Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Εκπαιδευτική επίσκεψη του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς στην Κηπούπολη

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Ευχαριστούμε πολύ την Κηπούπολη - Παιδικός Σταθμός & Νηπιαγωγείο για την πρόσκληση στο χώρο τους και την υλοποίηση του προγραμματος μας "Αγαπώ και φροντίζω το άλογο".

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κιλκίς
Το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής δυναμώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πιο ενισχυμένο από χθες μετά από μία αδιάβλητη και άρτια οργανωμένη διαδικασία.

(Video) Ζούγκλα η είσοδος του Θεάτρου Λόφου Κιλκίς (Δευτέρα 16 Μαϊου 2022)

Προφανώς η παρακάτω ανακοίνωση την οποία εξέδωσε ο ίδιος ο Δήμος Κιλκίς, δεν ισχύει για τον ίδιο
Υποχρεωτικός για τους οικοπεδούχους ο καθαρισμός και η αποψίλωση των ιδιοκτησιών τους
Ο Δήμος Κιλκίς υπενθυμίζει στους ιδιοκτήτες οικοπέδων την υποχρέωσή τους να αποψιλώσουν και να καθαρίσουν από χόρτα τις ιδιοκτησίες τους ως προληπτική ενέργεια για την αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιάς ή επέκτασής της. Η ίδια υποχρέωση δεσμεύει και τους νομείς, επικαρπωτές και μισθωτές οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών του Δήμου και εντός ζώνης 100 μέτρων περιμετρικά αυτών.

Κορωνοϊός (16/5/2022): 3066 νέα κρούσματα (2 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 24 θάνατοι και 171 διασωληνωμένο

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 3.066. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.395.641 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.8% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 291 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 129.311(3.7% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Ολοκλήρωσε τη θητεία του με αξιοπρέπεια, μαχητικότητα και κρατώντας ψηλά το κεφάλι

Ανέλαβε καθήκοντα το 2018 σε μια δύσκολη περίοδο για το κόμμα, χωρίς οργανωμένο γραφείο και με ηχηρές αποχωρήσεις μελών από τη Νομαρχιακή Επιτροπή. Παρά ταύτα, κατόρθωσε να ολοκληρώσει τη θητεία του με αξιοπρέπεια, μαχητικότητα και κρατώντας ψηλά το κεφάλι.

Μαθαίνουμε για την κυκλοφοριακή αγωγή στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Θέμα της καινούριας εβδομάδας για το ΚΔΑΠ Kinesis αποτέλεσε η κυκλοφοριακή αγωγή. Μιλήσαμε για τα διάφορα σήματα που συναντάμε στον δρόμο, τι σημαίνουν αλλά και πώς πρέπει να φερόμαστε σαν πεζοί ώστε να μην κινδυνεύουμε. Έπειτα, συνεργατικά φτιάξαμε μία μικρογραφία ενός δρόμου με διάφορες σημάνσεις. Χρωματίσαμε, κόψαμε και κολλήσαμε και η εκπαιδευτική μακέτα πλέον διακοσμεί τη δομή μας.

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ και άλλων πληροφοριακών συστημάτων

Κοινή Ανακοίνωση Τύπου των Υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Από τα Γραφεία Τύπου των Υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Στη μετάπτωση των εφαρμογών του e-ΕΦΚΑ στις υποδομές του Κυβερνητικού Νέφους (G-Cloud) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης προχωρούν τα Υπουργεία Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία θα βελτιωθεί η διαθεσιμότητα, η αξιοπιστία, η ταχύτητα ανταπόκρισης και εξυπηρέτησης των πολιτών από τις υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ.

Αγαθοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αναδειχτεί πρώτο κόμμα στις εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές

Δήλωση της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την μαζική συμμετοχή των πολιτών του Κιλκίς και της Παιονίας στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Ένας νέος αγώνας ξεκινάει από σήμερα και θα είναι νικηφόρος, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αναδειχτεί πρώτο κόμμα στις εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές.»
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες του Κιλκίς και της Παιονίας που συμμετείχαν μαζικά στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα και την εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής. Με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να μεγαλώνει, διπλασιάζοντας τα μέλη του και στις οργανώσεις του Κιλκίς, στάλθηκε ένα αποφασιστικό μήνυμα στη Κυβέρνηση.

(Video) Φιλικοί αγώνες αγωνιστικού τραμπολίνο στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμπάνη Κιλκίς

Φιλικοί αγώνες αγωνιστικού τραμπολίνο στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμπάνη Κιλκίς, την Κυριακή 15 Μαϊου 2022.

Η θεατρική ομάδα του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά

Ανακοίνωση θεατρικής ομάδα του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς

Οι μαθήτριες και μαθητές, μέλη της θεατρικής ομάδας του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς, που παρουσιάσαμε το έργο «Τρωάδες» του Ευριπίδη, και η υπεύθυνη καθηγήτρια Ελένη Λιαρετίδου,

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ανεπίσημα αποτελέσματα για τους 4 από το ν. Κιλκίς σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας

Εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου και Κ.Ε. πραγματοποιήθηκαν χθες 15 Μαΐου στο ΣΥΡΙΖΑ. Οι 4 υποψήφιοι για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα σταυροδοσίας έλαβαν σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας ως εξής: 

Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid 19 από τον ΕΟΔΥ

Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid 19 από τον ΕΟΔΥ
Τρίτη 17 Μαΐου 2022
Ευρωπός (Δημ.κατ/μα) από 09:00 έως 12:30
Αγ.Πέτρος (Κοινότητα) από 13:00 έως 15:00
Γουμένισσα (Πολιτιστικό κέντρο) από 09:00 έως 15:00
Πλαγιά (Κοινότητα) από 09:00 έως 10:30
Φανός (Αγρ.Ιατρείο) από 11:00 έως 12:30
Πηγή (Σχολείο) από 13:00 έως 15:00

Δια ζώσης η 18η τελετή ορκωμοσίας των πτυχιούχων του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού Κιλκίς

Την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022, στις 11 το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί η 18η τελετή ορκωμοσίας των πτυχιούχων του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης Κιλκίς του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας.

(Video) Με λαϊκοποντιακό γλέντι, αποχαιρέτησαν εκπαιδευτικούς και μαθητές από σχολεία του εξωτερικού

Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς αποχαιρετά την Παρασκευή 13 Μαϊου 2022, με λαϊκοποντιακό γλέντι, εκπαιδευτικούς και μαθητές από σχολεία του εξωτερικού, που φιλοξενήθηκαν μέσω του προγράμματος ERASMUS.