Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

"Ψηφίζουμε - στηρίζουμε Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών"



Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2018-2019

Γράφει η Κυριακή Ματσακίδου
Αιρετός ΠΥΣΔΕ Ν. Κιλκίς με την ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ Συνδικαλιστικού
Δημοσιεύτηκε στις 2/11/2018 η εγκύκλιος των μεταθέσεων σχολικού έτους 2018-19. Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων θα γίνει από 05-11-2018 μέχρι και 22-11-2018 και ώρα 15:00.

ΑΙΑΣ Κιλκίς: Με στόχο το 5/5 απέναντι στον ΑΤΛΑΝΤΑ

Δελτίο τύπου
Αίαντα Κιλκίς
Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η ομάδα νεανίδων του Αίαντα Κιλκίς διατηρώντας το απόλυτο με 4 νίκες και 12-0 σετ. Ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες γυναικείου βόλεϊ έχει για μία ακόμη χρονιά ως στόχο την πρωτιά.

Συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων του ΚΔΑΠ Kinesis For Kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis For Kids
Στις 10 Νοεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 17:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων, των μαθητών του ΚΔΑΠ Kinesis For Kids στις νέες εγκαταστάσεις μας, Μεγάλου Αλεξάνδρου και Περικλέους γωνία. 

Κυριακή πάμε οπωσδήποτε ΓΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα δίνει την Κυριακή ο ΓΑΣ Κιλκίς ο οποίος υποδέχεται στις 6 το απόγευμα τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την δεύτερη "στροφή" του πρωταθλήματος της Α2.

Πάμε όλοι στον αγώνα Κιλκισιακός-ΠΑΟΚ και βοηθάμε την μικρή Ουρανία

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Ο Α.Ο. Κιλκισιακός και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο. Την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 3.30μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, οι Παλαίμαχοι του Κιλκισιακού θα υποδεχθούν την αντίστοιχη ομάδα του Δικέφαλου του Βορρά.
Ο σκοπός σημαντικός. 

Ξεκινά τη Δευτέρα η διανομή των σχολικών γευμάτων

Ξεκινά τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, σταδιακά, η διανομή ζεστών γευμάτων στα σχολεία. Το πρόγραμμα απευθύνεται συνολικά σε 153.244 μαθητές, 950 σχολείων, 63 Δήμων όλης τη χώρας.

Στέλιος Φαχουρίδης - Η ώρα των "μικρών"

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Ο 18χρονος Στέλιος Φαχουρίδης μίλησε στην Media Day του ΓΑΣ Κιλκίς, και αναφέρθηκε στο πότε ξεκίνησε την χειροσφαίριση, τις παραστάσεις που ήδη έχει αποκτήσει στο ανδρικό επίπεδο, αλλά και για τους αγώνες του εφηβικού τμήματος.

- Πότε ξεκίνησες το χάντμπολ;
"Στα οχτώ μου χρόνια. Μου άρεσε ως άθλημα, και με το Κιλκίς να είναι μια πόλη με παράδοση σε αυτό ήταν λογικό να στραφώ εκεί."

Αφιέρωμα στη Σοφία Βέμπο, από την Θρακική Εστία Κιλκίς


Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, 54χρονο για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (1 Νοεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 54χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 2 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Εξιχνιάστηκαν 11 κλοπές σε εξοχικές κατοικίες στην Χαλκιδική

Εξιχνιάστηκαν, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, συνολικά 11 κλοπές – διαρρήξεις σε εξοχικές κατοικίες σε περιοχή της Χαλκιδικής. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Άμεση πρόσληψη 1.000 αναπληρωτών καθηγητών

Πιστώσεις από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την άμεση πρόσληψη 1.000 αναπληρωτών καθηγητών προβλέπονται σε τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων που ψηφίστηκε χθες στη Βουλή.

Κλειστό για το κοινό μέχρι το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, το Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς σας ενημερώνει ότι το Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς δεν θα είναι ανοικτό για το κοινό μέχρι το Σάββατο 10.11.2018, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες για τη διαμόρφωση χώρων για την εγκατάσταση της περιοδικής έκθεσης «Αρχαιολογία εν καιρώ πολέμου στο Κιλκίς.. από τα χαρακώματα των μαχών.. στα σκάμματα των ανασκαφών» της οποίας τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, την Κυριακή 11.11.2018, ώρα 11.00 π.μ.

Αποτελέσματα Αρχαιρεσιών Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς της 21ης Οκτωβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 οι αρχαιρεσίες του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Εκπροσώπων στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, Πειθαρχικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Δείτε Video από την ορκωμοσία του χειμερινού εξαμήνου 2018-2019 στο ΤΕΙ Κιλκίς


Επιμέλεια κειμένου: Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς 
Με κάθε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 2 Νοεμβρίου 2018 η ορκωμοσία του χειμερινού εξαμήνου 2018-2019 στο ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΔΥΣΗΣ του ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στο ΚΙΛΚΙΣ. 

Τι λέει το ΚΚΕ για τα 74 χρόνια από τη Μάχη του Κιλκίς στις 4 Νοέμβρη 2018

Δελτίο Τύπου ΚΚΕ 
Συμπληρώνονται φέτος 74 χρόνια από την μάχη του Κιλκίς, που έγινε στις 4 Νοέμβρη 1944. Η μάχη του Κιλκίς ήταν μια από τις φονικότερες και πιο σκληρές μάχες που έδωσε ο ηρωικός Ελληνικός Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός (ΕΛΑΣ) ενάντια σε κατακτητές και δοσίλογους – ταγματασφαλίτες.

"Έι πιτσιρίκο"


Γράφει ο Μάκης Ιωσηφίδης 
Δάσκαλος
Έι πιτσιρίκο, σε βλέπω τόση ώρα στο διπλανό μπαλκόνι σ’ ένα τσιμεντένιο κλουβί να κάθεσαι με τις ώρες και να παίζεις κάτι σ’ ένα τάμπλετ. Είναι απόγευμα βρε μικρούλη, ώρα για παιχνίδι κι εσύ χαραμίζεις το χρόνο σου έτσι; Ξύπνα μικρέ, τα χρόνια που ζεις είναι ανεπανάληπτα και δεν θα ξανάρθουν.