Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Αποζημίωση και για περονόσπορο στα αμπέλια με νέο πρόγραμμα κρατικών ενισχύσεων ύψους 28,5 εκατ. ευρώ

Την απόφαση με την οποία ανατίθεται στον ΕΛΓΑ η υλοποίηση προγράμματος κρατικών οικονομικών ενισχύσεων (ΠΣΕΑ) ύψους 28,5 εκατ.ευρώ, υπέγραψε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Καρασμάνης.

Αυτά δήλωσαν ο Αντώνης και ο Jean- Claude, στην κοινή συνέντευξη ΄τύπου, σήμερα 4 Αυγούστου 2014

Αντώνης Σαμαράς: Σήμερα είχα τη χαρά να συναντηθώ με το φίλο Jean- Claude Juncker. Πέρα από παλαιό φίλο της Ελλάδας, τον κ. Juncker σήμερα τον αναγνωρίζει όλη η Ευρώπη ως τον πρώτο εκλεγμένο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Και είναι τιμή για εμάς ότι ο πρώτος σταθμός στην περιοδεία του, ανάμεσα σε πρωτεύουσες των κρατών-μελών, πριν παρουσιάσει τη νέα Σύνθεση της Επιτροπής αλλά και την ατζέντα του για την επόμενη πενταετία, ήταν η Αθήνα.

Ειδική και τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια ΕΙΔΙΚΗ Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 8 Αυγούστου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Στη μηχανή του Κιλκισιακού Κετικίδης και Αποστολίδης

Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου Χρήστου Κετικίδη. Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής μετά από μεγάλη καριέρα, έρχεται στον Κιλκισιακό να βοηθήσει με την εμπειρία του και την προσωπικότητά του, και να προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα. Επίσης μετά από τρία χρόνια ο Αχιλλέας Αποστολίδης επέστρεψε στον Κιλκισιακό. 0 24χρονος επιθετικός αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στον Διγενή Μονολόφου.

Μια δωρεάν διαφήμιση για τον τουρισμό!

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή, Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
Ένα ωραίο πρόσωπο στην ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού είναι σαφώς καλύτερο από ένα κεφάλι με απεριποίητο μαλλί και γένι. Ένα ντελικάτο πρόσωπο όμως, αν και θεωρείται ως απαραίτητη προϋπόθεση, δεν αποτελεί και την ικανή συνθήκη της επιτυχίας.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα "ΟΔΥΣΣΕΑΣ"

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ8» ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λειτουργία των τμημάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2013-14.

«Εαρινή Σύναξη των Αγροφυλάκων» του Δήμου Αβδελιώτη στο θερινό σινεμά Κιλκίς

Δευτέρα 4 και Τρίτη 5 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ ο θερινός κινηματογράφος φιλοξενεί την ταινία του Δήμου Αβδελιώτη «Εαρινή Σύναξη των Αγροφυλάκων».

Αναγγελία γάμου για τον Χαρίτο Γκαϊκ και την Αικατερίνη Γκιαγκιαϊδου

Ο Χαρίτος Γκαϊκ του Ανέστη και της Ελένης που γεννήθηκε στο Ερεβάν Αρμενίας και κατοικεί μόνιμα στο Κιλκίς και η Αικατερίνη Γκιαγκιαϊδου του Ανδρέα και της Μαρίας που γεννήθηκε στην Τυφλίδα της Γεωργίας και κατοικεί μόνιμα στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, πρόκειται να παντρευτούν στις 19 Οκτωβρίου 2014 στη Νέα Σάντα Κιλκίς.

Επιτέλους απέλυσαν τον δικαστή-κτήνος που βίαζε το γιο του!

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέδωσε δικαιοσύνη και αποφάσισε την οριστική απόλυση από το δικαστικό σώμα, 49χρονου δικαστή που υποχρέωνε το 5χρονο γιο του να δέχεται τις σεξουαλικές του επιθυμίες.

Οι 4 άξονες του «Καλλικράτη II» που αλλάζουν την Αυτοδιοίκηση

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, απαντώντας στη Βουλή, σε σχετική Ερώτηση του Βουλευτή Χανίων της Ν.Δ., Κυριάκου Βιρβιδάκη, σχετικά, τόσο με την επεξεργασία της δεύτερης φάσης του «Καλλικράτη», όσο και το προτεινόμενο Σχέδιο του Ενιαίου Κώδικα Αυτοδιοίκησης, αναφέρθηκε για το μεν πρώτο θέμα, στους τέσσερις άξονες, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί η δεύτερη φάση του «Καλλικράτη» και αναμένεται να αλλάξουν τα πάντα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», ευχαριστεί...

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες:
- στον κ. Αντώνη Μανουσαρίδη, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Δήμου Κιλκίς, για την οικονομική του ενίσχυση προς τη δομή
- στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς για τη χρηματική τους δωρεάν

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Άρχισαν οι… λιποθυμίες για τον ΕΝΦΙΑ! –«Φωτιά» τα πρώτα εκκαθαριστικά για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων·Οι τράπεζες θα κρίνουν το εκρηκτικό φθινόπωρο- Τα αποτελέσματα των stress test και το δημόσιο χρέος·Στρατιωτικοί και Σώματα Ασφαλείας λένε «όχι» στη «λύση» Βρούτση- Έντονη δυσαρέσκεια για τις προωθούμενες αλλαγές του υπουργού Εργασίας
ΕΘΝΟΣ ·Σχέδιο ανάσα για τον Φόρο στα Ακίνητα- ΕΝΦΙΑ: Διορθωτικές κινήσεις μετά την ανάρτηση των εκκαθαριστικών·Σήμερα στην Αθήνα- Η ατζέντα της συνάντησης Σαμαρά - Γιούνκερ ·Από τον Σεπτέμβριο – Εκτός ΑΕΙ 200.000 αιώνιοι φοιτητές