Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Ευχές από την Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης


Ε.Φ.Ε.Τ.: Ενημέρωση των καταναλωτών εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων

Με σταθερή στόχευση στη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών και την προστασία των συμφερόντων τους από πρακτικές υπονόμευσης, ο Ε.Φ.Ε.Τ. συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τους ελέγχους στην αγορά των τροφίμων και κατά τη διάρκεια των εορτών. 

Σενάρια για τη νέα διοίκηση του νοσοκομείου Κιλκίς

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. ν. Κιλκίς
"Μετά από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου η παρουσία μου στον νομό Κιλκίς υπήρξε δυναμική, από ότι φαίνεται από τις δημοσιεύσεις των τοπικών εφημερίδων, διότι επεμβαίνω σχεδόν σε όλα τα τοπικά θέματα του νομού Κιλκίς.

Μέγας Αλέξανδρος, ο Μέγιστος των Ελλήνων



Ο Θεοφάνης Μαλκίδης, συγγραφέας του βιβλίου για τον Μέγα Αλέξανδρο (εκδόσεις Ενωμένη Ρωμηοσύνη), μιλά στον Ανδρέα Μπλάνο στην εκπομπή ΛΟΓΟΣ ΡΩΜΑΙΙΚΟΣ της Αχελώος TV, σε μία εκπομπή -αφιέρωμα στον Μέγα Αλέξανδρο.

"Το πνεύμα των Εορτών"

Γράφει η Σοφία Μαρωνίδη
Κάθε φορά στην αλλαγή του χρόνου, η ίδια φαντασμαγορική τελετή έναρξης…Οι ίδιες ευχές… οι ίδιες προσδοκίες… Σαν να αλλάζει η κυβέρνηση… Σαν να αναλαμβάνει πρωθυπουργός ο Αη Βασίλης και θα φέρει, οτι λείπει απο τον καθένα μας… 

Κιλκίς; Εξιχνιάστηκαν 6 απόπειρες διάρρηξης σε γραφεία και ιατρεία

Οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, οδήγησαν στην εξιχνίαση συνολικά 6 περιπτώσεων απόπειρας διάρρηξης σε γραφεία και ιατρεία, που έγιναν το βράδυ της 28 προς 29 Νοεμβρίου του 2015 στην πόλη του Κιλκίς και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού.

"Το καλύτερο «λάστιχο» είναι ο εκπαιδευτικός..."

Υπογράφει η Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, με εγκύκλιο με αρ. πρωτ. 205946/Δ1 (15-12-2015) που υπέγραψε δίνει τις ακόλουθες οδηγίες σχετικά με τη διαχείριση πλεοναζουσών διδακτικών ωρών:

Κιλκίς: Που ψηφίζουν τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ Κιλκίς
Ανακοινώνονται στα μέλη και τους φίλους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος, οι χώροι που θα λειτουργήσουν ως εκλογικά κέντρα στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς.

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς, συμμετέχει για 5η συνεχή χρονιά στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Κιλκίς και σας προσκαλεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 να περάσετε από το σπιτάκι του Bazaar όπου και θα βρίσκεται το Λ.Ε.Κ. κατά τις: 10:30 π.μ. – 13:30 και 17:30 – 20:30.
Σας περιμένουμε!


Δημόσια τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 21 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Χριστούγεννα στο Κιλκίς! Πάμε εκεί!

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17:30 ξεκινάμε!
Το 5ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κιλκίς είναι γεγονός! Ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ και ξωτικά, αι-βασίληδες ποδηλάτες παρέα με τη μπάντα πνευστών και κρουστών και οι ακούραστοι εθελοντές μας σας περιμένουν να υποδεχθούμε όλοι μαζί τον Αι-Βασίλη, να ανάψουμε το χριστουγεννιάτικο δένδρο μας, να πιούμε ζεστό μυρωδάτο τσαγάκι, να γλυκαθούμε με ζαχαρωτά και μετά από όλα αυτά να απολαύσουμε τις υπέροχες μουσικές των fortissimo που θα σκορπίσουν στο χριστουγεννιάτικο απόγευμα τις μελωδίες του Vivaldi, της Vanesa Mae αλλά και τη Misirlu.

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου τελικά στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Μουσείου η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς σας ενημερώνει ότι λόγω πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης των αρχαιοφυλάκων, η πολιτιστική – εκπαιδευτική εκδήλωση «Στολίζουμε το δέντρο του Μουσείου», θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 π.μ. 

Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά 2015 - 2016, στο δήμο Παιονίας

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις δήμου Κιλκίς

Χριστουγεννιάτικο BAZAAR του Γυμνασίου Πολυκάστρου

Η διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές,-τριες του Γυμνασίου Πολυκάστρου σας προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο BAZAAR που θα πραγματοποιηθεί: τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, στις 16:00 – 20:00 και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 στις 9:00 – 20:00,στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Πολυκάστρου και  την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 στις 9:00 – 21:00 και την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015 στις 9:00- 15:00 στην κεντρική πλατεία Πολυκάστρου.

Ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς


Μητρόπολη Κιλκίς: Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών


Κιλκίς: Πανηγυρική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συλλόγου Ιεροψαλτών «Πέτρος ο Γλυκύς»

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στις 18:00 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου «Πέτρος ο Γλυκύς».

Χριστούγεννα 2015 με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Γουμένισσας

Η αστυνομία προειδοποιεί για απάτη στο διαδίκτυο

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της προληπτικής της δράσης προς αποφυγή εξαπάτησης των πολιτών, ενημερώνει τους χρήστες κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών (smartphones, tablets κλπ) σχετικά με αναδυόμενο παράθυρο (pop up window), το οποίο εμφανίζεται κατά την πλοήγηση τους στο διαδίκτυο και ενημερώνει ότι η συσκευή έχει προσβληθεί από κακόβουλο λογισμικό.