Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Ποιος θα λογοδοτήσει για πεταμένα εκατομμύρια στο κολυμβητήριο που δεν έγινε ποτέ;

- Ποιος θα λογοδοτήσει για πεταμένα εκατομμύρια στο κολυμβητήριο που δεν έγινε ποτέ;
- Δεν ρωτάω ήρεμα...
Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
Οι φωτογραφίες είναι από το ίδιο περίπου σημείο. Διαφέρει ο χρόνος λήψης, αφού είναι χθεσινές αλλά και παλαιότερα πριν καμιά δεκαετία περίπου. Αφορούν μια ακόμη "αμαρτωλή", πολύ "αμαρτωλή" ιστορία της πόλης μας, το ημιτελές κολυμβητήριο.

Αιμορροΐδες: Σύγχρονη θεραπεία με Laser

Γράφει ο Αντώνιος Ευαγγέλου*
Χειρουργός
Η νόσος των αιμορροΐδων είναι ιδιαίτερα συχνή. Περίπου το 80% του πληθυσμού θα εμφανίσει κάποιο σύμπτωμα σχετιζόμενο με αιμορροΐδες τουλάχιστον μια φορά κατά τη διάρκεια της ζωής του. Κυριότερα συμπτώματα είναι ο πόνος και η αιμορραγία.

Στο φόντο της μεγάλης εικόνας... η μετατροπή της "Αγίας Σοφίας" σε τζαμί

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Οι θρησκευτικοί φανατισμοί και οι εθνικισμοί αξιοποιούνται από εκείνες τις δυνάμεις που υφαίνουν σχέδια διανομής και αναδιανομής πλούτου (ενεργειακού, ορυκτού, κ.α.).
Άλλοτε έχουν την φανερή και άλλοτε την κεκαλυμμένη στήριξη των αστικών τάξεων των χωρών τους, των καπιταλιστών, που συνδιαμορφώνουν αυτά τα σχέδια με στόχο την αυξανόμενη κερδοφορία τους.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ16: Αξιόλογη η παρουσία των αθλητών και αθλητριών της «Αθλητικής Παιδείας»

Δελτίο τύπου «Αθλητικής Παιδείας» Αξιούπολης
Με δύο αθλήτριες και έναν αθλητή εκπροσωπήθηκε το σωματείο στίβου «Αθλητική Παιδεία» της Αξιούπολης, στον 1ο όμιλο του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου Κ16 που διεξήχθη στην Καβάλα το Σάββατο και την Κυριακή 11&12/7/2020. 

Νέα σύσκεψη της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ στην πόλη του Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ 
Μία ακόμα σύσκεψη πραγματοποίησε η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο, με σκοπό να ενημερώσει τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής για τις οικονομικές και διεθνείς εξελίξεις, καλώντας τον να ορθώσει το ανάστημά του και να οργανώσει τον αγώνα του, ώστε να μην πληρώσει και αυτή την κρίση. 

Τα νέα του Alexandros Sports Center (13/7/2020)

Γενέθλια με τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Ο ιδανικός τόπος για ένα αξέχαστο πάρτυ γενεθλίων είναι το Alexandros Sports Center. Διοργανώστε την πιο ευτυχισμένη μέρα των παιδιών σας είτε στην πισίνα, είτε στον Παιδότοπο σε πολύ προσιτές τιμές, σε ένα ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν και να παίξουν μέχρι...τελικής πτώσης.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16: Πανελληνιονίκες, Κ. Κούρλη & Σ. Μαργαριτίδου - 8η η σκυταλοδρομία 4Χ80 Κοριτσιών

Δελτίο τύπου τμήματος στίβου Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς
Θαυμάσια αλλά και πολλά υποσχόμενη για το μέλλον του στίβου του Κιλκίς ήταν η εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ16 που έγινε στην Καβάλα το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου. 

Τα νεα του Κιλκισιακού (13/7/2020)

Ξεκινούν οι εγγραφές στην ακαδημία μας 
Με ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα, η ακαδημία μας στελεχωμένη από καταρτισμένους προπονητές αναλαμβάνει να δημιουργήσει τους ποδοσφαιριστές του αύριο, που θα επανδρώσουν την ομάδα του Κιλκισιακού.

Γενικός αρχηγός της Αναγέννησης Πλαγιάς ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς
Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Πλαγιάς ανακοινώνει ότι, για τον καλύτερο συντονισμό και την λειτουργία της ομάδας, με απόφαση του ορίζεται θέση Γενικού Αρχηγού στην ομάδα την οποία και θα εμπιστευθεί στον γνωστό και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Χαράλαμπο Παπαδόπουλο με πλούσιο ποδοσφαιρικό παλμαρέ αγωνιζόμενος σε πολλές αξιόλογες ομάδες όλων των κατηγοριών της χώρας. 

