Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Γ. Γεωργαντάς: Ομολογημένη θεσμική εκτροπή από τον Τσίπρα το «έξι στα έξι» - Ο ΕΛΓΑ κατέβαλε μέσα σε 3 χρόνια 863 εκ. ευρώ για να στηρίξει τους αγρότες

Για μια βεβαιωμένη και ομολογημένη θεσμική εκτροπή έκανε λόγο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς μιλώντας στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Α. Βεργίδης: Προτεραιότητά μας η ισότιμη συμμετοχή όλων των πολιτών στην τοπική κοινωνία και οικονομία

«Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εργαζόμαστε για την προστασία και την προώθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, καθώς είναι στις προτεραιότητές μας η ισότιμη συμμετοχή όλων των συμπολιτών μας στην τοπική κοινωνία και οικονομία» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, απευθύνοντας χαιρετισμό στην τεχνική συνάντηση με θέμα “Καθολική Προσβασιμότητα και Εύλογες Προσαρμογές: Απαραίτητες προϋποθέσεις για την κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρία”, η οποία πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στην αίθουσα συσκέψεων “Π. Κολότσιος”.

Έκτακτη σύγκληση για τον σχεδιασμό και τις δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού

Την ανάγκη πλήρους εγρήγορσης ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη σε διάφορες περιοχές της χώρας και αναμένεται να “πλήξει” και το νομό, υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, στη διάρκεια της έκτακτης σύγκλησης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο.

ΔΑΣ–ΟΤΑ εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας: Η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός δεν θα περάσουν

Ανακοίνωση Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ–ΟΤΑ) εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας

Ακολουθώντας την πάγια τακτική κυβερνήσεων και εργοδοτών και με εξοπλισμό τους όλους τους αντεργατικούς νόμους, το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Εσωτερικών προσέφυγαν στα δικαστήρια προκειμένου να κηρύξουν παράνομη και καταχρηστική την αποχή των εργαζομένων στις ΥΔΟΜ από μέρος των καθηκόντων τους, που προκήρυξαν 3 ομοσπονδίες (ΠΟΕ – ΟΤΑ, ΠΟΕΜΔΥΔΑΣ, ΠΟΜΗΤΕΔΥ).

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 και με διάρκεια μίας (1) εβδομάδας.

(Video) Ο Χειμώνας άργησε αλλά ήρθε - Έτοιμες οι υπηρεσίες της Π.Ε Κιλκίς

Ο Χειμώνας άργησε αλλά ήρθε - Έτοιμες οι υπηρεσίες της Π.Ε Κιλκίς. Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023.

Συμμετοχή Ε. Αγαθοπούλου σε εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ενδοοικογενειακή βία και τα δικαιώματα επιμέλειας τέκνων

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου 
Μια σημαντική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με πρωτοβουλία της Ευρωβουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έλενας Κουντουρά και την συμμετοχή της Βουλεύτριας Κιλκίς και αν. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης, αρμόδιας για θέματα Ισότητας, Ειρήνης Αγαθοπούλου.

Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την κατασκευή του 4ου Νηπιαγωγείου Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συνυπέγραψε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ Αθανάσιο Γιάνναρη και παρουσία του Προέδρου της εταιρείας Τιμολέοντα Κατσίπου την προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή του 4ου Νηπιαγωγείου Πολυκάστρου προϋπολογισμού 1.525.000€.