Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

(Video) Ξεκινούν τα τμήματα του "Πόλις" και του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς

Ξεκινούν τα τμήματα του "Πόλις" και του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020.

Με κιλκισιώτικη συμμετοχή η Έκθεση Εικαστικών Τεχνών με θέμα "Αστικό Τοπίο"


To Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας, ο Μητροπολιτικός Οργανισμός Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης και το Αριστοτέλειο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν Έκθεση Εικαστικών Τεχνών με θέμα "Αστικό Τοπίο, Ο χώρος όπου κινείται και δραστηριοποιείται ο σύγχρονος άνθρωπος, μια διαρκής πρόκληση ανθρώπου-φύσης".

Ξεκίνησαν τα τμήματα του "πόλις"

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 3/10/2020, 06:20 μ.μ.


Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών συνελήφθησαν 4 άτομα για κλοπές από οικίες σε Πιερία και Χαλκιδική

Συνελήφθησαν μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 4 άτομα, για κλοπές που διέπραξαν το τελευταίο διάστημα, σε περιοχές της Πιερίας και της Χαλκιδικής.

Πληθώρα δραστηριοτήτων στο ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ τον μήνα Σεπτέμβριο στις δομές του Άθλου σε Κιλκίς και Χέρσο


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς 
Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου κύλησε ευχάριστα και δημιουργικά μέσα από πλήθος δράσεων και δραστηριοτήτων, αθλητικών, καλλιτεχνικών, παιδαγωγικών, μουσικοκινητικών. Στα μαθήματα καλλιτεχνικών δράσεων εγκαινιάσαμε την ενότητα ενασχόλησης με σημαντικούς ζωγράφους κάθε Τετάρτη, διάσημους τόσο για το έργο τους όσο και για την προσωπικότητά τους. 

Δήλωση Γιώργου Αναστασιάδη για την επίθεση του Αζερμπαϊτζάν εναντίον των Αρμενίων του Ναγκόρνο Καραμπάχ


Δήλωση του πολιτευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Αναστασιάδη για την επίθεση του Αζερμπαϊτζάν εναντίον των Αρμενίων του Ναγκόρνο Καραμπάχ
Η υποστηριζόμενη από την Τουρκία επίθεση του Αζερμπαϊτζάν εναντίον των Αρμενίων του Ναγκόρνο Καραμπάχ είναι μία απολύτως άδικη, απαράδεκτη και πέρα από κάθε λογική ενέργεια.

Κιλκίς: Φιλική αγωνιστική συνάντηση Tae Kwon Do, Α.Σ.ΑΘΛΟΣ vs Α.Σ.ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ

Επίσημη φωτογράφηση της Ανδρικής και της Γυναικείας ομάδας του Κιλκιαιακού 2020-201


Ανακοίνωση Κιλκιαιακού
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη φωτογράφηση της Ανδρικής και της Γυναικείας ομάδας μας για τη φετινή σεζόν και πρώτη για την εποχή της νέας διοίκησης.

Δημοτική Αρχή Κιλκίς: Κύριε Αγαθόπουλε, λίγη αυτοκριτική θα ωφελούσε πολύ περισσότερο...


Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Με αφορμή επικριτική δήλωση του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Συμμετέχω – Ο Δήμος στα χέρια του πολίτη’’ σχετικά με την απόρριψη του αιτήματός της για τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς εξαιτίας των επιβληθέντων μέτρων έναντι του Covid – 19 και με θέμα την κατάσταση στα σχολεία η Δημοτική Αρχή προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

ΓΝΩΜΗ