Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

«Νέες Επισημάνσεις Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς»


Υπογράφει ο Βλαδίμηρος Π
αναγιωτίδης
Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της τρέχουσας κατάστασης και την ανάγκη να κερδηθεί η δύσκολη μάχη που όλοι μας δίνουμε απέναντι σε έναν ύπουλο και φονικό ιό, ο οποίος μεταδίδεται ταχύτερα από τον ιό της εποχικής γρίπης, χωρίς να έχουμε ακόμα στο οπλοστάσιό μας ολοκληρωμένη γνώση, επαρκή φαρμακευτική αγωγή και εμβόλιο, λέει ΟΧΙ στη χαλάρωση και τον εφησυχασμό και ΝΑΙ στο λιγότερο κοστοβόρο και το πλέον αποτελεσματικό μέτρο, την πρόληψη:

Αγαθοπούλου: «Μέχρι και δύο χρόνια η καθυστέρηση στην απονομή των συντάξεων από τον ΟΓΑ»


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Με ερώτηση τους προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων , 45 βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με πρωτοβουλία της βουλεύτριας Ν. Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου και του βουλευτή Ν. Σερρών, Λευτέρη Αβραμάκη, τονίζουν τις μεγάλες καθυστερήσεις στην απονομή των συντάξεων του ΟΓΑ.

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η «Ενεργειακή Αναβάθμιση κτιρίων στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς».


Ένα έργο ύψιστης σημασίας για τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς θα πάρει το δρόμο της υλοποίησης, στο επόμενο διάστημα. Πρόκειται για την «Ενεργειακή Αναβάθμιση κτιρίων στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς», προϋπολογισμού 2,8 εκατομμυρίων ευρώ, που στοχεύει μεταξύ άλλων στην εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας και πρωτίστως στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών περίθαλψης και φροντίδας σε όλους τους νοσηλευόμενους.

Δεν είναι εγκληματική οργάνωση, νεοχιτλερικοί νεοναζί είναι…

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης*
Η δολοφονία των δύο νεαρών «φρουρών» μπροστά στην είσοδο των γραφείων της Χρυσής Αυγής ήταν μια ορθολογικά σχεδιασμένη πολιτική δολοφονία με άμεσα αποτελέσματα. Μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα η οργάνωση είχε αποκτήσει στη φαντασίωση πολλών τμημάτων του πληθυσμού, όχι μόνο των νέων, εξωπραγματικά χαρακτηριστικά. 

"Άθλος" Κιλκίς: Πετυχημένο το αγωνιστικό σεμινάριο στο άθλημα του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ITF


Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία και τηρώντας τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 11 Οκτωβρίου στο Κιλκίς – στις εγκαταστάσεις του ΑΘΛΟΥ – αγωνιστικό σεμινάριο στο άθλημα του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ITF.

(Video) Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (ΟΓΕ): Πληρώσαμε πολλά, δε θα πληρώσουμε ξανά

Συλλαλητήριο Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (ΟΓΕ), την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 13/10/2020, 7:50 μ.μ.


Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (12 Οκτωβρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε υπόγειο χώρο καταστήματός του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένες ποσότητες κάνναβης βάρους 37,2 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. 

Διαγραμμίζεται η οδός 21ης Ιουνίου στο Κιλκίς


Εργασίες διαγράμμισης προγραμματίζονται σε όλο το μήκος της κεντρικής οδού 21ης Ιουνίου της πόλης του Κιλκίς την Κυριακή 18 Οκτωβρίου από τις 8:00 έως τις 15:00.

Ανοιχτό Κάλεσμα Μουσικοθεραπείας, στην Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς



Γ. Ανδρίτσος: Σε ποιο έτος και σε ποιες διοικήσεις αναφέρεται η καταγγελία του σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς;


➤Σε ποιο έτος και σε ποιες διοικήσεις αναφέρεται η καταγγελία του σωματείου εργαζομένων του Γ.Ν. Κιλκίς;
Γνωρίζουν τι συμβαίνει εν έτει 2020 στο Νοσοκομείο; 
Υπογράφει ο Γιάννης Ανδρίτσος
Διοικητής Νοσοκομείου Κιλκίς
Από την πρώτη ανάγνωση της από 07-10-2020 καταγγελίας του σωματείου εργαζομένων του Γ.Ν. Κιλκίς φαίνεται ξεκάθαρα ότι αυτή αφορά προβλήματα της τρέχουσας δεκαετίας και όχι του οκταμήνου που βρίσκεται στη θέση του ο νυν Διοικητής.

Ξεκινούν τα μαθήματα στο τμήμα υποκριτικής της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια τα επιδημιολογικά δεδομένα, μια τα lockdown, μας έλειψαν οι πρόβες, τα πειράγματα και ο δάσκαλος μας.  Ξεκινάμε το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 στις 5, στον γνωστό αγαπημένο χώρο, το θεατράκι της Τέχνης.

Ηχηρή καταδίκη, σιωπηρή αποδοχή - Η ιστορία εκδικείται την επανάληψη του λάθους


Γράφει η Σοφία Ψαρρά 
Μέλος Διευρυμένης ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς 
Το ξημέρωμα της 7ης Οκτώβρη 2020 έφερε τον ήλιο της δικαιοσύνης, που φώτισε το σκοτάδι τόσων χρόνων. Σαράντα χρόνια από την ίδρυση της ΧΑ και είκοσι επτά χρόνια από την επισημοποίησή της ως κόμμα, φτάσαμε σήμερα στην καταδίκη της ως εγκληματική οργάνωση.

Ξεκίνησαν οι φθινοπωρινές δημιουργίες στο ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς
Aρχή Οκτωβρίου στο 
ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς και ξεκινήσαμε την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου με όμορφες φθινοπωρινές δημιουργίες. Φθινοπωρινά σταντζοχοιράκια, μακραμέ και δημιουργίες Halloween είχαν την τιμητική τους σε ένα ιδιαιτέρως φθινοπωρινό σκηνικό.