Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Εργαζόμενοι Αρβανιτίδη: "4 μήνες απλήρωτοι - Ως εδώ - Θέλουμε τους μισθούς μας"

Ανακοίνωση Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στην Επιχείρηση "Αρβανιτίδης Α.Ε.Ε.Ε."
"Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 της επιχείρησης, εμείς οι εργαζόμενοι προχωράμε σε κινητοποιήσεις και σε άλλες μορφές, επίσχεση – ασφαλιστικά.

Εύζωνοι: Τον άρπαξαν γιατί είχε ποινή για αρπαγή

Συνελήφθη χθες (25-4-2016) το μεσημέρι στους Ευζώνους, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αξιούπολης, 73χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 ετών για το αδίκημα της αρπαγής. 

Η κακή δημοσιογραφία στο θέμα της Ειδομένης ξαναχτυπά.

Υπογράφει η Ομάδα Διαχείρισης της Ιστοσελίδας Ειδομένης
Πρόσφατο δημοσίευμα αναφέρει ότι ιερέας από αγανάκτηση με την παρουσία προσφύγων και μεταναστών, έχει πάρει το όπλο (πολεμικό) και παρακινεί τους κατοίκους για ξεσηκωμό.
https://archive.is/xvDzs

Το δημοσίευμα είναι ένα προϊόν κατασκευαστικό και αποσκοπεί στην λανθασμένη κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση των αναγνωστών και χρηστών του διαδικτύου.

Συναντήσεις Δημάρχου Παιονίας στην Αθήνα

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Στην πρωτεύουσα βρέθηκε ο Δήμαρχος Παιονίας την Τετάρτη 20 Απριλίου, όπου συμμετείχε σε ημερίδα της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδος και είχε την ευκαιρία να εκθέσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Παιονίας καθώς και τις λύσεις που προτείνει για την προσφυγική – μεταναστευτική κρίση. 

¨Συγχαρητήρια στις ομάδες της Γουμένισσας"

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Η δημοτική αρχή της Παιονίας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά της στην ομάδα καλαθοσφαίρισης της Γουμένισσας για την αξιέπαινη προσπάθεια και πορεία της που την οδηγεί στην Α' κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΜ. 

Αναβίωση του εθίμου ''Λαζαρίνες'' από τους Παίονες Γουμένισσας

Υπογράφουν οι Παίονες Γουμένισσας
...'' ήρθε ο Λάζαρος ήρθαν τα βάγια...ήρθε η Κυριακή που τρώνε τα ψάρια ''...παραδοσιακά κάλαντα του Λαζάρου...και οι μικρές Λαζαρίνες του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ''...ντυμένες με παραδοσιακή φορεσιά και τα στολισμένα καλαθάκια τους...τραγουδούν τα κάλαντα ανήμερα του Λαζάρου στα γραφικά δρομάκια της πανέμορφης κωμόπολης μας,της Γουμένισσας...έθιμα μοναδικά που διατηρούμε με αγάπη στο πέρασμα των χρόνων...έτσι να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι μικρότεροι...Χρόνια Πολλά...

Ευχές Πάσχα από την Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης

Λένε πως ο Γιώργος Γεννηματάς έφυγε πριν 22 χρόνια. ΔΕΝ είναι αλήθεια...

Του Δημήτρη Παυλακούδη*
Η ώρα έχει περάσει 2 π.μ. και πλέον το ημερολόγιο δείχνει 25 Απρίλη του 2016.
Ίσως για τους πολλούς να είναι μια ακόμη μέρα καταιγισμού από τα τηλεπαράθυρα για θέματα όπως η οικονομική κρίση, το ποδόσφαιρο και οι επικείμενες πολιτικές εξελίξεις.

Ο παράνομος καταυλισμός μεταναστών και προσφύγων στην Ειδομένη εξελίσσεται

Επιμέλεια Κειμένου: Πάνος Μόλλιας
Μια από τις πρώην καλλιεργήσιμες εκτάσεις, που έπειτα από καταπάτηση από ΜΚΟ παραχωρήθηκε και πλέον ξεκίνησε να λειτουργεί Σχολείο.

Ο Α.Π.Ο. ΑΤΛΑΣ ευχαριστεί θερμά...

Της Μαρίας Σιότσου
Ο Α.Π.Ο. ΑΤΛΑΣ οφείλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στις επιχειρήσεις που με τις χορηγίες τους βοήθησαν την ομάδα οικονομικά αλλά και στην παρουσία της μέσα στα γήπεδα. (Είδη ένδυσης)
Ευχαριστούμε θερμά τους:

Ευχές Πάσχα από τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου