Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Καλπάζει για τον τίτλο ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Αν και στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου μέρους ο Κιλκισιακός έπαιξε με παίκτη λιγότερο, εντούτοις η ομάδα του Μάκη Δανδίκα τα πήγε και πάλι περίφημα κερδίζοντας με 3-0 τον Επτάλοφο. Με αυτή τη νίκη ο ΑΟΚ έφτασε τις 16 σε 17 ματς (έχει και μια ισοπαλία) τις εννιά συνεχόμενες και κράτησε για 14ο στη σειρά ματς απαραβίαστη την εστία του, συνεχίζοντας αυτό το ασύλληπτο ρεκόρ.

Κάθειρξη 12 ετών σε πρόσφυγα για αιματηρό επεισόδιο με αστυνομικό στη Νέα Καβάλα Παιονίας

Σε κάθειρξη 12 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ένας 25χρονος Σύρος πρόσφυγας, που «πρωταγωνίστησε» σε αιματηρό επεισόδιο με θύμα αστυνομικό, τον περσινό Ιούνιο, στη δομή φιλοξενίας της Νέας Καβάλας Κιλκίς.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών νομού Κιλκίς κόβει την πίτα του


Χωρίς φιλάθλους ο ΠΑΟΚ την Κυριακή στο παιχνίδι με την Ξάνθη

H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει ότι, έπειτα από εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε απόφαση από τον αρμόδιο Υφυπουργό,

ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς: "Ένα ακόμη πλήγμα για το νομό μας"

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Ο Νομός μας υφίσταται ένα ακόμη πλήγμα από την ανίκανη πολιτικά και επιχειρησιακά Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Αυτήν τη φορά, με υπουργική απόφαση καταργούνται τέσσερα αστυνομικά τμήματα του Νομού Κιλκίς και συγχωνεύονται δύο τμήματα συνοριακής φύλαξης, παρά τις εδώ και καιρό ρητώς εκπεφρασμένες και δικαιολογημένες ενστάσεις των τοπικών θεσμικών παραγόντων προς τους Κυβερνώντες.

Κιλκίς: Τσάκωσαν τρία άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (10-2-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, 40χρονος ημεδαπός, διότι σε αιφνιδιαστική έρευνα του σπιτιού του παρουσία Δικαστικού Λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες που περιείχαν 19,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 5,76 γραμμάρια σπόρους κάνναβης και 8 ναρκωτικά δισκία άνευ ιατρικής συνταγής.

Αξιούπολη: Ανοιχτή συνέλευση του ΠΑΣΟΚ Κιλκίς

Ανακοίνωση
Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κιλκίς 
Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11 π.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Αξιούπολης θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή νομαρχιακή συνέλευση της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κιλκίς για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις .Στην εκδήλωση μας θα συμμετέχει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Β΄ Θεσσαλονίκης Γιώργος Αρβανιτίδης.

Τιμήθηκαν οι αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς

Στα Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, η βράβευση των Πανελληνιονικών στίβου του 2016 της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας με την συμμετοχή αθλητών, προπονητών, γονέων και παραγόντων του αθλητισμού αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Διαμαρτυρία ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς για την σχεδιαζόμενη κατάργηση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Με αφορμή την σχεδιαζόμενη κατάργηση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς και τη συγχώνευσή της με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Περιφέρειας Θεσσαλονίκης (πλην Πολεοδομικού Συγκροτήματος), το Δ.Σ. της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου.
Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Εκδήλωση - Ομιλία με θέμα "Ο Ελληνισμός της Σοβιετικής Ένωσης"

 Ο ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
Σε συνεργασία με το ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ
Και το σύλλογο ΠΑΛΙΝNΟΣΤΟΥΝΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ Ν.ΚΙΛΚΙΣ *Η  ωραία πηγή*
Την Κυριακή   12 Φεβρουαρίου  2017 , ώρα 11.30  το πρωί στο αμφιθέατρο του Εμπορικού επιμελητηρίου
Διοργανώνουν  ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΟΜΙΛΙΑ  με θέμα:
Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ   “1922-1991”
Ομιλητές :  1. Βλάσης Αγτζίδης, Ιστορικός
                   2. Γιάννης Παρασκευόπουλος, Ιατρός-Συγγραφέας
                   3. Φοίβος Σταύρος Μακρίδης, Ιστορικός

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Ηλιόλουστο Κιλκίς: Υποδοχή αντιγράφου εικόνας Παναγίας Πορταϊτισσας


Η ΟΝΝΕΔ νομού Κιλκίς, κόβει την πίτα της



Ο Πρόεδρος και το Συντονιστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ Ν. Κιλκίς σας προσκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30 στο καφέ - μπαρ Edison (25ης Μαρτίου 18, Κιλκίς). 


Ο Σύλλογος "Τα Κρούσια" κόβει την πίτα του

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αντωνίου Κιλκίς "Τα Κρούσια" κόβει την βασιλόπιτά του την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:30 π.μ. στον Άγιο Αντώνιο Κιλκίς.