Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Γιώργος Δέδας και Ακαδημία “Κούπα” κοντά στους πυρόπληκτους


Ανακοίνωση 
Ακαδημίας Μπάσκετ "Κούπα"
Μαζί με τους πρώτους φίλους γονείς του συλλόγου μας, στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας, ήταν και ο προπονητής
της Ρίτας Βίλνιους Λιθουανίαs, Γιώργος Δέδας, ο οποίος μας παρέδωσε υλικά αγαθά άμεσα προτού την αναχώρησή του για την Λιθουανία όπου θα συνεχίσει για άλλη μια χρονιά. Ευχαριστούμε κοουτς καλή χρονιά να έχεις. Και φυσικά και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας.

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Συγκέντρωση αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω της Αντιπεριφέρειας Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης οργανώνει τη δράση «Είμαστε Δίπλα σας» και συγκεντρώνει αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να ενισχύσει και να στηρίξει τους πληγέντες συμπολίτες μας που δοκιμάζονται στις πυρόπληκτες περιοχές καθώς και τις δυνάμεις που συμβάλλουν στην πυρόσβεση.

Η ταινία «Το Κλαμπ των Χωρισμένων», στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Συνεχίζουμε τις προβολές στο θερινό σινεμαδάκι στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό την Τετάρτη 11 και Πέμπτη 12 Αυγούστου στις 9.30 με τη γαλλική κωμωδία που έλαβε Βραβείο Καλύτερης Ταινίας και Βραβείο Κριτικών στο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας Alpesd’ Huez, « Το Κλαμπ των Χωρισμένων Divorce Club» του Μικαέλ Γιουν.

Δήμος Κιλκίς: Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους


Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Οι πληγές της πρωτοφανούς πύρινης λαίλαπας που κατέκαψε περιοχές του τόπου μας, με ανυπολόγιστες καταστροφές σε υποδομές και στο φυσικό περιβάλλον, μπορούν να επουλωθούν αν δείξουμε όλοι εμπράκτως την αλληλεγγύη μας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 10/8/2021, 10:32 μ.μ.


Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας συνελήφθησαν 2 άτομα για κλοπή καλωδίων χαλκού και εμπρησμό

Συνελήφθησαν χθες (9 Αυγούστου 2021) μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, δύο ημεδαποί άνδρες, για κλοπή καλωδίων χαλκού και εμπρησμό.

Σ. Τσιτουρίδης για την προστασία δασών: Λύσεις υπάρχουν και τις ξέρουμε


Με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές ο πρώην Υπουργός, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Σε χθεσινό τηλεοπτικό μήνυμά του ο Πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε την ελπίδα πως η δοκιμασία των δασικών πυρκαγιών αυτής της περιόδου θα γίνει ευκαιρία που θα μας διδάξει και θα μας κάνει καλύτερους.

Σέρρες: Σκοτώθηκε 65χρονος σε τροχαίο


Σήμερα (10 Αυγούστου 2021) και ώρα 13.45΄περίπου, στο 1ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Παλαιοκάστρου – Γεφυρουδίου Σερρών, η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 65χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη σε αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 65χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

(Video) Το Κιλκίς συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Το Κιλκίς συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021.

Συνελήφθη 21χρονος για ανθρωποκτονία σε βάρος 20χρονου στις Σέρρες

Συνελήφθη σήμερα (10 Αυγούστου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 21χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού.

Κορωνοϊός (10/8/2021): 4.181 νέα κρούσματα (16 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 19 θάνατοι και 219 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.181, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 521.399 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 116 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.489 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αναγγελία γάμου Δημητρίου Νικολαΐδη και Σημέλας Αποστολίδου

Ο Δημήτριος Νικολαΐδης του Δημητρίου και της Χαρίκλειας το γένος Βαφειάδη, που γεννήθηκε στο Κιλκίς και κατοικεί μόνιμα στη Γερμανία και η Σημέλα Αποστολίδου του Μενελάου και της Ελένης το γένος Σεβαστίδου, που γεννήθηκε στο Κιλκίς και κατοικεί μόνιμα στη Γερμανία πρόκειται να παντρευτούν στο Δημαρχείο Κιλκίς

Τα νέα του ΑΣΕΠ (10/8/2021)


Ανακοίνωση ΑΣΕΠ

Οι Πρόσκοποι στα μέτωπα της πυρκαγιάς


Δελτίο τύπου Ελλήνων Προσκόπων
Οι Έλληνες Πρόσκοποι πάντοτε πιστοί στην υπόσχεσή τους να «βοηθούν κάθε άνθρωπο, σε κάθε περίσταση» και κινητοποιημένοι από την ανείπωτη περιβαλλοντική καταστροφή που συμβαίνει στη χώρα, ενεργοποιήθηκαν άμεσα για να συνδράμουν το ηρωικό έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων. Στην Αττική, την Αχαΐα, την Ηλεία, τη Καλαμάτα, τη Ρόδο, τη Χαλκίδα οι Πρόσκοποι προσέτρεξαν αρχικά για να προσφέρουν κρύο νερό και φαγητό στις δυνάμεις που επιχειρούσαν και στη συνέχεια στην παροχή άμεσου φαρμακευτικού υλικού που ήταν απαραίτητο στην «πρώτη γραμμή».

5ωρη Στάση Εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών


Ανακοίνωση Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς
Την Πέμπτη 12/08/2021 θα πραγματοποιηθεί 5ωρη Στάση Εργασίας (07:00 π.μ. - 12:00 μ.μ.) της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών και προνοιακών υπαλλήλων. Για την μετακίνηση στο Υφυπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, όπου θα γίνει η συγκέντρωση στις 09:30 π.μ. θα διατεθεί λεωφορείο. Αναχώρηση στις 08:00 π.μ. από την κεντρική πύλη του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Τα νέα της Αναγέννησης Πλαγιάς (10/8/2021)


Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς
Συνεργασία της Αναγέννησης Πλαγιάς με την ELVIAL S.A. 
Με την πασίγνωστη ανά την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο εταιρεία ELVIAL S.A. συνοδοιπόρο και στήριγμα ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στις εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου της χώρας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ.

Οι οκτώ αλλαγές του νέου νόμου για το Κτηματολόγιο


Γράφει η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη*
Οκτώ αλλαγές φέρνει το νέο νομοσχέδιο «Εκσυγχρονισμός του Ελληνικού Κτηματολογίου, νέες ψηφιακές υπηρεσίες και ενίσχυση της ψηφιακής διακυβέρνησης», που ψηφίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιουλίου 2021, όπως επισήμαναν στις ομιλίες τους στην Ολομέλεια της Βουλής, οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.