Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (5/7/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Στο προπονητικό επιτελείο και ο Γιώργος Δαϊλλίδης
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Δαϊλλίδη, ο οποίος θα αναλάβει μαζί με τον Μιχάλη Αναστασιάδη την τεχνική καθοδήγηση της Ανδρικής Ομάδας του Αλέξανδρου Κιλκίς, όπως επίσης και των Κ17 και Κ16 στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Γρήγορη και δίκαιη αποκατάσταση των πληγέντων από την θεομηνία ζήτησε ο δήμαρχος Παιονίας από το κυβερνητικό κλιμάκιο στον Ευρωπό

Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιουλίου επισκέφτηκε την πληγείσα από τη πρόσφατη θεομηνία δημοτική ενότητα Ευρωπού, κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον υφυπουργό παρά τον Πρωθυπουργό, αρμόδιο σε θέματα κρατικής αρωγής & αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστο Τριαντόπουλο, την γενική γραμματέα του ΥπΑΑΤ Χριστιάνα Καλογήρου, τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέτζο και τον Γ. Μπαλάσκα ως εκπρόσωπο του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Γιώργου Γεωργαντά.

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη για τους αγρότες που επλήγησαν από τη θεομηνία στην περιοχή του Δήμου Παιονίας

Ερώτηση κατέθεσε Τρίτη 5/7/2022 στη Βουλή, ο βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης, απευθυνόμενος προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά, με θέμα "Αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ και ενεργοποίηση της Κρατικής Αρωγής για τους αγρότες που επλήγησαν από τη θεομηνία στην περιοχή του Δήμου Παιονίας του νομού Κιλκίς".

Β. Σινκεβίτσιους σε Μ. Σπυράκη: 7 εκατ.ευρώ για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα στην Ελλάδα

«Η ΕΕ στηρίζει την πολιτική για καθαρό αέρα με το μέσο Next Generation EU και με ευρύ φάσμα χρηματοδοτικών προγραμμάτων που εντάσσονται στο πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο. Η πολιτική συνοχής στηρίζει τη χρηματοδότηση ειδικών εργαλείων για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα. Για τον σκοπό αυτό, η χρηματοδότηση μελετών και η παροχή εξοπλισμού υψηλού επιπέδου αποτελούν βασικές δράσεις που υποστηρίζονται από τα διαρθρωτικά ταμεία, στο πλαίσιο των οποίων έχουν προγραμματιστεί περίπου 7 εκατ. EUR για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα στην Ελλάδα για το 2021» δηλώνει ο Επίτροπος για το Περιβάλλον και τους Ωκεανούς Βιργκίνιους Σινκεβίτσιους σε ερώτηση της ευρωβουλευτή της ΝΔ και του ΕΛΚ Μαρίας Σπυράκη, η οποία έφερε ενώπιον της Κομισιόν το θέμα της ποιότητας του αέρα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Αποτελέσματα εκλογών του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Ανακοίνωση  Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 διεξήχθη η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στο Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

(Video) Επισκεπτόμαστε τη νέα Μονάδα Νεφρού στο Κιλκίς

Επισκεπτόμαστε τη νέα Μονάδα Νεφρού στο Κιλκίς, την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022.

Πρώτος μεγάλος μαζικός αγώνας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύποιυ Συλλόγου 
Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Τον πρώτο μεγάλο μαζικό αγώνα μετά από 3 χρόνια διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης, με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς. Σκοπός αυτής της νέας δρομικής επανεκκίνησης η καλλιέργεια του φίλαθλου πνεύματος και του μηνύματος πως το τρέξιμο είναι χαρά και υγεία.

(Video) Επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου σε πληγείσες περιοχές του Δήμου Παιονίας

Επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου σε πληγείσες περιοχές του Δήμου Παιονίας, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022.