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Δείτε Video από την Έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Κιλκίς


Έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Κιλκίς από 7 Ιουνίου έως 13 Ιουνίου 2018 και ώρες 18:00 - 21:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Δείτε Video από την 1η μέρα, του 2ου Φεστιβάλ Πιάνου στο Κιλκίς


Υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, στις 20:30 συναυλία κλασικής μουσικής τριών προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου - Τμήματος Μουσικών Σπουδών και μαθητών του καθηγητή και διεθνούς φήμης πιανίστα Λάμπη Βασιλειάδη. 

Ο Κιλκισιακός καταγγέλλει δημόσια...

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Ο Αθλητικός Όμιλος «Κιλκισιακός» βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει δημοσίως την «υπόγεια» δραστηριότητα γνωστού επιχειρηματία του χώρου του ποδοσφαίρου και αθλητισμού, δια της οποίας, και στο πλαίσιο ενός κακώς εννοούμενου και μη υγιούς ανταγωνισμού, επιδιώκει να «κερδίσει» πόντους, όχι στηρίζοντας ευθέως τον δικό του φορέα αλλά…υπονομεύοντας δια της «πλαγίας» οδού τον Κιλκισιακό!

Κιλκίς: Τους τσάκωσαν γιατί πουλούσαν για ελαιόλαδο κάτι που έμοιαζε με ελαιόλαδο

Συνελήφθησαν χθες (8 Ιουνίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 33χρονος και 31χρονη, ημεδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός τους, βρέθηκαν 52 δοχεία που περιείχαν συνολικά 260 λαδιού αμφιβόλου ποιότητας που προσομοίαζε σε ελαιόλαδο, τα οποία διέθεταν προς πώληση με την ετικέτα «εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο», χωρίς να κατέχουν σχετική πιστοποίηση και άδεια αρμόδιας Αρχής. 

Επίσκεψη ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Το Νοσοκομείο Κιλκίς, επισκέφθηκε κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ της Π.Ε. Κιλκίς, χθες 8 Ιουνίου 2018. Η Συντονίστρια Ελισσάβετ Γεωργιάδου και οι πολιτευτές Βασίλειος Σιαμπάνης και Νικόλαος Τατίδης, συναντήθηκαν με το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Θεόδωρο Ρεβενάκη. 

Θέσεις εργασίας στο LIDL Κιλκίς (9/6/2018)

Από το LIDL Κιλκίς ζητούνται Πωλητές-τριες / Ταμίες. Δείτε ΕΔΩ

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (9/6/2018)

Ζητούνται σερβιτόρες για την πισίνα του πολυχώρου CARABUS στο Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους πάνω στο χορτάρι

Δελτίο τύπου Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»
Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 και ώρα 18.30 στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα-Καβάλας οι ομάδες Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της «Δόξας Αμυγδαλεώνα» και του «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», στα πλαίσια των άριστων σχέσεων που διατηρούν τα τελευταία χρόνια, συναντήθηκαν και συμμετείχαν σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου. 

24 χρόνια προσφοράς στον πολιτισμό και στο χορωδιακό τραγούδι από τους Παίονες Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ''
Με την 24η Χορωδιακή Συνάντηση έκλεισε τον κύκλο εμφανίσεων η μικτή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'', το Σάββατο 2 Ιουνίου στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας.

Το «θεατρόπολις» παρουσιάζει το έργο «Πηνελόπης Οδύσσεια - διακοπές στην Τροία»

Το «θεατρόπολις» παρουσιάζει το έργο «Πηνελόπης Οδύσσεια - διακοπές στην Τροία» σε σενάριο Βασίλη Φλώρου και σκηνοθεσία Σωτήρη Ταχτσόγλου. Το έργο κατοπτρίζει τη σύγχρονη κοινωνία. Οι ήρωές του, Οδυσσέας και Πηνελόπη, είναι άνθρωποι που ξεδιπλώνουν το χαρακτήρα τους με τα θετικά και τα αρνητικά του στοιχεία.