Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Η πανήγυρη του “Άξιόν Εστιν” στην Αξιούπολη

†Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

«Ως κρήνη αείροος των εκ Θεού δωρεών εικών σου η πάντιμος και αξιώνυμος νυν τη ποίμνη σου δέδοται· χαίρε διό βοώμεν, αξιόθεε Κόρη, χαίρε δι' ης ηνώθη ο Θεός τοις ανθρώποις, χαίρε της Αξιουπόλεως φρουρός τε και καύχημα». (σχετικό Απολυτίκιο αναφερόμενο στην Παναγία της και ως “Άξιόν εστι” επονομαζομένης)

Ορκίστηκε ο νέος ηλεκτρολόγος του Δήμου Παιονίας

Την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 ορκίστηκε από τον δήμαρχο Παιονίας κ. Κώστα Σιωνίδη, ο νέος υπάλληλος του δήμου, με ειδικότητα ηλεκτρολόγου κ. Γιώργος Παναγιωτίδης.

Καταγγελία Φλωρίδη: Μεταφέρθηκαν χιλιάδες μουσουλμάνοι από την Γερμανία στη Ροδόπη με έτοιμα ψηφοδέλτια

Σε μια σοβαρή καταγγελία για τα γεγονότα στη Ροδόπη και την καταγγελλόμενη παρέμβαση του τουρκικού προξενείου στις εκλογές, έκανε μιλώντας στο κανάλι One ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης.

Από 12 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων ΟΣΔΕ

Από χθες Δευτέρα 12-06-2023 οι παραγωγοί και οι φορείς που εμπλέκονται στη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ΟΣΔΕ θα μπορούν να επεξεργάζονται και να υποβάλουν τις ΕΑΕ 2023 στον ΟΠΕΚΕΠΕ μέσω του gov.gr.

«Ό,τι κι αν πω δε σε ξεχνώ»: Μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στον Βασίλη Τσιτσάνη στο Κιλκίς

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου και ώρα 20:45, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, το Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις», υπό την αιγίδα και την ενίσχυση του Δ. Κιλκίς, θα πραγματοποιήσει συναυλία ενταγμένη στο πλαίσιο του εορτασμού των Ελευθερίων, αφιερωμένη στον Βασίλη Τσιτσάνη.

Περιοδεία Κατερίνας Νοτοπούλου σε Παιονία και Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Περιοδεία θα πραγματοποιλησει η υποψήφια βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου σε Παιονία και Κιλκίς την Παρασκευή 16 Ιουνίου.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Μορφωτικού Αναπτυξιακού Συλλόγου Φανού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Μορφωτικού Αναπτυξιακού Συλλόγου Φανού Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες στο Φανό οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Μορφωτικού Αναπτυξιακού Συλλόγου Φανού Κιλκίς μετά τις εκλογές που είχαν διεξαχθεί πρόσφατα. Κατόπιν της ψηφοφορίας που ακολούθησε προέκυψε το νέο επταμελές Δ.Σ. η σύνθεση του οποίου αναλυτικά είναι η εξής:

Εκδρομή Περιπατητών Κιλκίς σε Καλάβρυτα-Τρίπολη-Ναύπλιο-Αθήνα

Δελτίο τύπου 
Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Στιγμές ευτυχίας και συγκίνησης έζησαν οι συμμετέχοντες στην πενθήμερη 6-10/6 εκδρομή του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς. Η άνοδος όλων στα μαγευτικά Καλάβρυτα με τον εντυπωσιακό οδοντωτό σιδηρόδρομο, οι επισκέψεις στο Δημοτικό Μουσείο του Ολοκα σε υτώματος, στον Τόπο Εκτέλεσης (13/12/43), στην Αγία Λαύρα και το Μνημείο Εθνικής Παλιγγενεσίας συγκίνησαν πολύ. 

(Video) Η ΑΝΚΙ ενημερώνει για το δημοφιλές πακέτο Leader σε ιδιώτες και επιχειρηματίες

Η ΑΝΚΙ ενημερώνει για το δημοφιλές πακέτο Leader σε ιδιώτες και επιχειρηματίες. Δευτέρα 12 Ιουνίου 023.

(Video) Συνέντευξη τύπου για το Αναπτυξιακό Μπασκετικό Camp David Ingram 2023 στο Κιλκίς

Συνέντευξη τύπου για το Αναπτυξιακό Μπασκετικό Camp David Ingram 2023 στο Κιλκίς. Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023.

Zumba στο KINESIS GYM Κιλκίς, με την καταξιωμένη Zumba Instructor Μαρίνα

Δελτίο τύπου KINESIS GYM 
Έχουμε την μεγάλη χαρά να ανοίξουμε την αγκαλιά μας και να υποδεχτούμε ένα δικό μας παιδί. Η Μαρίνα είναι ήταν μέλος του γυμναστηρίου μας επί σειρά ετών, όντας μέλος της ομάδας Zumba του γυμναστηρίου μας, συμμετείχε σε πολλές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις και έκανε την Zumba κομμάτι της ζωής της.