Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

(Video) Βασίλης Μιχαηλίδης: Έτσι θα εξοικονομήσει το κράτος πολλά εκατομμύρια ευρώ

Συνέντευξη του Κιλκισιώτη Ηλεκτρολόγου Βασίλη Μιχαηλίδη στη Gnomiwebtv, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022: Έτσι θα εξοικονομήσει το κράτος πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Φραγγίδης: Αναγκαίο ένα ρεαλιστικό και ολοκληρωμένο πλαίσιο για την ανακουφιστική φροντίδα στην Ελλάδα

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στην πρώτη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής τοποθετήθηκε σήμερα ο βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης, ως ειδικός αγορητής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, επί του νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας με τίτλο «Ολοκληρωμένο Σύστημα Παροχής Ανακουφιστικής Φροντίδας - Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις».

Ομιλία Ε. Αγαθοπούλου στη συζήτηση για την κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2023

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
«Το χρήμα που κατασπαταλήσατε και μοιράσατε σε δικούς σας και στερήσατε από την ελληνική κοινωνία θα επιστρέψει σε αυτή από μία προοδευτική κυβέρνηση»
Με κριτική στο αφήγημα της κυβέρνησης ξεκίνησε την τοποθέτηση της η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, στη συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2023. Σχολίασε πως αναφερόμενοι στις δυσκολίες των τελευταίων χρόνων, ξέχασαν πώς παρέδωσαν την χώρα, λέγοντας χαρακτηριστικά, “θυμάστε τι χάος μας είχατε αφήσει; Άδεια ταμεία, τη χώρα στο χείλος της εξόδου από την ΕΕ, την ανεργία στο 26,6% και το 1/3 του πληθυσμού σε κίνδυνο φτώχειας. Και φυσικά – το πιο σημαντικό – μας αφήσατε μια χώρα που είχε απολέσει την εθνική της κυριαρχία.”

Ευχές Εορτών από τον βουλευτή Κιλκίς, Γιώργο Φραγγίδη



Υπεγράφη η ΚΥΑ για χορήγηση 60 εκατ. ευρώ για τα λιπάσματα- Τις επόμενες ημέρες η πληρωμή

Με απόφαση των υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γ. Γεωργαντά και Αναπληρωτή Οικονομικών, Θ. Σκυλακάκη και του υφυπουργού Οικονομικών, Απ. Βεσυρόπουλου, χορηγείται σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις, κρατική ενίσχυση με τη μορφή άμεσης επιχορήγησης σύμφωνα με την C(2022) 1890 final της 23.03.2022 ανακοίνωση της Επιτροπής «Προσωρινό πλαίσιο για την λήψη μέτρων κρατικής ενίσχυσης με σκοπό την στήριξη της οικονομίας κατά την διάρκεια της Ρωσικής Εισβολής στην Ουκρανία», όπως ισχύει, η οποία χορηγείται σε πληγείσες επιχειρήσεις από την ενεργειακή κρίση.

(Video) Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου "Ένα χνάρι στο χώμα" της Χαράς Ανδρεϊδου

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου "Ένα χνάρι στο χώμα" της Χαράς Ανδρεϊδου, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022. Διοργάνωση Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών.

H κοπή των δέντρων στην περιοχή του γηπέδου Πολυκάστρου

Υπογράφει ο Σπύρος Ρ.
Στο Πολύκαστρο, στην είσοδο της πόλης από την Θεσσαλονίκη, πριν από καιρό, αντικρίζαμε και θαυμάζαμε τις συστοιχίες των δένδρων που μας καλωσόριζαν με την παρουσία τους. Αυτά τα δένδρα συνέθεταν μικρά αλσύλλια και δημιουργούσαν μια καλαίσθητη εικόνα στην είσοδο της πόλης.

Αναμενόμενα πετυχημένες οι εκδηλκώσεις του Ομίλου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ομίλου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς
Κατά τον μήνα Δεκέμβριο, ο Όμιλος για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, πραγματοποίησε 2 εκδηλώσεις.