Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

(Video) Καραμπόλα 3 αυτοκινήτων ευτυχώς χωρίς θύματα αυτή τη φορά


Καραμπόλα 3 αυτοκινήτων ευτυχώς χωρίς θύματα αυτή τη φορά, στο 5ο χιλ. Κιλκίς - Αργυρούπολης, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 και ώρα 2:30 μ.μ.

Τζιτζικώστας - Βεργίδης: Άστοχες οι δηλώσεις του κ. Γεωργαντά για το προσφυγικό ζήτημα

Κοινή δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη
«Οι δηλώσεις του Υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Γεώργιου Γεωργαντά σε πρόσφατη συνέντευξή του για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα, πέρα από το γεγονός ότι είναι τελείως άστοχες και εντελώς εκτός πραγματικότητας, δημιουργούν το ερώτημα αν ο κ. Υφυπουργός γνωρίζει ή όχι ότι η αρμοδιότητα και η ευθύνη για τη διαχείριση του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση και ότι οι Περιφέρειες και οι Δήμοι της χώρας δεν είναι ούτε αρμόδιες ούτε αποφασίζουν την κατανομή των προσφύγων και μεταναστών ανά Περιφέρεια.

(Video) Πανηγυρίζει το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στο Κιλκίς


Πανηγυρίζει το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στο Κιλκίς την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020, xοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ.