Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Προσφορά αγάπης ...για άλλη μια φορά. - 110η αιμοδοσία των “Ἁκριτών” Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου “Ἁκριτών” Πολυκάστρου
Με απόλυτη επιτυχία όπως πάντα, με την προσέλευση δεκάδων εθελοντών αιμοδοτών πραγματοποιήθηκε στο “Σπίτι του Πόντου” σήμερα Κυριακή 6 Νοεμβρίου, η προγραμματισμένη 110η εθελοντική αιμοδοσία των μελών της Τράπεζας Αίματος των Ἁκριτών” Πολυκάστρου.

Ευχαριστήριο Αυτόνομου Δικτύου Εκπαιδευτικών για τις εκλογές αιρετών

Ευχαριστήριο Αυτόνομου Δικτύοιυ Εκπαιδευτικών
Με συμμετοχή που ξεπέρασε το 50%, οι εκπαιδευτικοί στο νομό μας επανέφεραν τον θεσμό των Αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια της εκπαίδευσης. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους για την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη τους στο δύσκολο αγώνα που δώσαμε. 

Δήλωση του Απόστολου Τζιτζικώστα σχετικά με την απαγόρευση εισόδου του στην Τουρκία

Δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα σχετικά με την απαγόρευση εισόδου του στην Τουρκία:
«Χθες το πρωί γύρω στις 10.00’ έφτασα με τη νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σμύρνης, με το πλοίο, στο λιμάνι της Σμύρνης. Κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων μού ανακοινώθηκε από τις τουρκικές αρχές ότι υπάρχει απαγορευτικό εισόδου μου στην Τουρκία και μάλιστα χωρίς να δοθεί καμία απολύτως εξήγηση. 

H απαξίωση των δημοτών από την πλευρά του Δήμου Κιλκίς, έχει χτυπήσει κόκκινο

Για τη διαρκή διαρροή νερού στην οδό Σκρα στο Κιλκίς, διαμαρτύρονται οι περίοικοι πολλούς μήνες τώρα, έχοντας ειδοποιήσει κατ' επανάληψη το Δήμο Κιλκίς, ο οποίος δυστυχώς προκλητικά αδιαφορεί. Για το θέμα αυτό η Γνώμη αναφέρθηκε δύο φορές με ρεπορτάζ την 25 Σεπτεμβρίου και την 8 Οκτωβρίου 2022. Σήμερα 6 Νοεμβρίου 2022 δυστυχώς επικρατεί ακριβώς η ίδια κατάσταση πράγμα που σημαίνει ότι η απαξίωση των δημοτών από την πλευρά του Δήμου Κιλκίς έχει χτυπήσει πλέον κόκκινο.

@@@@ Καπαμά

Της Παναγίτσας Μιχαήλου

Έτσι που λέτε. Τα γεγονότα μας προλαβαίνουν, οι εξελίξεις μας προσπερνούν, και το συμπέρασμα είναι ένα. Δεν πάμε καθόλου καλά.

(Video) Καταγγελία Φιλοζωικού Κιλκίς στον ALPHATV, για δηλητηριάσεις δεκάδων αδέσποτων στην πόλη του Κιλκίς

Δείτε το Video ΕΔΩ ή κάντε κλικ επάνω στην φωτογραφία
Καταγγελία Φιλοζωικού Κιλκίς στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον ALPHATV, για δηλητηριάσεις δεκάδων αδέσποτων στην πόλη του Κιλκίς

Νίκη του Μίλωνα Γιαννιτσών επί του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Αίαντα Κιλκίς

Νίκη πέτυχαν οι αθλήτριες του Μίλωνα Γιαννιτσών, το Σάββατο απέναντι στον Αίαντα Κιλκίς με 1-3 σετ.
ΤΑ ΣΕΤ: (22-25, 26-23,19-25, 23-25)

Αντιπροσωπεία του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς σε επίσκεψη Erasmus+ στην ιταλία

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Οι εκπαιδευτικοί του 5ου Δ. Σ. Κιλκίς, Νίκη Παυλίδου και Βαρβάρα Ευθυμιάδου, καθώς και οκτώ μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ2, επισκέφτηκαν την πόλη Φάνο της Ιταλίας και το εταιρικό σχολείο Matteo Nuti, στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου Erasmus+ “The primary school students become citizens of the Globe”.

