Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Εθελοντική δράση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς


Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Τα εύσημα της Γραμματείας Οργανωτικού προς την ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς ΝΔ για την συνδρομή και του Κιλκίς στην εθελοντική δράση του κόμματος για τη συλλογή και μεταφορά βοήθειας προς τους πληγέντες της Καρδίτσας από την θεομηνία Ιανός γνωστοποίησε χθες Τετάρτη 21/10/2020 στη συνεδρίαση της κομματικής Οργάνωσης ο Πρόεδρος της Μ. Παπαδόπουλος.

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς για τη λειτουργία καταστημάτων κατά τις Κυριακές και αργίες


Ανακοίνωση 
Επιμελητηρίου Κιλκίς
Με αφορμή ερωτήματα μελών του Επιμελητηρίου Κιλκίς, σχετικά με τη λειτουργία των μίνι μάρκετ και άλλων καταστημάτων κατά τις Κυριακές και αργίες το Επιμελητήριο ανακοινώνει τα εξής:

Εκλογοαπολογιστικό συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κιλκίς


Ανακοίνωση Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κιλκίς
Συναδέλφισσα – Συνάδελφε
Καλείσαι να παρευρεθείς, με την υπ’ αριθμ. 87/7-10-2020 απόφαση του Δ/κού Συμβουλίου, στο εκλογοαπολογιστικό μας συνέδριο, που θα γίνει στις 6-11-2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα από τις 16:00μμ μέχρι τις 21:00μμ & 7-11-2020 ημέρα Σάββατο και ώρα από τις 16:00μμ μέχρι τις 21:00μμ, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού μας Κέντρου και με θέματα ημερησίας διάταξης τα παρακάτω :

Κιλκίς: Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940


Ανακοίνωση Π.Ε. Κιλκίς
Οι εορταστικές εκδηλώσεις της ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, ημέρα υπενθύμισης της αντίστασης της πατρίδας μας ενάντια στον φασισμό, τον ναζισμό και των αγώνων των λαών για τη δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα πραγματοποιηθούν και φέτος με ιδιαίτερη επισημότητα, προκειμένου να τονισθεί η εξέχουσα σημασία τους στην ιστορική πορεία του Έθνους.

Μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες για το δεύτερο κύμα της πανδημίας


"Συμπολίτες μου,

Επικοινωνώ και πάλι μαζί σας, καθώς το δεύτερο κύμα της πανδημίας βρίσκεται σε επιθετική έξαρση. Παντού στην Ευρώπη, αλλά πλέον και εδώ στην Ελλάδα. Οφείλω να παρουσιάσω την κατάσταση με απόλυτη ειλικρίνεια. Να επισημάνω τους κινδύνους. Αλλά και να δείξω το δρόμο της άμυνας που πρέπει να ακολουθήσουμε. Με θεμέλιο τις συμβουλές της επιστήμης. Οδηγό, τα μέτρα της Πολιτείας. Και σταθερό μοχλό την πειθαρχία, γιατί η ατομική ευθύνη είναι η άλλη όψη της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.
ΓΝΩΜΗ

Τακτική γενική συνέλευση του σωματείου "πόλις"


Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 20:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του σωματείου: «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΠΟΛΙΣ», Σουρή 6 Κιλκίς, η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του.

Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί την εταιρία Kleemann

Υπογράφει ο Γιάννης Λιναρδάκης
Διευθυντής 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί την εταιρία Kleemann για την άμεση ανταπόκριση και την ευγενική χορηγία της για την κάλυψη των εξόδων της παράστασης «Μικρός Πρίγκηπας», τα έσοδα της οποίας θα διαθέσουμε για την αγορά ξενοδοχειακού εξοπλισμού για την Παιδιατρική Κλινική του Γ. Ν. Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 22/10/2020, 6:22 μ.μ.


Συλλήψεις για ναρκωτικά 
- Συνελήφθη χθες (21 Οκτωβρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του 6 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 154 γραμμαρίων και 1 συσκευασία με κλώνους κάνναβης βάρους 558 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ζητούνται Εναερίτες Ηλεκτρολόγοι (22/10/2020)


Τεχνική εταιρία ζητά πτυχιούχους ηλεκτρολόγους εναερίτες για εργασία στα δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στο Κιλκίς ( ή Κεντρική Μακεδονία)
Απαραίτητες προϋποθέσεις: άδεια ηλεκτρολόγου, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, κατοχή διπλώματος οδήγησης.
Αποστολή βιογραφικών: info@balkanelectric.gr Τηλ. επικοινωνίας: 6975907207

Πρωταγωνίστριες οι αμαζόνες του ΚΙΛΚΙΣ


Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς διοργάνωσε στο Ράντσο Κιλκίς, Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Ιππικής Αντοχής, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020.  Τρεις αμαζόνες του ΙΟΚΙΛ αναδείχθηκαν Κυπελλούχοι 2020 στο άθλημα της Ιππικής Αντοχής.

(Video) 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς: Οκτώβριος 2020

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ Κιλκίς


Ανακοίνωση ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ Κιλκίς
Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, σας ανακοινώνουμε ότι την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του συλλόγου μας, η σύνθεση του οποίου καθορίσθηκε από τις εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή 18 Οκτ 2020.
Τα νεοεκλεγέντα μέλη ψήφισαν για την κάλυψη των θέσεων του ΔΣ, ως ακολούθως:

Σιωνίδης, Γεωργαντάς και Θεοδωρικάκος: Τα είπανε και τα συμφωνήσανε


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης χθες μαζί με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης- Βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά επισκέφθηκε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών Αθανάσιο Γιάνναρη και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο.

Αναγέννηση Πλαγιάς: Αναγεννήθηκε την τρίτη φορά


Δελτίο τύπου
 Αναγέννησης Πλαγιάς

Μία, δύο, την τρίτη φορά (3η αγωνιστική) ήρθε η νίκη για την Αναγέννηση Πλαγιάς επί της συνονόματης Αναγέννησης Γιαννιτσών με σκορ 2 – 0 στον αγώνα της Τετάρτης 22 Οκτωβρίου 2020 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς. Σκόρερ: 26' Παπαδόπουλος Τ., 69' Γρηγοριάδης Μ.

Ερώτηση Χ. Καστανίδη για λειτουργικά προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς


Ερώτηση Χ. Καστανίδη προς τον Υπουργό Υγείας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς με την υπ’ αριθμόν πρωτ. 6 (07/10/2020) επιστολή του προς τον Υπουργό Υγείας καταγγέλλει σοβαρά λειτουργικά προβλήματα του Νοσοκομείου.

(Video) Παρουσίαση του Golden Athlos FightClub Kilkis