Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

"Υδάτινοι δρόμοι": Όταν έχεις το πρόβλημα, βρίσκεις και τη λύση!

Του Πάνου Γεωργιάδη
Υπάρχουν χώρες που λένε "το νερό, νεράκι" λόγω της έλλειψής του, ενώ σε κάποιες άλλες η ύπαρξή του αποτελεί ακόμη και πρόβλημα. Ένα παράδειγμα είναι η Ολλανδία. Μια χώρα απόλυτα επίπεδη, χτισμένη κάτω από το επίπεδο της θάλασσας, με κίνδυνο κάποια στιγμή να πνιγεί από το πολύ νερό που την περιβάλλει.

Ευχές Πάσχα από τον Α.Σ. Άθλος Κιλκίς


Ευχές Πάσχα από το Kinesis Kilkis



Θερμές ευχές
για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση 

Με εκτίμηση η διεύθυνση και το προσωπικό
του γυμναστηρίου Kinesis -Gym

Πασχάλιος Εγκύκλιος του Μητροπολίτη Κιλκίς

Πρός τον Ιερόν Κλήρον και τον Ευσεβή λαόν τῆς καθ’ ἠμᾶς Ἱερᾶς Μητροπόλεως
Ἀγαπητοί μου ἀδελφοί, τέκνα ἐν Κυρίω ἀγαπητά,
«Νυν πάντα πεπλήρωται φωτός, ουρανός τε και γη, και τα καταχθόνια• εορταζέτω γουν πάσα κτίσις, την Έγερσιν Χριστού, εν η εστερέωται.»
Η προτροπή του μεγίστου Υμνογράφου της Εκκλησίας μας και συγχρόνως η διαπίστωσις για την πλημμύρα του Φωτός, των ουρανίων, των επιγείων αλλά και των καταχθονίων, δεσπόζει στην σημερινή πανήγυρη των πανηγύρεων, στην εορτή και στο θεμέλιο της ορθοδοξίας που είναι η Ανάστασις του Φωτοδότου και ζωοδότου Χριστού μας.

Ευχές Πάσχα από το Yoga Pilates House Kilkis



Ευχές Πάσχα Απόστολου Τζιτζικώστα


Νέο θεσμικό πλαίσιο για την εξισωτική αποζημίωση

Μετά το Πάσχα θα δημοσιευθεί η δημόσια πρόσκληση στην οποία θα περιγράφονται αναλυτικά οι όροι και προϋποθέσεις για την υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης όσων δικαιούνται χορήγηση οικονομικών ενισχύσεων στο πλαίσιο του Μέτρου 13 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (παλιά εξισωτική αποζημίωση).

"Αν δεν μπορούν, να παραιτηθούν!"

Του Πάρι Κουκουλόπουλου*
Τη Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου, ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση του Νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και βασικές διατάξεις φορολογίας εισοδήματος.

Ευχές Πάσχα από την εταιρία EO TAXADVISORS IKE


Κιλκίς: Συνέλαβαν 31χρονο για μεταφορά δύο λαθρομεταναστών

Συνελήφθη χθες (27-04-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου ένας 31χρονος ημεδαπός για παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών, (διευκόλυνση εισόδου σε μη νόμιμους αλλοδαπούς). 

Κιλκίς: Τσάκωσαν 43χρονο με ένα κιλό χασίσι

Η ενδελεχής έρευνα και οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 43χρονου ημεδαπού σε περιοχή του Κιλκίς, για κατοχή σημαντικής ποσότητας κάνναβης.

Ευχές Πάσχα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς


Ήρθε το Πάσχα, ήρθε η Πασχαλιά... στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Ανάγνωση έξι πασχαλινών παραμυθιών, κατασκευές και χειροτεχνίες, όπως αυγά ντεκουπάζ, αυγοθήκες κοκοράκια, λαγουδάκια, καλαθάκια και σελιδοδείκτες λαγουδάκια πραγματοποιήθηκαν την Μεγάλη Εβδομάδα με την βοήθεια εθελοντών στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς. 

Προκρίθηκε με ρεκόρ η Ε. Κωνσταντινίδου του ΓΑΣ Κιλκίς στο πρωτάθλημα του Επτάθλου Β. ομίλου


Ολοκληρώθηκε την Μ. Τετάρτη στο στάδιο των Γιαννιτσών το διασυλλογικό πρωτάθλημα των συνθέτων αγωνισμάτων του Βορείου ομίλου του ΣΕΓΑΣ με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από σωματεία της Θεσσαλίας, Ηπείρου, Μακεδονίας, Θράκης.

Ευχές Πάσχα από τον πολιτικό μηχανικό Στέφανο Παπαγεωργίου



Θέση εργασίας στις Μουριές Κιλκίς

Zητείται μάγειρας για ξενοδοχείο στις Μουριές Κιλκίς. Αποστολή βιογραφικού στο e-mail: johnmoisidis@gmail.com