Συλλήψεις ατόμων για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων

Συλλήψεις ατόμων για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων
Στη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε ενέχονται σε περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων προχώρησαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 6/11/2022, 4:17 μ.μ.

Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (5 Νοεμβρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 378 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Πώς βλέπει ο υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας ΠΑΣΟΚ Γ. Φραγγίδης, το σχέδιο νόμου για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη.

Συνέντευξη του κ. Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή Κιλκίς και υπεύθυνου ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην Εφημερίδα των Συντακτών (5-6/11/2022). Οι ερωτήσεις που τέθηκαν στους βουλευτές - υπεύθυνους τομέων υγείας της αντιπολίτευσης, αφορούν το πώς βλέπει η αντιπολίτευση το σχέδιο νόμου για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Το Υπουργείο Παιδείας εναντίον των προσφύγων

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Βιώνουμε την χειρότερη περίοδο στον χώρο της εκπαίδευσης. Ο αυταρχισμός, τα εμπόδια στην πρόσβαση στην εκπαίδευση, η υιοθέτηση της λογικής του ανταγωνισμού και η εκχώρηση όλο και περισσότερων τομέων στους ιδιώτες είναι τα χαρακτηριστικά της πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας. 

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των εκλογών για τα υπηρεσιακά συμβούλια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς

Αποτελέσματα των εκλογών για τα υπηρεσιακά συμβούλια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς 
Έλαβαν για το ΠΥΣΠΕ
- ΔΑΚΕ (Δημοκρατική ανεξάρτητη κίνηση εκπαιδευτικών) 237 σταυρούς .
- Αυτόνομο Δίκτυο εκπαιδευτικών 152 σταυρούς
- ΔΗΣΥ/ΑΚΕ 19 σταυρούς
Εκλέγονται από την ΔΑΚΕ ο Γιάννης Καραΐτης και από το ΔΙΚΤΥΟ ο Άρης Παπαδόπουλος

Χριστουγεννιάτικες Βραδιές Ανάγνωσης Παιδικών Βιβλίων στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Γράφει η Βασιλική Γ. Καραγιαννίδου*

Χριστούγεννα... Και μόνο στο άκουσμα αυτής της λέξης, στο μυαλό όλων μας έρχονται βραδιές που ξέγνοιαστα καθόμαστε δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, αγκαλιά με το αγαπημένο μας βιβλίο στο ένα χέρι και μία κούπα ζεστή σοκολάτα στο άλλο. Βραδιές χαλάρωσης και ηρεμίας, πλημμυρισμένες από χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ποιοτικές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Απονομή των UX |CX Awards 2022 - Στην κορυφή των διακρίσεων ATCOM, PLUSHOST, Eurobank, Nobacco, Optima Bank

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα, με την παρουσία 200 εκπροσώπων εταιρειών και θεσμικών φορέων, η τελετή απονομής των UX|CX Awards.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των εκλογών για τα υπηρεσιακά συμβούλια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
(Τα αποτελέσματα των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου 2022, για τα υπηρεσιακά συμβούλια είναι ανεπίσημα, διότι πρέπει πρώτα να επικυρωθούν από την περιφέρεια)
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΕΙΧΑΝ 516

Επείγουσα ερώτηση στην Κομισιόν για τη συμπεριφορά της Τουρκίας έναντι του Απόστολου Τζιτζικώστα κατέθεσε η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη

Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη*
Ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής φέρνει το διπλωματικό επεισόδιο που σημειώθηκε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα στη Σμύρνη, η ευρωβουλευτής της ΝΔ-ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη, καταθέτοντας επείγουσα ερώτηση στην Κομισιόν για τη συμπεριφορά της Τουρκίας.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Στηρίζουμε τη γενική απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει οδηγήσει την ελληνική κοινωνία στη φτωχοποίηση. Αρνείται πεισματικά να λάβει μέτρα ανάσχεσης της ακρίβειας, στηρίζει τους λίγους και τσακίζει τα φτωχά και μεσαία στρώματα με την ανεξέλεγκτη αισχροκέρδεια στην ενέργεια και τους υψηλούς έμμεσους φόρους σε τρόφιμα και καύσιμα, ενώ, ταυτόχρονα, η απορρύθμιση της εργασίας, η εργοδοτική ασυδοσία και ο εργασιακός μεσαίωνας έχουν οδηγήσει σε απόγνωση τους εργαζόμενους και κυρίως τη νεολαία.