Με χρυσό μετάλλιο επιστρέφει το Kinesis Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Kilkis
Στην διοργάνωση ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ 3 που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών συμμετείχε το Kinesis Fight Club Gougoulas team.

Χρυσός ο Παρασκευάς του Γ.Α.Σ. Κιλκίς - Δύο μετάλλια στις αποσκευές


Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Στην Καβάλα διεξήχθη ο Α' όμιλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 το Σάββατο 11/7. Μεγάλος πρωταγωνιστής της πρώτης ημέρας των αγώνων ο Σταμάτης Παρασκευάς κερδίζοντας ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο. 

Ε. Αγαθοπούλου: Εκφράζει τον κόσμο του ΚΙΝΑΛ η ψήφιση του νομοσχεδίου Χρυσοχοΐδη;

Υπογράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου
Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς
Την περασμένη Πέμπτη ψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με τίτλο «Δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και άλλες διατάξεις». Όπως ήταν αναμενόμενο, το νομοσχέδιο αυτό ψηφίστηκε από τους βουλευτές της ΝΔ και της Ελληνικής Λύσης, αναμενόμενο, διότι και τα δύο αυτά κόμματα, εν έτει 2020, εκπροσωπούν την Ελλάδα της συντήρησης, του αυταρχισμού και του λαϊκισμού. 

«Χρυσών» επιτυχιών… συνέχεια για τον «Αίαντα» Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 στην Καβάλα

Δελτίο τύπου «Αίαντα» Κιλκίς Με 1 χρυσό μετάλλιο και σημαντικές διακρίσεις στις αποσκευές του επέστρεψε ο Αθλητικός Σύλλογος «Αίας» Κιλκίς από την Καβάλα με την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Κ16, που πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Ιουλίου 2020.

Διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς (πρώην ΝΟΔΕ)


Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ νομού Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 10 Ιουλίου 2020 στην αίθουσα Β. Σεργιαννίδης του Επιμελητηρίου η διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς (πρώην ΝΟΔΕ) με την ευκαιρία της επετείου του ενός χρόνου από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από την ΝΔ (7 Ιουλίου 2019) με μοναδικό θέμα : Ένας χρόνος διακυβέρνησης της χώρας από την ΝΔ και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη – Σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα.

Έκκληση Βεργίδη για παύση των μετακινήσεων προς Σκόπια λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς
Την έντονη ανησυχία του για την αυξητική τάση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού στις χώρες των Βαλκανίων και δη στη Βόρεια Μακεδονία εκφράζει, με γραπτή δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης, απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες της ΠΕ Κιλκίς να σταματήσουν ή να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους στη γειτονική χώρα.

"Ας διασώσουμε την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας"

Ανακοίνωση Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Με αφορμή την πρόσφατη ανησυχία για την μετατροπή ενός παγκοσμίου πολιτιστικού μνημείου, του ναού της Αγίας Σοφίας, μας δίνεται η ευκαιρία να αναδείξουμε την άποψή μας για τη διαφύλαξη των ιστορικών πολιτιστικών μνημείων τοπικής εμβέλειας.

"Νιώθω πολύ τυχερός που ξέφυγα"

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Α.Μ.
Την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020, περίπου στις έξι το απόγευμα ενώ έκανα ποδήλατο δέχθηκα επίθεση από αγέλη 4 αδέσποτων μεγαλόσωμων σκυλιών ακριβώς έξω από τον Πυροσβεστικό Σταθμό του Κιλκίς. 

Πελαργοί μέσα στην πόλη του Κιλκίς

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης, Α.Π.
Αξιοπερίεργο, εδώ κι ένα μήνα πελαργοί μέσα στην πόλη του Κιλκίς, Μεσημβρίας με Δημάδη, κάτι που δεν θυμάμαι να 'χω ξαναδεί 50 χρόνια.

Α. Δημάκη: Αδιάβαστος και ανιστόρητος κύριε Αντιδήμαρχε


Υπογράφει η Άννα Δημάκη
Πρ. Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κιλκίς
Μερικοί άνθρωποι έχουν μάθει να διαχειρίζονται τα δύσκολα και να πετυχαίνουν τα ακατόρθωτα γιατί η πρόθεση και η πηγή των πράξεών τους είναι η αγάπη, το μεράκι και η ποιότητα.