Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Η Άγκελα Μέρκελ χρειάζεται τη συμφωνία

Για την Α. Μέρκελ η σημερινή είναι η 12η Σύνοδος Κορυφής για το προσφυγικό από την άνοιξη του 2015. Αυτή τη φορά όμως δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου. Η καγκελάριος χρειάζεται απτά αποτελέσματα και μάλιστα τώρα.

Δράσεις του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Επίσκεψη 2ου Νηπιαγωγείου ΚιλκίςΤο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, είχε τη χαρά να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του, το 2ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς, την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016, όπου και πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του Λ.Ε.Κ.

Σισμανίδης και Γκουντενούδης αύριο σε σύσκεψη για το "Προσφυγικό-Μεταναστευτικό"

Αύριο, Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016, στην έδρα του ΥΜΑΘ, στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης, ώρα 2 μ.μ. συγκαλείται σύσκεψη με θέμα "Προσφυγικό-Μεταναστευτικό", υπό τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν οι:

Εκδήλωση με θέμα "Για μια καλή υγεία" στην Πλαγιά Κιλκίς

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαγιάς και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν. Κιλκίς "Άγιος Ευγένιος" διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα "ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ". Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαγιάς.

Κιλκίς 2017 μ.Χ.: Σοκ στα Σκόπια! Εκατοντάδες βάρκες με μετανάστες καταφθάνουν συνεχώς στις Σκοπιανές ακτές της Δοϊράνης!

Του ανταποκριτή μας στο Κιλκίς Καραηλχάν Μαύρου
Σήμερα Μάρτιο του 2.017 μΧ, η κατάσταση στο προσφυγικό παραμένει ίδια και απαράλλαχτη όπως πέρυσι. Εκατοντάδες είναι πλέον οι νέοι πρόσφυγες που έρχονται συνεχώς κατά κύματα, από δεκάδες χώρες του κόσμου. 

Εκδρομή του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στην Αδριανούπολη

Δελτίο τύπου Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς 
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, πραγματοποίησε μία εξαιρετικά επιτυχημένη εκδρομή στην πανέμορφη και ιστορική πόλη της Ανατολικής Θράκης, την Αδριανούπολη, το διήμερο 13-14/03/2016.

Χατζησάββας: Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν

Υπογράφει ο Χρήστος Χατζησάββας
Βουλευτής Χρυσής Αυγής ν. Κιλκίς
Πολλές ήταν οι φωνές που φώναζαν τις τελευταίες ημέρες, ότι οι συγκεντρωμένοι αλλοδαποί στην Ειδομένη μπορούν να περάσουν από τα εκατοντάδες αφύλακτα σημεία προς τα Σκόπια και κυρίως από τις οδικές εξόδους σε Ευζώνους και Δοϊράνη.Έπρεπε λοιπόν, ο παγκόσμιος σεναριογράφος και οι σκηνοθέτες των μεταναστευτικών ροών να δημιουργήσουν ένα Βατερλό για κάθε τέτοια προσπάθεια ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΙΝ για όσους θα είναι ανυπάκουοι στις φωνές των αφεντών τους.

Γενική Συνέλευση Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Καλούνται τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στην Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου του έτους 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.00 μ.μ. στο εντευκτήριο του Λ.Ε.Κ., Μητροπόλεως 11.

Σούπερ τρίμηνη προσφορά από το Athlos Fightclub Kilkis

Έργα συντήρησης νέας εθνική οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

Σε εκτεταμένες συντηρήσεις βασικών οδικών αρτηριών προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο της υλοποίησης τριών έργων συντήρησης, που δημοπρατήθηκαν εντός του 2015, με συνολικό προϋπολογισμό 9 εκατομμυρίων ευρώ (τελικό κόστος περίπου 4,5 εκ. ευρώ), αλλά και του έργου συντήρησης για το επαρχιακό και εθνικό δίκτυο της Επαρχίας Λαγκαδά, που είχε δημοπρατηθεί το 2014.

Κιλκίς: Συνέλαβαν τρία άτομα για κλοπές σε super market

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς κλοπές από super market σε περιοχή του Κιλκίς. Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 76χρονος ημεδαπός, μία 21χρονη υπήκοος Αλβανίας και ένας 35χρονος ομοεθνής της, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία. 

Κιλκίς: Εσωκομματικές εκλογές Νέας Δημοκρατίας

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων συμβουλίων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.)-(ΔΗΜ.Τ.Ε.) και Συνέδρων της Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς.

Κιλκίς: Ο Γιάννης Σερβετάς παρουσιάζει το νέο του βιβλίο, την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016


Κουρά Μοναχού στην Ιερά Μονή του Αγίου Ραφαήλ Γρίβας

[Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης]
Την Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Ιερά Μονή του Αγίου Ραφαήλ Γρίβας, στις 5 η ώρα το απόγευμα θα τελεσθεί ο Κατανυκτικός Εσπερινός και η ένταξη στην μοναστική αδελφότητα διά της μοναχικής κουράς ενός φερέλπιδος νέου, διδάκτορος της θεολογίας.

"Παραίτηση Μουζάλα: Το μεγαλύτερο ρεζιλίκι της χώρας στην ιστορία"

«… Έχω ασχοληθεί παρά πολύ τον τελευταίο καιρό με το προσφυγικό και μιλάω καθημερινά με τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία όλα, μα όλα αποκαλούν τα Σκόπια ‘Μακεδονία’. Το να πέσει ένας υπουργός την πιο κρίσιμη στιγμή, μπροστά στη Σύνοδο Κορυφής, επειδή έκανε σαρδάμ σε μία συνέντευξη και μία από τις πολλές φορές είπε τα Σκόπια ‘Μακεδονία’ είναι το μεγαλύτερο ρεζιλίκι που θα έχει υποστεί η χώρα τα τελευταία χρόνια» δήλωσε ο Στέλιος Κούλογλου, σε συνέντευξη του την Τετάρτη, στο τηλεοπτικό κανάλι Θεσσαλίας TRT, στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» με τον Σωτήρη Πολύζο.

Ελληνοτουρκική μουσική βραδυά στο Κιλκίς


Προσφορά εργασίας στο Beer House Art Cafe Κιλκίς (17-3-2016)

Η διεύθυνση του Beer House Art Cafe Κιλκίς ζητάει άτομα με προϋπηρεσία και εμπειρία για το πόστα, κουζίνα και σέρβις, το ωράριο είναι βραδινό και η απασχόληση πλήρης.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6937932754


Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία (17 Μαρτίου 2016, 8 π.μ.)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Τάσος Ι. Κυριακίδης: Συνέντευξη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη

Ο Τάσος Ι. Κυριακίδης γεννήθηκε στο Περίβλεπτο Δράμας από γονείς πρόσφυγες της Αργυρούπολης του Πόντου και από τα παιδικά του χρόνια εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. Είναι Εταίρος του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών, μέλος της «Επιτροπής Ποντιακών Μελετών», μέλος της «Παναγίας Σουμελά», μέλος της «Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών», καθώς και άλλων πνευματικών και κοινωνικών φορέων. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2006 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή, 17 Μαρτίου  2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