Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Σημαντικές δράσεις στο 3o Γυμνάσιο Κιλκίς


Σημαντικές δράσεις που κρατούν το ενδιαφέρον των μαθητών και τους ανοίγουν παράθυρα στον κόσμο λαμβάνουν χώρα στο 3o Γυμνάσιο Κιλκίς. 

“Smobac Program: μια φιλόδοξη δράση εξωστρέφειας για το Δήμο Παιονίας”

Ένα μεγάλο αθλο-εκπαιδευτικό και βιωματικό πρόγραμμα που απευθύνεται στα νέα παιδιά του Νομού, της Ελλάδας αλλά και της ομογένειας, το “Smobac Program”, με βασικό αντικείμενο το μπάσκετ και την φυσική κατάσταση των αθλητών, θα λάβει χώρα το καλοκαίρι του 2019 στον Δήμο Παιονίας, με πυρήνα την όμορφη Γουμένισσα και το Πάικο.

Γκουντενούδης: "Μας έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια"

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας

Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση έδειξε την απαξίωση της προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς επισκέφθηκε στέλεχος της τον Δήμο μας χωρίς καμία ενημέρωση, χωρίς να επισκεφθεί την έδρα του Δήμου και χωρίς να συναντήσει τα θεσμικά όργανα του Δήμου για να αφουγκραστεί μέσα σε δημοκρατικά πλαίσια, την αγωνία μας.

Νέα Σάντα Κιλκίς: Εκδήλωση με ομιλητή τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Γιάννη Φαχουρίδη
Εκδήλωση – Συζήτηση με θέμα «Η εκλογική αναμέτρηση στην Τοπική Διοίκηση και η ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ», διοργάνωσε η ΚΟΒ Γαλλικού του ΚΚΕ, το Σάββατο 16 Μαρτίου, στη Νέα Σάντα, με ομιλητή το Γιάννη Φαχουρίδη, Υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». 

"Η ευθύνη του να είσαι Κιλκισιώτης"

Υπογράφει ο Πολύκαρπος (Πόλυς) Βασιλειάδης 
Οικονομολόγος - Διαμεσολαβητής
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Συνδυασμού "Δήμος ΑΞΙΩΝ"
Όσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο περισσότεροι υποψήφιοι σύμβουλοι θα εκφράζουν την πεποίθηση ότι πρέπει να τους στηρίξουμε γιατί αυτοί έχουν την διάθεση και τις ικανότητες να προσφέρουν στον τόπο τους, ενώ οι άλλοι (πολιτικοί αντίπαλοι) είναι κατώτεροι των περιστάσεων ίσως και αναξιόπιστοι.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει δημοσίως τους κυρίους Θεόφιλο Κυριακίδη (ιδιοκτήτης KILKIS WEB TV) και Δημήτριο Κυριακίδη (δικηγόρος-υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς) για την προσφορά χορηγιών στο νηπιαγωγείο μας.

Μήνυμα Δημήτρη Κυριακίδη για την παγκόσμια ημέρα της Δασοπονίας

Υπογράφει ο υποψ. Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης
Με διπλό πρόσημο η σημερινή ημέρα! Παγκόσμια ημέρα της Ποίησης στην ανατολή της εαρινής ισημερίας και παγκόσμια ημέρα της Δασοπονίας. Αν η φύση όπως έλεγε ο Δάντης είναι η τέχνη του Θεού, η ανθρώπινη παρέμβαση οφείλει να είναι μόνο προστατευτική και για το περιβάλλον και για το δασικό μας οικοσύστημα. 

Κιλκίς: Τσάκωσαν 3 νεαρούς για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (20 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, τρεις ημεδαποί ηλικίας 17, 19 και 20 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα τα ξημερώματα της προηγούμενης μέρας αφαίρεσαν εξαρτήματα από σταθμευμένη μοτοσικλέτα στο Κιλκίς, τα οποία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Super προσφορά από το 8χρονο Yoga Pilates House

Το yoga pilates house γίνεται 8 και το γιορτάζει με super προσφορά 2 + 1

Με μηνιαία συνδρομή στα 30€, στους τρεις ο ένας έρχεται δωρεάν
Extra offer για super κάψιμο λίπους
- 8 συνεδρίες infra red therm lipolysis στα 80€
Με 2 + 1 
Η προσφορά ισχύει το τριήμερο 20-21-22/3
και για ανενεργά μέλη του γυμναστηρίου.
Πληροφορίες στο τηλ 23417 71719

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Την Τσικνοπέμπτη, 28/2/2019, τσικνίσαμε στην αυλή του σχολείου μαζί με τους μαθητές και τους δασκάλους του σχολείου. Το Σάββατο, 2/3/2019 και ώρα 17.00 διεξήχθη ο αποκριάτικος χορός μας στο χώρο του σχολείου μας. Ως Πρόεδρος και Εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, θα ήθελα να εκφράσω θερμές ευχαριστίες στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, στους γονείς και κηδεμόνες, στον διευθυντή και στους δασκάλους του σχολείου μας, οι οποίοι συμμετείχαν και συνεισέφεραν καταλυτικά στην υλοποίηση και των δύο αυτών εκδηλώσεων.

