Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Με την γνωστή φράση "τίποτα τυχαίο" ταξιδεύω για το μικρό χωριό Μάνδρες του νομού Κιλκίς


Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Χαίρομαι όταν μαθαίνω για την επίσκεψη του Ποιμενάρχη μας κ.κ Βαρθολομαίου στο χωριό Μάνδρες που έχει δρομολογηθεί και σκέφτομαι να συνδυάσω έτσι τις "σειρές" που με Αγάπη θα σας μεταφέρω.

Υπογράφτηκε η άδεια του υδατοδρομίου Καλαμάτας. Η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα μπαίνει στο δύκτιο υδατοδρομίων

Δελτίο τύπου της Hellenic Seaplanes
Η αδειοδότηση του υδατοδρομίου της Καλαμάτας αποτελεί μια προσπάθεια πολλών ετών που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη δημαρχία του κ. Νίκα, σημερινού Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, και παίρνει σάρκα και οστά επί δημαρχίας του κ. Βασιλόπουλου όπου φιλοδοξεί να συνδέσει την νησιωτική Ελλάδα με την πόλη της Καλαμάτας. 

Κορωνοϊός (29/3/2022): 28.933 νέα κρούσματα (164 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 49 θάνατοι και 351 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 28.933, εκ των οποίων 32 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.986.882 (ημερήσια μεταβολή +1.0%), εκ των οποίων 49.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 166 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.226 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Στο gov.gr η δήλωση ονοματοδοσίας και η δήλωση βάπτισης

Κοινό δελτίο τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εσωτερικών
Τη δυνατότητα να δηλώνουν το όνομα του παιδιού τους, την βάπτιση του, καθώς και να παραλαμβάνουν ηλεκτρονικά την επικαιροποιημένη ληξιαρχική πράξη έχουν από σήμερα οι πολίτες. Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών Μαυρουδή Βορίδη και Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη, η νέα υπηρεσία παρέχεται με πολύ απλό τρόπο στο gov.gr, μέσα από την ενότητα «Οικογένεια» και την υποενότητα «Γέννηση».

Επίσκεψη της Γενικής Προξένου των ΗΠΑ, στο Κιλκίς

Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022, επισκέφθηκε το Κιλκίς η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, κα Elizabeth Lee, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Χρήστου Χατζημλάδη . Στην κα Lee η Διοίκηση του Επιμελητηρίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο παρέθεσε γεύμα εργασίας σε εστιατόριο της πόλης.

Εκδόθηκε η πρόσκληση Γεωργικών Συμβουλών ύψους 80 εκατ. ευρώ

Εκδόθηκε η πρόσκληση ενδιαφέροντος του υπο- Μέτρου 2.1 «Χρήση συμβουλευτικών υπηρεσιών στο γεωργικό τομέα – Στήριξη για αποκόμιση οφέλους από τη χρήση συμβουλευτικών υπηρεσιών» του Μέτρου 2: «Συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες διαχείρισης γεωργικής εκμετάλλευσης και υπηρεσίες αντικατάστασης στην εκμετάλλευση» του ΠΑΑ 2014-2020. Ο προϋπολογισμός της πρόσκλησης ανέρχεται σε 80.000.000 € για όλη την επικράτεια.

Τα νέα του ΚΔΑΠ Άθλος - 29/3/2022

Δελτίο 
τύπου ΚΔΑΠ Άθλος

Αυτή την εβδομάδα, ασχοληθήκαμε κυρίως με τη γιορτή της 25ης Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα στο μάθημα των εικαστικών, αφού είδαμε σχετικό εικονογραφικό υλικό για την επανάσταση του 1821, το συζητήσαμε και το σχολιάσαμε. 

Συνελήφθη ημεδαπός στην Πέλλα για απόπειρα δολοφονίας εναντίον του γιου του

Συνελήφθη σήμερα (29 Μαρτίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, ημεδαπός άνδρας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Είσαι μαθητής 3ης Λυκείου; Πρόλαβε να κλείσεις το ραντεβού σου


Μόνο με 50€ 
Πρόλαβε να κλείσεις το ραντεβού σου
Μοναδική προσφορά για τους μαθητές Γ' Λυκείου  
- Ανάλυση όλων των σχολών
- Επαγγελματικές προοπτικές κάθε σχολής 
- Εναλλακτική σταδιοδρομία κάθε σχολής  
- Όταν βγουν οι βαθμοί κάνουμε μαζί το μηχανογραφικό
Βασιλική Μαυρογονάτου
Σύμβουλος ειδικής αγωγής και επαγγελματικού προσανατολισμού 
25ης Μαρτίου 20, Κιλκίς  Τηλ.:2341075445 - 6937032746

Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ

Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Κιλκίς
Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς συμμετέχει στην εξαγγελθείσα 24ωρη Πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 και καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους αλλά και κάθε πολίτη στην συγκέντρωσή μας που θα γίνει στις 10:30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

Τζασίντα Αρντέρν: Το κύριο χαρακτηριστικό ενός ηγέτη είναι η ικανότητα να αντιμετωπίζει το άγχος των ανθρώπων. Αυτό καθορίζει έναν ηγέτη


Υπογράφουν:
- Μαγδαληνή (Μάγδα) Βόσσου, Τελειόφοιτη Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Ομώνυμο Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν. Αθηνών, Ιδιωτική Υπάλληλος και Αρθρογράφος Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών και Φεμινιστικών Ζητημάτων
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Μεταπτυχιακός Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας, Τμήμα Δ.Ε.Σ., Παν. Μακεδονίας, Επικοινωνιολόγος, Ραδιοφ. Παραγωγός

«Το κύριο χαρακτηριστικό ενός ηγέτη είναι η ικανότητα να αντιμετωπίζει το άγχος των ανθρώπων», τονίζει η Νεοζηλανδή Πρωθυπουργός, η οποία με τις πρωτοπόρες πολιτικές της βρέθηκε στο επίκεντρο της διεθνούς πολιτικής σκηνής. Ήταν 26 Οκτωβρίου του 2017 όταν η παγκόσμια πολιτική σκηνή έστρεψε το βλέμμα της προς τη Νέα Ζηλανδία και υποδέχθηκε στην κυβέρνηση της χώρας τη νεότερη εν γένει πρωθυπουργό, Τζασίντα Αρντερν. Η Αρντέρν είναι μία από τις νεότερες επικεφαλής κυβέρνησης στον κόσμο, έχοντας αναλάβει τα καθήκοντά της σε ηλικία 37 ετών. 

Σιωνίδης: Θερμά συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα του Α.Σ. Αλέξανδρος Αξιούπολης

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας

Θερμά συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα του Α.Σ. Αλέξανδρος Αξιούπολης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΣΧΜ και καλή επιτυχία στους αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος που έπονται.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 29/3/2022, 3:48 μ.μ.


Συνελήφθησαν άμεσα δύο (2) άτομα (συγγενείς) έπειτα από κλοπή χρυσαφικών γυναίκας σε λαϊκη αγορά στην περιοχή Χαριλάου

Κατά τον εντοπισμό και σύλληψή τους στην περιοχή της Ηλιούπολης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τόσο τα αφαιρεθέντα από την παραπάνω περίπτωση, όσο και επιπλέον χρυσαφικά
Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Ανάληψης, έπειτα από κλοπή χρυσαφικών γυναίκας, οδήγησε στις συλλήψεις δύο (2) ατόμων (συγγενείς) στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Δήλωση Κώστα Σιωνίδη για το περιστατικό βίας που συνέβη στο Πολύκαστρο

Υπογράφει 
ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας

Το πρόσφατο περιστατικό βίας που συνέβη στο Πολύκαστρο την Κυριακή 27 Μαρτίου, μετά την λήξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων του Πευκοδάσους και της Γρίβας μου προκαλεί μεγάλη θλίψη και οργή.

Εκπομπή Ελληνικής Τηλεόρασης (TV)

Του Κώστα Μπούζα
''Αγαπητοί μας τηλεθεατές καλημέρα σας. Good morning everybody. Be happy.
Sorry για την μικρή μας καθυστέρηση, αλλά πιστέψτε μας έχουμε πάντα το control. Όπως κάθε weekend, είμαστε πάλι μαζί σας. Σήμερα εκπέμπουμε από το νέο μας studio. Μπορείτε να θαυμάσετε το εξαιρετικό design του χώρου. Κοντά μου και η συμπαρουσιάστριά μου με το υπέροχο look της. Σας στέλνουμε την αγάπη μας. We love you. To Magazino μας, το πιο in στην Ελληνική T.V., θα σας κρατήσει συντροφιά για το επόμενο δίωρο, με ποικιλία θεμάτων.

Συλλήψεις 6 ατόμων στην Πέλλα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας

Συνελήφθησαν προχθές και χθες (27 και 28 Μαρτίου 2022) σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, 6 άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας.

Επίσκεψη 46 μαθητών του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς, στην πόλη της Πάτρας

Δελτίο τύπου 
2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς
Στα πλαίσια των προγραμμάτων «Οι γέφυρες φέρνουν τους ανθρώπους κοντά και ενώνουν πολιτισμούς» μια ομάδα 46 μαθητών του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς επισκέφθηκε την πόλη της Πάτρας στις αρχές του Μάρτη.