Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Εόρτιο μήνυμα Μητροπολίτη Γουμένισσας για τα Χριστούγεννα

†Ὁ Γουμενίσσης, Γεφύρας, Ἀξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Αδελφοί μου, όπως ο Χριστός μοιράστηκε την αιωνιότητά Του με την ιστορία μας, έτσι μοιράζεται σήμερα με μας τη μεγάλη εορτή Του. Όχι απλώς χαριστικά, αλλά χαρισματικά, προσφερόμενος δωρεάν σε κοινωνία. Για να μας καταστήσει υιούς και θυγατέρες του Πατέρα Του· επειδή μας θέλει και μας βλέπει όλους και μας προσλαμβάνει όλους στο δικό Του εκκλησιαστικό σώμα, στη δική Του Εκκλησία. 

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, στη ΒΙ.ΠΕ, Κιλκίς

Δελτίο τύπου Εργατικού Κέντρου Κιλκίς
Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς Ιωαννίδης Γεώργιος μαζί με μέλη της Διοίκησης κατά την επίσκεψή τους στην ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου, συναντήθηκαν και ενημερώθηκαν κατ’ αρχήν από στελέχη της Δ/σης της Βιομηχανικής περιοχής για την εξέλιξη των θεμάτων – προβλημάτων, όπως αυτά διατυπώθηκαν πριν ένα χρόνο σε υπόμνημά τους και αφορούν παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της περιοχής (προσέλευση νέων επενδύσεων και λειτουργικά υποστηρίγματα στις υφιστάμενες).

Ευχές εορτών από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς


Ευχές εορτών από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς


Ενημέρωση για την καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, το δώρο Χριστουγέννων πρέπει να καταβληθεί το αργότερο μέχρι την 21η Δεκεμβρίου 2018. Τα δώρα εορτών σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να καταβληθούν σε είδος, αλλά μόνο σε χρήμα.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας εγκαινίασε και παρέδωσε στην κυκλοφορία τη νέα είσοδο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Τη νέα είσοδο του Κιλκίς παρέδωσε στην κυκλοφορία ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, που εγκαινίασε το έργο, το οποίο ολοκλήρωσε η Περιφέρεια από ευρωπαϊκά κονδύλια ύψους 20.5 εκ. ευρώ.

Ευχές εορτών από τον Θεόδωρο Καράογλου


Οι μαθητές της Α΄ Τάξης του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς στο πρόγραμμα «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα»

Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, οι μαθητές της Α΄ Τάξης του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα» που διοργάνωσε το British Council με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και με την υποστήριξη της Samsung Electronics Hellas και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Διδακτική επίσκεψη του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς στον «Άγιο Στυλιανό»

Δελτίο τύπου 2ου ΕΠΑ.Λ.
Το 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Κιλκίς προωθώντας το πνεύμα κοινωνικής ευαισθησίας και εθελοντισμού, που διέπει την ηθική την ελληνικής κοινωνίας, πραγματοποίησε την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του σχολείου, επίσκεψη στο Δημοτικό Ίδρυμα – Δημοτικό Βρεφοκομείο «ο Άγιος Στυλιανός» Θεσσαλονίκης.

Ευχές και μήνυμα εορτών από την Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης

Ετήσιος χορός "Ακριτών" Επταλόφου Κιλκίς


Video: Ταξί κάηκε ολοσχερώς μέσα στον πολεοδομικό ιστό του Κιλκίς


Ταξί κάηκε ολοσχερώς μέσα στον πολεοδομικό ιστό του Κιλκίς, ξημερώματα Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου 2018. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Παράσταση νίκης Δημήτρη Κυριακίδη


Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Η πρώτη παράσταση νίκης του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη δόθηκε χθες το βράδυ σε μια λαοθάλασσα κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς και επικρότησε με τη μαζική και ενθουσιώδη παρουσία του την πολιτική απόφαση της ΝΔ να υποστηρίξει την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κιλκίς.

Δέκα νέοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές στο 2o Πρότυπο Γυμνάσιο Κιλκίς - Φωτογραφίες

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Κιλκίς, από χθες θα έχουν στη διάθεσή τους δέκα (10) νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλά και τέσσερις (4) βιντεοπροτζέκτορες. 

Εθελοντική αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς


Κ. Σιωνίδης: "Πρωτοφανής ανάθεση που απαξιώνει το επιστημονικό δυναμικό του δήμου μας"

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης*
"Κύριε δήμαρχε Παιονίας.
Διαπίστωσα με έκπληξη ότι αναθέσατε σε ιδιωτική εταιρεία την σύνταξη του "Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας". Αναρωτιέμαι αν γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει αντίστοιχο προηγούμενο σε κανένα πρώην δήμο της Παιονίας.

Καλλισθένη Πάκα, Κώστας Βιολιτζής: Τα γερά χαρτιά των επερχόμενων εκλογών

Καλλισθένη Πάκα, δικηγόρος και πρ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς - Κώστας Βιολιτζής, επιχειρηματίας και Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, (συν)υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019;
Αμφότεροι νέοι, δυναμικοί, πολιτικά και κοινωνικά ενεργοί, επαγγελματικά καταξιωμένοι, χαρακτήρες με ήθος, σοβαρότητα, δυνατότητες και προτάσεις, δικαίως θεωρούνται γερά χαρτιά.
Οψόμεθα…

Ευχές εορτών Επιμελητηρίου Κιλκίς


Ευχές εορτών Π. Τονικίδη


Χορήγηση υποτροφιών από την τράπεζα Πειραιώς

Τη δυνατότητα σε δύο νέους να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του Επαγγελματικού Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής –για το τρέχον εκπαιδευτικό έτος- παρέχει η τράπεζα Πειραιώς μέσω υποτροφιών.