Χρύσα Ευσταθιάδου και Γιώργος Ζαβρακίδης με Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Με γνώμονά τους την ανάπτυξη και τη σωστή λειτουργία του Δήμου Κιλκίς, η Χρύσα Ευσταθιάδου και ο Γιώργος Ζαβρακίδης κατέρχονται στις εκλογές του Μαΐου στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη με τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ».

"Δεν δίνει τα στοιχεία της αξιολόγησης η κα Ξενογιαννακοπούλου" (video)


Επίκαιρη ερώτησης του Βουλευτή Κιλκίς - Τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γ. Γεωργαντά προς την Υπουργό, κα Ξενογιαννακοπούλου με θέμα: «Η Κυβέρνηση δεν δίνει στοιχεία για την αξιολόγηση στο Δημόσιο»

Ο διεθνούς φήμης μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης, υποψήφιος στο συνδυασμό του Σούλη Καζαντζίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
Μια τεράστιας βαρύτητας συνεργασία, όχι μόνο για το Κιλκίς αλλά με πανελλήνια απήχηση, ανακοινώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, ο οποίος έχει την ύψιστη τιμή και χαρά να υποδεχτεί στη παράταξη ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, τον διεθνούς φήμης μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη.

Η θεατρική παράσταση "Το παιδομάζωμα" στο Κιλκίς


Η Λένα Αναστασιάδου υποψήφια στο συνδυασμό του Δ. Αγαθόπουλου

Δημήτριος Αγαθόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Η Λένα Αναστασιάδου, συμμετέχει και στηρίζει από σήμερα τον συνδυασμό μας “Συμμετέχω - Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη” με υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Δημήτρη Αγαθόπουλο.

"Μαρία Σιότσου σ' ευχαριστούμε πολύ"

Ευχαριστήριο Γυμναστηρίου
Kinesis 
To γυμναστήριο Kinesis και το ειδικό δημοτικό σχολείο Κιλκίς θέλει να ευχαριστήσει την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Μαρία Σιότσιου για την υποστήριξη στην φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Victoria.
Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για την ολοκλήρωση της πισίνας στο ειδικό σχολείο.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν αγωνιστικά αθλήματα όπως το Kyodokyokushin, MMA, Kick Boxing, Jiu Jitsu και Αυτοάμυνα.

Παναγιώτης Δεπούδης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας

Υπογράφει ο Παναγιώτης Δεπούδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας
Ονειρεύομαι ένα δήμο που θα διαχειριζόμαστε το αύριο με αυτοδιοίκηση για όλους, λύση στα προβλήματα με όλους, διαχείριση με διαφάνεια απέναντι σε όλους, διάλογο με όλους τους δημότες και απολογισμό με ευθύνες. 

Ανακοίνωση ΚΚΕ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού, στον απόηχο και του αποτρόπαιου ρατσιστικού εγκλήματος στη Νέα Ζηλανδία, μπορεί και πρέπει να γίνει αφορμή για να δυναμώσει η πάλη ενάντια στις αιτίες που δημιουργούν και ενισχύουν το φασισμό, τον εθνικισμό, την ξενοφοβία και το ρατσισμό. 

Γιάννης Τσογγίδης: Σημεία των καιρών

Γράφει ο Γιάννης Θεοδ. Τσογγίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κιλκίς
Πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου 
Για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019, το Κιλκίς ζει στον υπερθετικό βαθμό καταστάσεις που ξεπερνούν κατά πολύ κάποια αποσπάσματα από το περίφημο προφητικό μυθιστόρημα “1984” του George Orwell!

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, ενόψει του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας, κατά το διάστημα από 22 έως 25 Μαρτίου 2019, σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Νίκος Ρουκούδης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας

Υπογράφει ο Νίκος Ρουκούδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας
Είμαι γιος του Παναγιώτη Ρουκούδη και της Τούλας Συκουρίδου, ευτυχισμένος σύζυγος και περήφανος πατέρας της πιο όμορφης κόρης στο κόσμο. Κατοικώ στο Πολύκαστρο και υπηρετώ στην Πυροσβεστική υπηρεσία Γουμένισσας ως πυροσβέστης.