Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Πότε θα τις κλείσουν;

Δύο επικίνδυνες τρύπες έχουν κάνουν την «εμφάνισή» τους ακριβώς μέσα στη μέση του δρόμου, στην οδό 25ης Μαρτίου στο ύψος της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 21/8/2021, 10:02 μ.μ.

Συλλήψεις για κλοπή
Συνελήφθησαν χθες (20 Αυγούστου 2022) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, 3 ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα αφαίρεσαν μέσα από αυλή οικίας έναν ηλιακό συλλέκτη, τον οποίο απέρριψαν στη συνέχεια κατά τη διαφυγή τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από τον παθόντα.

Stray Paws Art Festival: Πρωτοποριακή εκδήλωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς


Η ταινία «Αόρατη κλωστή» στο θερινό σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Οι προβολές στο θερινό σινεμά στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό συνεχίζονται με το κύκνειο άσμα του Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ένα haute couture αριστούργημα του Πολ Τόμας Άντερσον, την ταινία «Αόρατη κλωστή» την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ.

Η ιστορία… επαναλαμβάνεται κάθε Αύγουστο

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Έχοντας 33 χρόνια διαρκούς παρουσίας, συντονισμού και διαχείρισης της Τράπεζας Αίματος των “Ακριτών” Πολυκάστρου και 16 χρόνια της Τράπεζας Αίματος Άσπρου-Αξιοχωρίου κάθε χρόνο αυτό το μήνα αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα, την έλλειψη αίματος.