Ευχές Εορτών από τον Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς


Πρωτοβουλία-δράση των παιδιών του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, με τίτλο "Από τα παιδιά για τα τα παιδιά"

Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Ο χώρος του σχολείου σημαίνει πολλά για τους μαθητές, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και την ευρύτερη τοπική κοινωνία. Είναι ο χώρος παροχής γνώσεων και δεξιοτήτων αλλά και ενεργών δράσεων και δραστηριοτήτων για έναν καλύτερο κόσμο.

Ευχές εορτών από τον βουλευτή Γ. Γεωργαντά


Όταν οι μύθοι κτίζουν πολιτικές*

Ανάλυση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης Δημήτρη Μάρδα για τον προϋπολογισμό και τα μνημόνια
Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συζήτησης που έλαβε χώρα στη Βουλή με αφορμή τον κρατικό προϋπολογισμό του 2019, ακούστηκαν ενδιαφέρουσες κριτικές, που όπως είναι φυσικό προκάλεσαν τις ανάλογες απαντήσεις.

Λαϊκό - Ποντιακό γλέντι της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, στην Κορομηλιά

Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 29 Δεκέμβρη, στις 8:00 μ.μ., στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορομηλιάς, στην Κορομηλιά, λαϊκό - ποντιακό γλέντι με τους αδερφούς Ιακωβίδη.

Βεργίδης: "Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδος ο νέος δρόμος"


Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς
"Παραδόθηκε την 19η Δεκεμβρίου ο δρόμος που συνδέει τον κόμβο Μαυρονερίου με την είσοδο της πόλης του Κιλκίς. Παρ’ όλες τις δυσκολίες, που προέκυψαν κατά την υλοποίηση του έργου, μεταβήκαμε ομαλά στην επιτυχή ολοκλήρωση αυτού.

Τ. Πέτρογλου: "Κυριάκο Μητσοτάκη σ' ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας"

Τριαντάφυλλος Κ. Πέτρογλου
Δικηγόρος
"Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας τον Πρόεδρο της Μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξής μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αεικίνητο και αποτελεσματικό Γραμματέα της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την ανάθεση στο πρόσωπό μου καθηκόντων Συμβούλου του Γραμματέα της ΝΔ για θέματα Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης, τομείς νευραλγικούς καθώς τα τελευταία χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η Δημόσια Διοίκηση καταδυναστεύεται και χειραγωγείται ενώ γίνεται συστηματική προσπάθεια εργαλειοποίησης της Δικαιοσύνης ως επίφαση νομιμότητας.

Πετυχημένη συναυλία από τους ιεροψάλτες της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής & Κιλκισίου «Πέτρος ο Γλυκύς»

Δελτίο τύπου Συλλόγου Ιεροψαλτών Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής & Κιλκισίου «Πέτρος ο Γλυκύς»
Σε ιδιαιτέρως κατανυκτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, την Δευτέρα 26.11.2018 στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς συναυλία εκκλησιαστικών ύμνων στη μνήμη των Πολιούχων της πόλης του Κιλκίς Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων από τη βυζαντινή χορωδία του συλλόγου ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής & Κιλκισίου «Πέτρος ο Γλυκύς».

Με απόφαση Ν.Δ.: Σύμβουλος για θέματα Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης ο δικός μας Τριαντάφυλλος Πέτρογλου

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση Λ. Αυγενάκη για τον ορισμό του κ. Τριαντάφυλλου Πέτρογλου σε σύμβουλο για θέματα Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης
«Καθήκοντα συμβούλου ανατέθηκαν στον κ. Τριαντάφυλλο Πέτρογλου για θέματα Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης με σημερινή απόφαση του Κόμματος.

Video: Χορηγία Kleemann στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς


Η εκδήλωση χορηγίας 2 ρομποτικών σετ από την KLEEMANN στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, έγινε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 στην έδρα της εταιρίας στη Βιομηχανική Περιοχή του Σταυροχωρίου Κιλκίς.

Η ρήξη Ελλάδος - ΠΓΔΜ είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου


Του Μαρκόπουλου Χ. Θωμά *
''Τα Βαλκάνια παράγουν περισσότερη ιστορία από αυτήν που μπορούν να καταναλώσουν.''
Sir Winston Leonard Spencer - Churchill

Βαλκάνια, αυτός ο άγνωστος! Οι Ρώσοι υποστηρίζουν την Σερβία, αλλά και τους Σέρβους της Βοσνίας. Την ίδια ώρα η συνεργασία ΗΠΑ-Αλβανίας είναι βαθιά και καθιστά τις διεκδικήσεις της Σερβίας στο Κόσοβο αδύνατες. Η Γερμανοί αγαπάνε τους Κροάτες και τους Σλοβένους.